Џуманџи Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 А фрустрирани су зато што немају успеха у еросним односима . Илити, шта је било прво, кокошка или јаје . Јеси чуо (за) и/ли видео оно када куца јури свој реп? Треба да се изађе из зачараног круга, а упуштање у еросне односе није једини начин за то (мада за већину људи јесте, не спорим). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Треба да се изађе из зачараног круга, а упуштање у еросне односе није једини начин за то (мада за већину људи јесте, не спорим). Pa sta treba da urade tim povodom ? P.s. Izvini sto ovako upadam ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Odnos Tvrtko je odnos dve osobe, dve licnosti, da sam htela da kazem seks rekla bih to. No, Danijela ti je sve rekla. Upecacu se, pitanje?Jel imas ti duhovnika? Iz tvog pisanja ne vidim da si neko ko ide redovno na Liturgije, ko se ispoveda i pricescuje, tad bi imao mnogo radosniji pogled na svet. Ponovicu radosniji, ne srecniji tipa sve je fino hipi i ostalo. Danijela, Neša_ and Vecana је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Pa sta treba da urade tim povodom ? P.s. Izvini sto ovako upadam ... Да се снађу? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Pa sta treba da urade tim povodom ? P.s. Izvini sto ovako upadam ... Па сад , ако сам ја добро схватио, има извесних особа , које се баве извесним занатом, које за исвесну новчану надокнаду, решавају извесне проблеме . Ако сам добро схватио ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 @Твртко, па куцај "ерос" у гугл. Ако сам добро схватио ... Ни близу, али ми је занимљиво како размишљаш. Сад сконтах да сам омашила тему... Утриповала сам да је она "имам 33 и никада се нисам пољубила", слични чланови пишу, сори... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 prelistavam nešto temu... hmm... NEMATE POJMA Arsenija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Па сад , ако сам ја добро схватио, има извесних особа , које се баве извесним занатом, које за исвесну новчану надокнаду, решавају извесне проблеме . Ако сам добро схватио ... Razumem .... Npr....vodoinstalateri , elektricari itd ... Svaki odnos je odnos 2 licnosti ... Ko misli drugacije , gresi ... Neša_ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Не може електричар да трчи 5км уместо тебе, Арсо "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 ovako Tvrtko vidi ženski svet oko sebe: https://www.youtube.com/watch?v=66URdalBVbI sablažnjivi da ne otvaraju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Не може електричар да трчи 5км уместо тебе, Арсо Pa nije valjda lud . Ne bih ni ja trcala ... 5 km ... Neša_ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 ali na mom mestu bi se mogla radovati samo psihički poremećena osoba. Zato ja uvek volim da kazem svoj zivotni moto - Blago onom ko rano poludi , ceo zivot mu prodje u veselju . Neša_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Pokušavam da zaradim novac, ali mi ne ide dobro. Pa sta ces da radis onda? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Ne bih da iznosim detalje o svojoj situaciji, jer će opet neko reći da volim da budem u ulozi žrtve, ali na mom mestu bi se mogla radovati samo psihički poremećena osoba. A nisi zrtva? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 28, 2016 Пријави Подели Написано Март 28, 2016 Никад не подцењуј електричаре Џуманџи ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука