-Владимир- Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Наишао сам на ову тему на форуму "верујем" https://www.pouke.org/verujem/index.php/topic,17338.0.html а видим да на поукама нема сличне теме, па ево овде можете да пишете о својим искуствима . Какво вино волите, које је ваш фаворит и све друго везано за ово пиће. За почетак, ја сам лаик али пио сам недавно дечанско вино и јако ми се допало. Да ли је неко пробао вина из Тврдоша или из манстира Буково ? Које су ваше оцене ? Kaludjerovic Sreten, verum est in beer, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Не памтим вина ни имена ни називе ни марке....итд Волим углавном сува вина Црвено уз колаче, и јело Бело уз јело и рибу и пасту Стоби је добар Домаћа из канистера су углавном добра Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Не памтим вина ни имена ни називе ни марке....итд I ja isto pijem da zaboravim .... al decansko zapamtih dobro Agaton Vuzman, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 jedna preporuka https://www.pouke.org/forum/topic/16594-šta-ja-trenutno-pijem/?p=1412184 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2016 jedna preporuka https://www.pouke.org/forum/topic/16594-šta-ja-trenutno-pijem/?p=1412184 Слатко, али обара с ногу ако не пазиш . Мораћу да пробам једном . Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Да ли је неко пробао вина из Тврдоша Јесам ја али само црвено (не знам тачно које). Супер вино. Има окус по смоквама Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Слатко, али обара с ногу ако не пазиш . Мораћу да пробам једном . A ide ko voda ... gresno vino-sto bih ja rekla -Владимир-, Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 . Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 У манастиру имају вино у балонима, које није скупо, фино је, може да прође, а имају и флаширана која су доста скупља, наравно нека и боља. Ovo me uvek zanimalo da li su ta vina koja se nalaze po prodavnicama kvalitetna kao ona u balonima,bacvama. Nikad necu zaboraviti stric donosio nama sa Kosmeta,Velika Hoca neko vino,vino je bilo toliko kako da kazem masno,da su se case jedva oprale,ostao onaj bordo trag u njima i to vino je stvarno bilo dobro. Skoro sam uzimao Decansko i sta znam nije lose,mada iskreno nisam neki preterani poznavalac vina. Tvrdosko mi se cini da je ok,ali koliko vidim nema ispod 1000 din. Kaludjerovic Sreten and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Вино стоји у бачвама свакако. Ако постоји тржиште за продају,онда се флашира. Да вино не би променило укус, флаша мора да буде до врха пуна тј. да не уђе ваздух. Чим се флаша отвори и уђе ваздух, више то није то, па макар га чували у фрижидеру. П. С. постоји тема Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Рецимо ова: https://www.pouke.org/forum/topic/36042-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80-%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE/ -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука