Jump to content

Strah od braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Изоставвила сам и још један специфичан однос према браку,  а то је атеистички однос према браку, ако га могу тако условно назвати ,  то јест немање  вере у брак као институцију.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Plašiš se svog izbora?

Analogno tome, plašiš se sebe. 

Vjeruj sebi, a ako i mašiš, tvoj je teret i možeš ga ponijeti. :)

jao, jao, mudra si ti, ima tu istine, ali recimo da se plašim da je neću upoznati dovoljno da donesem ,,svoj" izbor

ps: na svaku repliku ima replika :P  :tongue:

да ли ћеш је потрефити? :D

naravno da hoću, nikad nisam omašio :D 

Подели на овим сајтовима

naravno da hoću, nikad nisam omašio :D

али, знаш како каже Данило: " ако погодиш циљ, промашио си све остало" :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

али, знаш како каже Данило: " ако погодиш циљ, промашио си све остало" :smeh1:

ali ako sam pogodio šta sam hteo, onda sve ok :) 

Opet je do tebe, ne do nje.

...i nema - ali.

Znači opet ja kriv? C, c, c, kakvo nametanje krivice i prebacivanje odgovornosti. ;) 

Подели на овим сајтовима

Nije obavezno vjerovat nekom kome si drag i ko ti želi dobro, ali pogledaj u sebe i vidi ono što vidim ja.
Prvi koraci su nam nesigurni, i padamo...da nije toga, ne bi znali hodati. Dozvoli sebi i da padneš, da bi naučio sigurno koračati.

Подели на овим сајтовима

Vidi, sve možeš tumačiti kako ti odgovara, ali mislim da si ovo, za šta sam odvojila vrijeme i strpljenje, mogao i na korisniji način da tumačiš.
Voliš da se šališ, zato ne uzimam za zlo, i uvijek ću imati i vremena, kao i strpljenja za tebe. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...