Милан Ракић Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 2 hours ago, Иван ♪♫ рече Haha, krećemo opet Pa mislim realno, nismo izvukli nikakav zvanični zaključak ovog malog saborovanja Наравно, да не буде забуне!? Ко хоће, ко уме и зна, он оваква питања не поставља. Идемо даље! kopitar and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Септембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2016 On 13.06.2016. at 22:03, Дејан рече Ti vidiš onako kako ti iz svog ugla tumačiš. Ne da je katolička, i Papa bi pozavideo. Mi smo narod koji je siromašan, gladan, jadan bedan, a od raznoraznih pametnjakovića iz Crkve, na svu tu bedu , još nameću neke asketizme kao da smo debeli amerikanci. Ne znam šta su se svi dohvatili svih tih asketizama, i onako sve to većina koristi da bi razvijala ego i kupovala sopstvenu vrednost u očima okoline. Nemam ja ništa protiv asketizma, al da se sprovodi na prai način,a ne ovako. Ljudi treba da rade stvari koji ih ispunjavaju, stvari koje i čine srećnim, a ne da se bave asketikom pa postanu isfrustrirani, nesrećni. Ja mislio da sam najveći katolik , a onda čuh glas , dođi na pravoslavni forum . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Октобар 24, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2020 Ево Ава да вас назида: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука