Arsenija Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 4 minutes ago, Рапсоди рече Супер идеја Арсо...добила си посао у мојој агенцији...... Hvala na ukazanom poverenju ... Bice mi cast i zadovoljstvo ... Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Da li vam se dopada ideja da posle Vaskrsa organizujemo izbor za najlepse jaje ZRU ... I... buduci da je ideja moja , predlazem da osvojim prvu nagradu ...... -Владимир-, Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 22 minutes ago, Arsenija рече Da li vam se dopada ideja da posle Vaskrsa organizujemo izbor za najlepse jaje ZRU ... I... buduci da je ideja moja , predlazem da osvojim prvu nagradu ...... Dopada nam se Arso tvoja ideja ....šta bi volela za nagradu...? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 'оћу идеју за нову профилну слику, ал да буде врх . Оно кад је види народ, да се заблесави, као " вау што је добра, баш је фаца, свака му част ". Јел може ? Рапсоди, Arsenija, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Добро...лепо...кол"ко кошта да ми неко да идеју, како бити на 2 места одједном ? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 4 minutes ago, -Владимир- рече 'оћу идеју за нову профилну слику, ал да буде врх . Оно кад је види народ, да се заблесави, као " вау што је добра, баш је фаца, свака му част ". Јел може ? Oćeš nešto sa verskom tematikom il jok.... evo...misliću celu noć o tvojoj profilnoj ..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 4 minutes ago, Сања Т. рече Добро...лепо...кол"ко кошта да ми неко да идеју, како бити на 2 места одједном ? Uh...Sanja pa bar je to izvodljivo , fizički si na jednom mestu.....a mislima kaj ti srce žudi.... Evo ja sam trenutno na Vračaru fizički....a mislima di sam i su kim sam....e baš neću da ti rečem.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 ...ајде, гукни...ко је у мислима Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Како би Чварков рекао: "А мозак слободно лута. Знаш ди је мој мозак? Па кад ми мој мозак био са вама, овди, унутри, па ја би полудео, човече. Мој мозак на Тиси, вади црва!" Плутон, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 3 minutes ago, Сања Т. рече ...ајде, гукни...ко је у мислима Joj...ne smem, sutra idem na ispovest.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 41 minutes ago, Рапсоди рече Dopada nam se Arso tvoja ideja ....šta bi volela za nagradu...? Ne znam ... Hocu , hocu ... Ne necu to ... Ne znam ... Razmislicu ... Neka to bude iznenadjenje ... I neka bude lepo upakovano ... Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 7 minutes ago, Arsenija рече Ne znam ... Hocu , hocu ... Ne necu to ... Ne znam ... Razmislicu ... Neka to bude iznenadjenje ... I neka bude lepo upakovano ... Jesam pogodila.... мирођија and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 2 minutes ago, Рапсоди рече Jesam pogodila.... Izgleda da jesi ... Рапсоди and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 57 minutes ago, -Владимир- рече 'оћу идеју за нову профилну слику, ал да буде врх . Оно кад је види народ, да се заблесави, као " вау што је добра, баш је фаца, свака му част ". Јел може ? ... ovako nesto ? ... -Владимир-, Караконџула, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече 'оћу идеју за нову профилну слику, ал да буде врх . Оно кад је види народ, да се заблесави, као " вау што је добра, баш је фаца, свака му част ". Јел може ? a Uzmi nešto iz bogate ponude....ako ti se ne sviđa....idi u drugu agenciju.... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука