Arsenija Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Jako im je bitno, naročito kada narod dodje. ... To je ono kad ti kazu - Obuci se , dolaze nam gosti ... A ti kazes - Sta mi fali ... Kultura oblacenja . Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Onda sa srećom, i nek ti je slava (odosmo off -.-) Pušti jadna čo'eka nije on mali Ronald and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Znam, ali ne mogu mirno da gledam kako strada. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Znači Arsenija ima dečka. Ima . On je pametan , dobar i lep . Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ima . On je pametan , dobar i lep . Đabe ako nije bogat. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne mora da bude bogat, ako ima bogatog tatu i mamu. Ne mora da bude bogat sam nek ima pare dal od mame dal od tate koga to briga brate. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 S jedne strane prozivate pedere zbog toga sto ne zele da se bore protiv svoje prirode i to cinite do te mere da su gurnuti u red gradjana petog reda. S druge strane vi bi radije da pokrijete zenu od glave do pete nego da se izboite sa pozudom koju u vama bude goli delovi zenskog tela zbog cega se ne osecate dovoljno "bogougodno"... Licimuri... nije tacno, svaki vjernik koji posti se bori protiv svoje negativne prirode, ja sam ako se sjecas rekao na ovoj temi da me ne zanimaju te djevojke koje to rade, ja je nikada ne bi zelio za zenu, ona je za mene duhovna nakaza, tako da nemam pojma zasto si mene citirao kada si krenuo ovo pisati. ja sam samo rekao moj stav da to en podrzavam, za mene je to drolja stil oblacenja i jos sam rekao da su tome vise krivi muskarci i njihova prljava priroda nego zene, znaci cak se sa ovim tvojim i slazem, samo problem je sto je to pogodilo ovdje par zena i par bijelih vitezova, ja sam rekao moj stav i nisam nikog individualno vredjao, rekao sam posteno sta smatram, ispao sam zbog toga primitivac, seljacina, dejavu je cak rekao kad bi bio premijer da bi me vratio na kordun, misli valjda da smo mi tamo zaostali, ali to je njegovo neznanje. Војвода7, Кратос, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 nije tacno, svaki vjernik koji posti se bori protiv svoje negativne prirode, ja sam ako se sjecas rekao na ovoj temi da me ne zanimaju te djevojke koje to rade, ja je nikada ne bi zelio za zenu, ona je za mene duhovna nakaza, tako da nemam pojma zasto si mene citirao kada si krenuo ovo pisati. ja sam samo rekao moj stav da to en podrzavam, za mene je to drolja stil oblacenja i jos sam rekao da su tome vise krivi muskarci i njihova prljava priroda nego zene, znaci cak se sa ovim tvojim i slazem, samo problem je sto je to pogodilo ovdje par zena i par bijelih vitezova, ja sam rekao moj stav i nisam nikog individualno vredjao, rekao sam posteno sta smatram, ispao sam zbog toga primitivac, seljacina, dejavu je cak rekao kad bi bio premijer da bi me vratio na kordun, misli valjda da smo mi tamo zaostali, ali to je njegovo neznanje. Ja tebi nisam osporio pravo da imas misljenje, Ne osparavaj ni ti moje pravo da ti to misljenje debelo iskritikujem. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 (измењено) inace za one koji misle da kordun dolazi iz zaostale sredine samo da napisem, dolazim iz predivnog grada na 4 rijeke u kom je nikola tesla zavrsio gimnaziju, struju i elektranu je imao mnogo prije beograda, teelfon takodjer, prvi autoput u bivsoj jugoslaviji je uradjen u mom gradu, u mom gradu nisi papiric na ulici mogao naci i uvijek je bio pun turista iz zapadne evrope, to za one koji misle da kordun dolazi iz neke zabiti, ja sam za vas zapadna evropa, to sto imam ostar jezik je moja karakterna osobina, pricam jasno ko i seselj, mnogima smeta zbog njihove prljave prirode, sta ja da mu radim, pruzam ruku svima i oprastam, svi smo mi u principu losi u usporedbi sa onim cemu tezimo, ukljucujuci i ovu nasu izvikanu i naduvanu civilizaciju u kojoj zivimo Измењено Март 14, 2016 од Дејан Рапсоди, Ленка*, feeble and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Тема је факе, али се добро развија. Браво за мене. Пс.3 чланова, 7 посетилаца, 5 скривених корисника kordun, Снежана, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ja tebi nisam osporio pravo da imas misljenje, Ne osparavaj ni ti moje pravo da ti to misljenje debelo iskritikujem. pa u redu brate, ali to sto ti kritikujes kod mene si promasio, jer ja imam slican stav kao i ti u nekim djelovima, konkretno tvoja kritika ne moze na mene da se odnosi jer ja sam se od tog ogradio odmah na pocetku mog pisanja u ovoj temi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Браво за мене. Пс.3 чланова, 7 посетилаца, 5 скривених корисника па лако је теби кад имаш ђаволовог адвоката Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2016 па лако је теби кад имаш ђаволовог адвоката Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 nije tacno, svaki vjernik koji posti se bori protiv svoje negativne prirode, ja sam ako se sjecas rekao na ovoj temi da me ne zanimaju te djevojke koje to rade, ja je nikada ne bi zelio za zenu, ona je za mene duhovna nakaza, tako da nemam pojma zasto si mene citirao kada si krenuo ovo pisati. ja sam samo rekao moj stav da to en podrzavam, za mene je to drolja stil oblacenja i jos sam rekao da su tome vise krivi muskarci i njihova prljava priroda nego zene, znaci cak se sa ovim tvojim i slazem, samo problem je sto je to pogodilo ovdje par zena i par bijelih vitezova, ja sam rekao moj stav i nisam nikog individualno vredjao, rekao sam posteno sta smatram, ispao sam zbog toga primitivac, seljacina, dejavu je cak rekao kad bi bio premijer da bi me vratio na kordun, misli valjda da smo mi tamo zaostali, ali to je njegovo neznanje. Vi takvi ste obicni licemeri, bili i ostali. Zao mi je, ali i ja tako mislim. Ni pokojni patrijarh Pavle nije se tako izrazavao o oblacenju zena, cak se zna sta je rekao dok je prolazio autobusom pored Ade... I ne samo on, mnogi duhovnici su zapravo vise negativno govorili na racun losih misli i strasti koje se nalaze u coveku, nego same forme. Vi takvi biste rado ziveli i u monogamiji da mozete, a pricate nesto. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 U poligamiji, moja greska... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука