Јелена011 Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Rapso, udahni i molim te nemoj upadati u temu u koju se bas ne razumes. Tvoja recenica da je veci procenat homo zlostavljanja nije istinit. Tacka. Malo si se zanela mrznjom prema homoseksualcima, kao na onoj ranijoj temi u kojoj si tvrdila da su maltene pederi i pedofili isto. Милан Ракић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Tvoja recenica da je veci procenat homo zlostavljanja nije istinit. Tacka. Malo si se zanela mrznjom prema homoseksualcima, kao na onoj ranijoj temi u kojoj si tvrdila da su maltene pederi i pedofili isto. Моја реченица, али статистика није моја .Твоје ничим аргументоване закључке о мојој мржњи према некоме преиспитај .Ја ништа нисам тврдила, износила сам ставове стручњака који су доста и од мене и од тебе квалификованији да причају на ову тему . Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Tvoja recenica da je veci procenat homo zlostavljanja nije istinit. Tacka. Malo si se zanela mrznjom prema homoseksualcima, kao na onoj ranijoj temi u kojoj si tvrdila da su maltene pederi i pedofili isto.Моја реченица, али статистика није моја .Твоје ничим аргументоване закључке о мојој мржњи према некоме преиспитај .Ја ништа нисам тврдила, износила сам ставове стручњака који су доста и од мене и од тебе квалификованији да причају на ову тему . Kakve. Veze. Ima. Da li. Je pedofil. Homoseksualac! Da li razumes, da potenciranjem na utvrdjivanje te razlike umanjujes stravicnost pedofilije kao zlocina... Strasno sam razocaran u tebe sad. Pedof... Ne, nego seks sa decom(!) je najstrasnija stvar koju odrasla osoba moze da uradi. NEMA NIKAKVOG ZNACAJA da li je ta osoba strumf ili snorkijevac! Данче*, ВИЛМА, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Проценат хомосексуалних у односу на хетеросексуална злостављања је доста већи. /тако кажу непристрасне статистике / ако оне лажу, онда лажем и ја вас . Да, данас се више плаши сам момак да изађе у град да га неки педер сексуално не нападне, него што се плаше девојке Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Да, данас се више плаши сам момак да изађе у град да га неки педер сексуално не нападне, него што се плаше девојке Жива истина , девојке су одавно изгубиле страхове Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Проценат хомосексуалних у односу на хетеросексуална злостављања је доста већи. /тако кажу непристрасне статистике / ако оне лажу, онда лажем и ја вас . Ево ја сам се послужила Ок.оштрицом да ти одговорим на питање . Ти, у анализи мог одговора призови исто правило и сложићемо се . Tvoja ok ostrica je besmislena. Jedina njena svrha je da pokaze da je biti gej strasnije od biti pedofil. Ideja koja mene uzasava od kad sam je prvi put sreo na ovom forumu pre nekoliko godina i njeno misionarenje evo traje i danas... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Rapsodi, problem je sto su to "strucnjaci". U tekstu do koga ste dali link doista stoji tih famoznih 86%. »A 1988 study detailed in Baldwin's report found that most pedophiles even consider themselves to be "gay." According to the study, "Archives of Sexual Behavior," some 86 percent of pedophiles described themselves as homosexual or bisexual.« Ali u tekstu nije dat link do studije, niti se navodi njen naslov. Zato sam pre par postova i skrenula paznju o kakvom se sajtu radi. U pitanju je studija http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3358676 , i tu se doista iznosi taj podatak – 86%. Ali se iz studije ne vidi kako su do tog podataka dosli i kako su utvrdili seksualnu orijentaciju ispitanika. Tako da je vrednost rezultata te studije u najmanju ruku sumnjiva. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Rapsodi, problem je sto su to "strucnjaci". U tekstu do koga ste dali link doista stoji tih famoznih 86%. »A 1988 study detailed in Baldwin's report found that most pedophiles even consider themselves to be "gay." According to the study, "Archives of Sexual Behavior," some 86 percent of pedophiles described themselves as homosexual or bisexual.« Ali u tekstu nije dat link do studije, niti se navodi njen naslov. Zato sam pre par postova i skrenula paznju o kakvom se sajtu radi. U pitanju je studija http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3358676 , i tu se doista iznosi taj podatak – 86%. Ali se iz studije ne vidi kako su do tog podataka dosli i kako su utvrdili seksualnu orijentaciju ispitanika. Tako da je vrednost rezultata te studije u najmanju ruku sumnjiva. dr Judit Reisman, / нешто од њене литературе / или / psihologa Eugena Abela, / Претпостављам да опширне резултате студија можете наћи у издањима горе наведених аутора. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 dr Judit Reisman, / нешто од њене литературе / или / psihologa Eugena Abela, / Претпостављам да опширне резултате студија можете наћи у издањима горе наведених аутора. Samo sam ukazala na to da se na podatak o 86% ne treba pozivati. A Judith je posebna prica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Tvoja ok ostrica je besmislena. Jedina njena svrha je da pokaze da je biti gej strasnije od biti pedofil. Бити педофил је немерљиво страшније.У мом посту ни у траговима не стоји да је бити геј страшније од бити педофил. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Бити педофил је немерљиво страшније.У мом посту ни у траговима не стоји да је бити геј страшније од бити педофил. Onda mi nisi objasnila zasto ti je bitna informacija da li je pedofil gej ili strejt? Cemu sluze ti procenti na koje se pozivas? Kakvu poentu s njima zelis da pistignes? Malo se zamaram iskreno jer te ovo treci put pitam... Sto ne znaci da cu odustati dok ne dobijem odgovor пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Хомосексуалност нема никакве узрочно-последичне везе са педофилијом и злостављањем деце. Заиста није у реду поистовећивати хомосексуалце и педофиле. Сексуаллно злостављање деце је педофилија, а међу педофилима има и хомосексуалаца и хетеросексуалаца. Али то не значи да је сваки хомосексуалац педофил, као што ни сваки хетеросексуалац није педофил. Драшко, GeniusAtWork, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Хомосексуалност нема никакве узрочно-последичне везе са педофилијом и злостављањем деце. Заиста није у реду поистовећивати хомосексуалце и педофиле. Сексуаллно злостављање деце је педофилија, а међу педофилима има и хомосексуалаца и хетеросексуалаца. Али то не значи да је сваки хомосексуалац педофил, као што ни сваки хетеросексуалац није педофил. Aleksandre jel još stojiš na tome da je homoseksualnost bolest? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Neću da ulazim u sam izvor ali nije nimalo slučajno što je iznesena ova tvrdnja gde bi trebalo da stoji teza da je većina homoseksualaca ujedno i pedofilski raspoložena. Koristim namerno reč raspoložena. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Aleksandre jel još stojiš na tome da je homoseksualnost bolest? Не стојим. Класификација болест/здравље припада медицини као науци. Медицина каже - није болест. То је варијетет људске природе, односно сексуалности. Сасвим је друго питање мој хришћански, антрополошки став о месту и смислу сексуалности. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука