Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 А да се Тесла сексао, питање је да л' бисмо данас имали струју да форумашимо о сексу, тако да има смисла ово што причају научници за тај секс. Јанко, Лапис Лазули, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 15 minutes ago, Плутон рече Научницима је само криво што они немају секс па зато хоће сад да и други немају тај секс ил' како се то већ зове. Не зафркавај, таман да мало убедимо људе да циљ брачне заједнице и кекс не служе за прављење беба. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 31 minutes ago, Плутон рече А да се Тесла сексао, питање је да л' бисмо данас имали струју да форумашимо о сексу, тако да има смисла ово што причају научници за тај секс. Ја мислим да је њему сметао овај други део, жена и деца а не секс . Замисли, деца плачу, жена вришти, глава пуца и још на све то нема секса, и онда стварно да се запита човек, шта ми је све то требало . Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Trenutno 170kg, čučanj 120kg. Smatram da čovek treba da bude prevaziđen i da treba težiti natčoveku, a genetsko poboljšanje bi bilo jedno od sredstava. Da genetska terapija je san na kojem se radi i koji se malo po malo pretvara u stvarnost, zahvaljujući Aubrey drugim biogerontolozima i svim ostalim naucnicima. Nakon toga se može razmišljati i o robotizaciji itd. Ti si više ljubitelj biološkog poboljsanja plus snaga ili mišićna masa kao kiborg, a ja bioloskog pobolljsanja uz skladan izgled plus estetsko poboljsanje. Fascinira me mogućnost rasta zuba treći put putem matičnih ćelija. Mada što se estetskog poboljšanja tice zahvaljujući Turcima postalo dostupno svima uz kvalitet jer ne plaćaju porez na medicinske usluge i zbog konkurencije Generalno sam ljubitelj estetskog poboljsanja i proljepsavanja koje ne ukljucuje ugradjivanja silikona ili ubrizgavanje bilo čega drugog. Mislim na operacije ušiju, nosa, fasete na zube itd. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 16 minutes ago, -Владимир- рече Ја мислим да је њему сметао овај други део, жена и деца а не секс . Замисли, деца плачу, жена вришти, глава пуца и још на све то нема секса, и онда стварно да се запита човек, шта ми је све то требало . Можда би чо'ек измислио и времеплов у том случају. -Владимир- and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 8 hours ago, Џуманџи рече Жали, Боже, протраћених година. Џаба школовање свакоме ко не уме да размишља, још је горе кад такви добију диплому, па мисле да су ем паметни, ем објективни. То је на жалост једна велика истина. Размажена деришта. Страх је божији почетак мудрости. Каже цар Давид. Заврше факултете и седе кући по десетак година. Углавном деца успешних родитеља. После знања треба да дође искуство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Секс је једна велика тајна. Спајање мушкарца и жене толико узвишен чин да ми као људи нисмо достојни да то појмимо.То је Божији дар. Не може да се изнуди од Бога већ је милост Божија као и сваки дар (поклон) Кажу ако је човек милостив, врло лако ступа у Свету Тајну Брака. Скоро сам слушао нека предавања. Па одгој деце. Опет огромна милост родитеља из љубави. Али и из морања. Па због секса и настаје Брак. Зар би се неко без тога, од вас икад оженио и удао? Чак се највише бракова због тога и разводи. Чак и чин Свете Тајне Брака и Свете Литургије почињу исто призивом Светога Духа (Царе небесни, Утешитељу, Душе истине, који си свуда присутан и све испуњаваш...) Па и апостол Павле врло радо прави поређења Брачне заједнице и Цркве Христове. Па и у Јеванђељима Христа називају Жеником а душу невестом. И они сад хоће да човека лише те Круне брачног живота. И када нам скину круне направиће нас, Бог да прости незнају шта раде, на мајмуне!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 22, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2016 14 hours ago, Ronald рече Da genetska terapija je san na kojem se radi i koji se malo po malo pretvara u stvarnost, zahvaljujući Aubrey drugim biogerontolozima i svim ostalim naucnicima. Nakon toga se može razmišljati i o robotizaciji itd. Ti si više ljubitelj biološkog poboljsanja plus snaga ili mišićna masa kao kiborg, a ja bioloskog pobolljsanja uz skladan izgled plus estetsko poboljsanje. Ne baš. Ja bih sve zamenio boljim komponentama, a živi deo bih možda ostavio kao neobavezan dodatak, radi estetike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Ne baš. Ja bih sve zamenio boljim komponentama, a živi deo bih možda ostavio kao neobavezan dodatak, radi estetike. I ja bih to volio ovo što sam naveo je pocetak http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука