Лапис Лазули Написано Март 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2016 mala crna haljina,sa tirkiz postavom,ne vidi se lepo boja ali bas je tirkiz ovo ispod Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 .... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Haljine ovog kroja svima dobro stoje ... //// florenntina, Снежана, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Svidj! @Arsa Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 ==== Ovako nesto moram da sasijem za jednu svadbu .... Stvarno nemas gde da kupis normalnu haljinu .... Eto, toliko od mene .... ... Post je . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 хаљине, хаљинице, баш волим, тако су женскасте...ове су на списку.. Данче* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 @Anika.Ja ni ne znam sta je to Zorannah ako mi verujes,cula sam za to ime ,ali me toliko ne zanima da ne mogu ni da proguglam Cuvena modna blogerka, napisala Life and Style knjigu, koja je bila izuzetno trazena na Sajmu, mislim medju tinejdzerkama uglavnom. Mnogo si propustillah sto nisi cullah za nju. Iz nekog nepoznatog razloga, stalno mi nestaju srebrne alke, vecito gubim po jednu, a one su mi zastitni znak, imala sam ih toliko lepih. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Da li znate da sijete ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Волим, обућу, сву могућу, од ципела, сандала, може и патике, чизме..торбе су ми такође фетиш, затим шминка, волим и накит, ма волим да се лицкам и то ти је..знам горећу у паклу, готова сам. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 ... ма волим да се лицкам и то ти је..знам горећу у паклу, готова сам. ... kako se zove taj greh , da ga odmah stavimo na spisak ... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 ... kako se zove taj greh , da ga odmah stavimo na spisak ... ... угађањетелу.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 угађањетелу.. Ja sam bila ubedjena da se ubraja u --- srebroljublje ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Da li znate da sijete ? Nazalost ne, al bih voljela da naucim. A volite li marame i saloveee? Ja daaaaaa, i cesto ih nosim....i onda mi dosade pa zaboravim neki period na njih...pa dok se ne sjetim opet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ono što volim, imam... nosim....i naravno...i obavezno Лапис Лазули and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Cuvena modna blogerka, napisala Life and Style knjigu, koja je bila izuzetno trazena na Sajmu, mislim medju tinejdzerkama uglavnom. Mnogo si propustillah sto nisi cullah za nju. Iz nekog nepoznatog razloga, stalno mi nestaju srebrne alke, vecito gubim po jednu, a one su mi zastitni znak, imala sam ih toliko lepih. Pa to ti pricam bas se sekiram sto sam to propustila ... Al dobro postici cu kad budem medju tinejdzerkama ... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука