Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

хаљине, хаљинице, баш волим, тако су женскасте...ове  су на списку..

qyde1450768414202.jpg

riutvu1434004524267.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Anika.Ja ni ne znam sta je to Zorannah ako mi verujes,cula sam za to ime ,ali me toliko ne zanima da ne mogu ni da proguglam :)

Cuvena modna blogerka, napisala Life and Style knjigu, koja je bila izuzetno trazena na Sajmu, mislim medju tinejdzerkama uglavnom. :tongue: Mnogo si propustillah sto nisi cullah za nju. :)

Iz nekog nepoznatog razloga, stalno mi nestaju srebrne alke, vecito gubim po jednu, a one su mi zastitni znak, imala sam ih toliko lepih. :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Волим, обућу, сву могућу, од ципела, сандала, може и патике, чизме..торбе су ми такође фетиш, затим шминка, волим и накит, ма волим да се лицкам и то ти је..знам горећу у паклу, готова сам. :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Cuvena modna blogerka, napisala Life and Style knjigu, koja je bila izuzetno trazena na Sajmu, mislim medju tinejdzerkama uglavnom. :tongue: Mnogo si propustillah sto nisi cullah za nju. :)

Iz nekog nepoznatog razloga, stalno mi nestaju srebrne alke, vecito gubim po jednu, a one su mi zastitni znak, imala sam ih toliko lepih. :0212_rolleyes:

Pa to ti pricam bas se sekiram sto sam to propustila ...

Al dobro postici cu kad budem medju tinejdzerkama ...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...