Sherlock H. Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Ne bi rekao da nije bitan. Njegov slucaj je izuzetan, prvo jer je imao za optuzenog izuzetnog Seselja a drugo jer je pokazao da je sud prosto nemocan da, kako kazu - u sirem 'moralnom i politickom' kontekstu sagleda posledice dogadjaja koji su odigrali na terenu. Dakle, Seseljevo sudjenje im je 'otvorilo oci' da uvide koliko su zapravo nemocni da se nose sa tako nezgodnim okolnostima iz 90ih i ako naidju na jednog pravnog giganta kakav je u ovom slucaju Seselj. Ovo boldirano nikada nije bio zadatak bilo kog suda. Zadatak suda je da utvrdi da li su optuzeni krivi i da im, shodno tome, izrekne odgovarajuce krivicne sankcije. Sve ostalo uz to - ukljucujuci i onu glupost da "Hag nije doprineo pomirenju medju narodima" - nije bio zadatak tog suda. Dakle, nije Hag sveta krava pa da ne sme da se kritikuje, al' onda da ga kritikujemo na pravim osnovama, a ne da smisljamo "listu zadataka" koje je po nekome trebalo da obavi. Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Zadatak suda je da utvrdi da li su optuzeni krivi i da im, shodno tome, izrekne odgovarajuce krivicne sankcije. Немо', молим те... Задатак суда је да се казни наша страна, инструмент политичког рата. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Немо', молим те... Задатак суда је да се казни наша страна, инструмент политичког рата. Sta je pogresno u tome da je zadatak tog Suda prema njegovom Statutu ono sto sam rekao? Nisam rekao da je tu funkciju obavio uspesno, zapravo, nisam rekao nista o tome. A na ocigledno politicke stavove o Hagu koji nisu potkrepljeni bilo kakvim argumentima vec sve svode na uobicajene fraze ovog tipa, sam jos odavno prestao da se osvrcem. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 A na ocigledno politicke stavove o Hagu koji nisu potkrepljeni bilo kakvim argumentima vec sve svode na uobicajene fraze ovog tipa, sam jos odavno prestao da se osvrcem. Бар је смисао за хумор still there... P.S. Најс ту хев ју бек! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Tu sam ja, samo sam se odvikao da pisem. xD Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Tu sam ja, samo sam se odvikao da pisem. xD Привикавај се ајде, да не узимамо мотку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Немо', молим те... Задатак суда је да се казни наша страна, инструмент политичког рата. nije tacno brate, haski sud je tu da spasi nas srbe od nas samih, a mi idioti jos nezahvalni sto nas spasava, kad se samo sjetim koliko su se one cike iz nato bombardera trudile da nam pomognu i da nas spase, dodje mi da suzu pustim Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 nije tacno brate, haski sud je tu da spasi nas srbe od nas samih, a mi idioti jos nezahvalni sto nas spasava, kad se samo sjetim koliko su se one cike iz nato bombardera trudile da nam pomognu i da nas spase, dodje mi da suzu pustim a to onda znaci da je seseljevo oslobadjanje samo jos jedan pakleni plan haga... nema to veze s njegovom krivicom.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Tepcija је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2016 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208916544781368&set=a.1182438611620.2028621.1547852720&type=3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 (измењено) On 4/10/2016 at 14:47, Sherlock H. рече Sto niko nije ni sporio. Samo to ne znaci da je slucaj zbog toga narocito bitan u pogledu onoga za sta je bio optuzen, sto je moja pocetna i jedina poenta. Kako ja vidim, slučaj je veoma bitan, jer upravo oni koji govore da su vlasnici borbe za ljudska prava, podižu optužnicu iako nisu imali jedan jedini relevantni podatak za osnovanu sumlju a kamoli za dokaz, da je šešelj ikada imao mogućnost bilo kakve vojne komande ili političku moć (vlast), koja mu dozvoljava učešće u ratu, koje mu se stavlja na teret. Dakle ovde imamo slučaj suđenja, koji je trebalo da bude opet neki presedan, gde će se osuditi sloboda govora. Jer šešelj je u srbiji samo do tog nivoa stigao za vreme ratova u bivšoj SFRJ. Измењено Април 14, 2016 од Volim_Sina_Bozjeg Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 @Tepcija негатив репутејшн Ко седи иза овог ника? А и годиште је раме уз раме хришћанству Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2016 8 minutes ago, ИгорМ рече негатив репутејшн Тај један негатив репутејшн је добио од мене што је пљуво Радула. ИгорМ and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tepcija Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 13 hours ago, ИгорМ рече @Tepcija негатив репутејшн Ко седи иза овог ника? А и годиште је раме уз раме хришћанству Tu sam ja od osnivanja, nisam pisao do sad, ali sam se uclanio prvog dana kad je sajt napravljen. Sto se negativne reputacije tice to mi imponuje u ovom slucaju, nagradjen sam minusom zbog snimka koji sam ostavio, a sa kojim ja licno nemam nikakve veze. Sasa Radulovic se zalaze da homoseksualni parovi usvajaju decu pa me je zaintrigiralo koliko verujucih stoji iza jednog takvog stava. A sad su sazreli uslovi za jos neki minus jer je velika jeres i neoprostiv greh u predizbornoj kampanji postavljati ovakva pitanja ИгорМ, коЖељ њацИ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Минуси су њесра Амини су закон! Ево теби Тефсија један амин Караконџула and Tepcija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука