МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Grizli odgovori mi molim te na pitanje,Sloba je bio najgore i najlosije Sto Racak? Sto izmisljanje i sto lazi za pocetak bombardovanja? Sto osiromaseni uranijum,sto sejanje otrova,sto? Zar se protiv djavola boris lazima,a protiv nepravde nepravdom i zlom? Odgovori mi,pa cu ti odgovoriti ja sve. Ne znam sto i dalje izbegavas,tvrdis da je Sloba kriv za sve,odgovori na najprostija pitanja. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Па не може тако братац, ти си мене овде извређао, напричао свакакве лажи, без икаквог разлога... Јер ја тебе лично нисам вређао, ни прозивао. Значи, доста је било више . Ја сам 91-е и 99-те био у униформи. Имам довољно година да знам тачно све шта се дешавало на својој кожи. Јер док си ти сисао цуцлу, моје дете је рођено под тим проклетим НАТО бомбама. Док се рађало су падали томахавци по граду, а нисам га видео три месеца због тог рата, нит сам знао да ли ћу икад да га видим. И нећу да дозволим да ми сад ту неки балавац држи лекције, да ме вређа итд. Смири се мало и слушај шта ти старији кажу. . Појма немате о животу, а не умете да затворите уста ко пијане снајке. RYLAH, Mилена КШ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Па не може тако братац, ти си мене овде извређао, напричао свакакве лажи, без икаквог разлога... Јер ја тебе лично нисам вређао, ни прозивао. Ја сам 91-е и 99-те био у униформи. Имам довољно година да знам тачно све шта се дешавало на својој кожи. Јер док си ти сисао цуцлу, моје дете је рођено под тим проклетим НАТО бомбама. Док се рађало су падали томахавци по граду, а нисам га видео три месеца због тог посраног рата, нит сам знао да ли ћу икад да га видим. И нећу да дозволим да ми сад ту неки балавац држи лекције, да ме вређа итд. Смири се мало и слушај шта ти старији кажу. Појма немате о животу, а не умете да затворите уста ко пијане снајке. Kakve to veze ima da li si bio u uniformi? Nenad Canak je bio u uniformi,pa sta sad? to mu je sta? ne razumem,mnogi kriminalci su bili u uniformi,pa? sad ono sto oni kazu po tom pitanju treba da je sveto pismo? I ja bi bio u uniformi da sam rodjen ranije i sta krstenica je tvoja prednost? Ja sam 1999 bio u Americi i solio pamet? Moj otac nije bio operisan dan pre nego sto je taj deo bolnice Dragise Misovic stradao samo sutradan i pogodio sobu u kojoj je on bio i samo Bog ga je spasio da je izasao dan ranije? Kakvi su to argumenti. Ovo balavac,balavanderu,mudroseru,odjebi i sl...to da ja nekom napisem ovde leteo bih sa foruma ali ti jos dobijas amin od administratora,ali neka,prastam,nista novo,da je drugacije bilo bi mi cudno,a na isti nacin necu nikada odgovoriti,ne zato sto bih onda odmah bio banovan nego sto je to dokaz da nemas argumenata i da je jedino sto mozes upravo vredjati na najprimitivniji nacin. Nego objasni,,sto im je trebao slucaj Racak i sto su sejali otrove? Da li je moguce da je Sloba bio odgovoran i za to? Petnaesti put te pitam i stalno vrdas i stalno ignorises...Okrivljujes Slobu da je kriv za sve,sto su tvojoj Americi i nato paktu trebali izmisljeni Racak i osiromaseni uranijum i trovanje naroda Srbije? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Прво да се извинеш за ово горе што си написао, онда можемо даље да разговарамо. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Ok,nema odgovora,nemoj molim te vise dok ne odgovoris na ta prosta pitanja mene citirati ili zapocinjati samnom diskusiju o ovakvim stvarima,hvala. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Па занимљив је то став у животу - да по некоме пишаш, а он да ти одговара на питања. Људи то обично превазиђу негде до друге године живота. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 @milos bg Na koji nacin je grizzly to sebe prodao? I jel to onda znaci da smo svi koji smo u Americi izdajice i prodane duse? Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Princ Čarls pomoći će oslikavanje Hrama Sv. Save na Vračaru, ALI pod jednim uslovom! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 @milos bg Na koji nacin je grizzly to sebe prodao? I jel to onda znaci da smo svi koji smo u Americi smo izdajice i prodane duse? Ne,to znaci da oni koji su osetili "plemenitost" Amerike i njihovih bombi i njihovog uranijuma,a onda se odselili u nju,pa nam danas iz nje porucuju kako je Amerika super i kako su samo Srbi iskljucivo krivi za sve ono sto smo doziveli,to znaci da su se oni prodali,ne bukvalno naravno,preneseno znacenje. Naravno da to ne znaci to sto si napisala,jer nemaju svi Srbi iz Amerike takav stav,na srecu. Pozz Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 I jel to onda znaci da smo svi koji smo u Americi smo izdajice i prodane duse? Ја се извињавам што овако упадам,имате ли ви икакве везе са Срђом Трифковићем ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Ја се извињавам што овако упадам,имате ли ви икакве везе са Срђом Трифковићем ? Ne http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Ne dirajte Grizlija, skroz ok lik. Grizzly Adams and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Прво су осетили "племенитост" Србије, када је Слоба послао војску на свој народ, убио дечака од 17 година и премлатио многе младе људе. Онда "племенитост" Србије када је своју децу отимала из домова и слала на фронт да губе руке, ноге и главе. Па "племенитост" Србије када је своје грађане опљачкала до голе коже и оставила у беди. Па "племенитост" Србије која је оставила на цедилу Србе из Крајине и пустила да их масакрирају и протерају. Па поново "племенитост" Слобиних кордона полиције који су "бранили" од свог народа не знам шта? И тако десет година "племенитост" Слобине Србије која је своју децу уништавала, убијала, тукла, газила... Тај је жртвовао Србе без милости само да остане на власти. Све нас је бацао псима без милости. И после свега тога треба да се сећам само што је на крају пустио и НАТО да нас бије само да би остао на власти? Па можда сам глуп, ал` нисам баш толико. Аурор and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Да је на челу Србије био и сам ђаво,а не Слоба, то није никакво оправдање да нас бомбардује 19 земља нато пакта, а све на иницијативу Сад... Можда смо глупи,што смо ипак остали у свој земљи, но шта ћеш,нико није савршен... kordun and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 A Nato je bio glup pa nije prepoznao to,pa su nas bombardovali ubijali i sejali otrove? Sto im je trebao slucaj Racak,ako je Sloba bio toliko zlo? sto su lagali i time zapoceli bombardovanje? Ako smo morali da budemo bombardovani,sto smo trovani nedozvoljenim sredstvima po svim konvencijama zivim? kordun је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука