Jump to content

Strah od braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, PredragVId рече

Чик погоди?

Ма знам ја ....али се правим да не знам....:)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Рапсоди рече

Ух...да  се не укочимо ...

Неће. Шта сам хтео рећи, Ево види:

Море живота

У  свету суботу

по лику образа свог

за радост и доброту

створи човека Бог.

А он у мору живота слови,

не тражи мирну луку,

без терета не зна где плови

многи га ветрови вуку.

А терет су врлине

и жеља за спасењем

а луке су врлине

благодат смирењем.

Искушења су ветрови

по промислу Бога,

уз њих се и плови,

хвала му стога.

На крају живота

предајемо брод,

мери се доброта

убирамо плод.

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, PredragVId рече

Мислим да Србији фали ветар у леђа. Србији фале страсти... Али не те телесне... Србији фали Божански Ерос, као што је рекла Рапсоди. Људи се боје да јавно исповедају веру. Боје се да подучавају. Боје се да убију. Дакле на делу бре брате. Пуцај! Пуцај бре брате што се бојиш пуцати војниче Христов? Зашто чуваш меткове? Себи ли да судиш?

To je моменат када разум стоји по страни. Пуцај да убијеш! Пуцај да ухватиш и да убијеш! Не да се иживљаваш! Пуцај мушки! Пуцај да убијеш! Војниче Христов! Када убијеш тајна је шта ће се десити! Света Тајна. Постаћеш бесмртан. То су речи Едемске змије. Свако нормалан улази у брак због греха. Због греха настаје брак. Због змијиних речи. И заиста оно што је змија рекла више није тајна Васељене. Оно што је грешно (вода) Господ претвара у (вино) безгрешно. Шта више у укусно и нмеопходно. У Божански Ерос. А ако много мудрујемо стојимо по страни и кукумавчимо, па то је вода, нећу воду, то је само обична вода. - кад разумом мудрујемо. Заиста из угла разума и то и јесте вода. Али из срца: то је најбоље вино!

Па грех се у Браку освећује и постаје благословено супружничко општење. Дакле вода постаје најбоље вино.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ayla рече

Navedi neke od primjera zloupotrebe... može?

Не може. Твртко је причао о злоупотреби па сам хтео да кажем да оставимо негатино са стране а да размишљамо о ономе што је лепо и позитивно.

1 hour ago, Suncokret54 рече

нагласак на салате,

Салате може!

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, PredragVId рече

Не може. Твртко је причао о злоупотреби па сам хтео да кажем да оставимо негатино са стране а да размишљамо о ономе што је лепо и позитивно.

Ha :)))
Mislila sam da si hrabriji, a ono...kod nas kažu, ili kuj, il ne mrči.
Ne prebacuj svoj komentar na Tvrtka...jasno si rekao, ali i stao. Osta misao nezavršena, pa zato pitam....eh, junaci i hajduci 1324_womens

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Suncokret54 рече

... молим хрпу салате, о мом трошку, за наше друштванце, у ћошку...:naklon:

Нема јела док је Твртко гладан и жедан праве љубави! Када твртко једе тек онда ћемо да ручкамо.

Подели на овим сајтовима

мало је ово много страха, страшити се брака, а нисте се још одстрашили од уласка у везу. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...