Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Не знам баш шта сте се овде сви окомили на Кордуна? Он као пуноправни члан заједнице може да изнесе своје мишљење и да га заступа. Чини ми се да он овде врло јасно износи свој став и оно што се њему допада или не допада. Свако стављање Кордуна овог пута у кош са овима или онима је некоректно. Какав год да неко има став, уколико он сам није уперио неку реч против некога директно, нема вређања. Ayla , Neša_ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Не знам баш шта сте се овде сви окомили на Кордуна? Он као пуноправни члан заједнице може да изнесе своје мишљење и да га заступа. Чини ми се да он овде врло јасно износи свој став и оно што се њему допада или не допада. Свако стављање Кордуна овог пута у кош са овима или онима је некоректно. Какав год да неко има став, уколико он сам није уперио неку реч против некога директно, нема вређања. Дроље, моралне наказе... нема шта, јако фин човек, са мишљењем достојним сваког поштовања. ВИЛМА, Плутон and Anika је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Не знам баш шта сте се овде сви окомили на Кордуна? Он као пуноправни члан заједнице може да изнесе своје мишљење и да га заступа. Чини ми се да он овде врло јасно износи свој став и оно што се њему допада или не допада. Свако стављање Кордуна овог пута у кош са овима или онима је некоректно. Какав год да неко има став, уколико он сам није уперио неку реч против некога директно, нема вређања. A sto istim zarom ne branis moje misljenje da je kordunovo misljenje lose? Gde je moje pravo na kritiku? Pristrasan si пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ne vidim zašto se diže galama i upire prstom u bilo koga. Svako ima pravo da iznese svoj stav i mišljenje. Kordun je upravo to i uradio. On je dao do znanja šta ne voli, šta mu smeta. Da li sam se ja našla u opisu, to je moj problem, da li sam se osjetila prozvano...opet moj problem, ničiji više, ali dok ne prozove i direktno se uvredljivo ne obrati (a on to nije uradio) ne shvatam zašto bi se neko osjetio ugroženim.Ne galamite! Драшко, Џуманџи, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Дроље, моралне наказе... нема шта, јако фин човек, са мишљењем достојним сваког поштовања. Iskren.Ne razumem pa šta ako je rekao drolje i moralne nakaze?El bi radodajka i moralna spodoba bio politički korektniji izrazi? Војвода7 and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Нажалост, нисам стигао да напишем поруку и обратим се Кордуну, стога се извињавам и исправљам грешку. @Кордун Никола, не бих да овде говорим о политичкој некоректности, јер је има у изобиљу већ ћу се позвати на хришћанску. Мислим да крајње није у реду давати овакве називе никоме, чак ни за особу која то можда објективно јесте. Дакле, припази на речник! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 @Клауд Немој да си као неко размажено дериште, љуби те брат. Кад год си имао конструктивну критику која чак и премашује политичку коректност, био си испоштован. Дакле, не измотавај се. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 @Клауд Немој да си као неко размажено дериште, љуби те брат. Кад год си имао конструктивну критику која чак и премашује политичку коректност, био си испоштован. Дакле, не измотавај се. Meni samo nesto nije jasno: Kordun: devojke koje se provokativno oblace su drolje. Klaud: stil oblacenja nema veze s licnoscu Mnogi: pustite korduna, ima covek pravo na misljenje Klaud: pa imam i ja to pravo Nikola: klaud ne izmotavaj se. Oooookeeej! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Meni samo nesto nije jasno: Kordun: devojke koje se provokativno oblace su drolje. Klaud: stil oblacenja nema veze s licnoscu Mnogi: pustite korduna, ima covek pravo na misljenje Klaud: pa imam i ja to pravo Nikola: klaud ne izmotavaj se. Oooookeeej! Клауде... Ја се нисам теби лично обратио када сам написао онај први пост. Е сада... Ти си се ту мало пронашао, мислим, што ћу ти ја? :-) Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 ja je nikada ne bi zelio za zenu Ова изјава појашњава да човек не кипи од мржње, нити позива на насиље, а камоли нпр. оптужује да се због "оваквих или онаквих дешавају природне катастрофе", тако да...Штавише, ја такође имам листу профила људи које не би узимала у разматрање када је удаја у питању, шта да се ради... Ayla , kordun and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Заиста је занимљиво да многима не смета да се било која жена назива дрољом и моралном наказом због облачења или сексуалног понашања за које неко сматра да нису адекватни. Сигуран сам да познајете барем једну жену која по описима драгог вам брата кордуна спада у дроље и моралне наказе. Ако вам не смета његово срамно писање, а сметају вам они који га критикују, онда будите доследни, па тим женама следећи пут кад их видите реците шта мислите о њима. И прекините да патетишете, нико не говори о политчкој коректности или забрани кордуну да пише шта мисли. Само говоримо о ономе што је написао. Он има право да најгрубље вређа личност других жена, а ја имам право да кажем шта мислим о његовој јадности. Ако вам је то што он пише ОК, онда то исто мислим о вама, а ви ме игноришите слободно. Тужно је што вам је дражи псеудо-верник који пише сплачине од атеисте који сплачине назива сплачинама, али и то је слобода... Anika, Sanja Т., ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 О васионо, отвори се... Докле више са "дрољама, наказама и сл."? Превише алкохола, цигарета, сплавова, превише ноћног живота и порока, поремети се вид мало од тога... Никад ниједног нормалног мушкарца нисам упознала да нешто овако прича. Заиста. Срамота, апсолутна срамота. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Да смо почели да цензуришемо и бришемо постове, јавила би се опет група људи, која би целу тему претворила у кукњаву о цензури, а тема "Питајте Адмнистрацију" би опет морала да се закључава. Нек свако каже шта има, то најбоље говори о њему самом, и то је то. Ако дође до неког озбиљнијег нарушавања било чијег угледа или интегритета, реаговаћемо. Кордун, ма шта ја лично мислио о томе што је писао, није увредио никог лично, а његови ставови нису били такви да су разлог за брисање. Са друге стране, и њему су упућиване свакаве речи, није се жалио на то. Не стављам у исту раван нити правим неку вештачку равнотежу, него кажем да јеон ставове износио генерално, а у коментарисању његових ставова неки су се неретко дотицали коментарисања његове личности. Јбг, у жару расправе је било, и онда се неке ствари и истолеришу и прогутају. Као што смо сто пута сви понављали, уредништво је ту да се стара о реду и нормалној комуникацији, није морална полиција. Никола Поповић, -Владимир-, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Meni samo nesto nije jasno: Kordun: devojke koje se provokativno oblace su drolje. Klaud: stil oblacenja nema veze s licnoscu Mnogi: pustite korduna, ima covek pravo na misljenje Klaud: pa imam i ja to pravo Nikola: klaud ne izmotavaj se. Oooookeeej! Izvini...ne vidjeh post. Pravda za oblak...oblaka...oblake!!! Заиста је занимљиво да многима не смета да се било која жена назива дрољом и моралном наказом због облачења или сексуалног понашања за које неко сматра да нису адекватни. Сигуран сам да познајете барем једну жену која по описима драгог вам брата кордуна спада у дроље и моралне наказе. Ако вам не смета његово срамно писање, а сметају вам они који га критикују, онда будите доследни, па тим женама следећи пут кад их видите реците шта мислите о њима. И прекините да патетишете, нико не говори о политчкој коректности или забрани кордуну да пише шта мисли. Само говоримо о ономе што је написао. Он има право да најгрубље вређа личност других жена, а ја имам право да кажем шта мислим о његовој јадности. Ако вам је то што он пише ОК, онда то исто мислим о вама, а ви ме игноришите слободно. Тужно је што вам је дражи псеудо-верник који пише сплачине од атеисте који сплачине назива спалачима, али и то је слобода... Juan, ja sam jedna od njih koja po opisima brata Korduna spada u navedenu kategoriju, ali se zaista ne osjećam tako, niti me pogađa to što sam pročitala. Nema potrebe da se neko bori za moju slobodu, jer mi je niko ne oduzima. Znam ga kao dobrog čovjeka i moje mišljenje o njemu ne narušava način na koji on iznosi svoj stav. Kordun je Kordun...ne filuje, ne pakuje i njegove riječi djeluju grubo za one koji ga ne poznaju. Ne smeta mi ničiji stav. Mogu se složiti ili ne, ali ne i osuditi. Никола Поповић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Заиста је занимљиво да многима не смета да се било која жена назива дрољом и моралном наказом због облачења или сексуалног понашања за које неко сматра да нису адекватни. Сигуран сам да познајете барем једну жену која по описима драгог вам брата кордуна спада у дроље и моралне наказе. Ако вам не смета његово срамно писање, а сметају вам они који га критикују, онда будите доследни, па тим женама следећи пут кад их видите реците шта мислите о њима. И прекините да патетишете, нико не говори о политчкој коректности или забрани кордуну да пише шта мисли. Само говоримо о ономе што је написао. Он има право да најгрубље вређа личност других жена, а ја имам право да кажем шта мислим о његовој јадности. Ако вам је то што он пише ОК, онда то исто мислим о вама, а ви ме игноришите слободно. Тужно је што вам је дражи псеудо-верник који пише сплачине од атеисте који сплачине назива сплачинама, али и то је слобода... Meni je više patetična ova tvoja ,,zaštita,, ženskog pola.Ja bi razumeo da se on obratio ličnoj nekoj od forumašica ali pošto je iznosio neki svoj sveopšti stav po pitanju oblačenja to je njegovo pravo.Stil pisanja jeste grublji al opet to je njegov stil.Takav je kakav je.Bar ne uvija i ne eufemizira,ne zavija u fine oblande ii mašnice nego priča direktno i konkretno. Neša_, Војвода7 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука