Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Како кад, техника је ту споредна ствар. Главна ствар је да сам се научио да у тим тренуцима бес не усмеравам према људима. Али не волим кад ме људи не воле. Тад ми је тешко кад останем сам. Зато сам и почео да се бавим адвокатуром, адвокате сви воле. Jasno... i da znaš, da smo i ti i ja na crnoj listi kod Tate, kada je izbor zanimanja u pitanju, ali uzeće u obzir da previše volimo, pa će i oprostiti...nadam se. Ti prva to radis. I to preko svake mere. Mislim, mozes ti s ovim da nastavis do prekosutra, ako ti je cilj da preko mojih ledja vise privlacis paznju, prozivas me i izvlacis moje reci iz konteksta, ali mislim da je malo too much. Kako hoces. Necu se odazivati, pa pricaj sama sa sobom. Mudra odluka... ...a priznajem, najbolje se ispričam sa sobom. Znaš, mir se postiže jedino kada se čovjek sa sobom pomiri i složi. RYLAH and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Vrlo hrabro s tvoje strane, ma mi se čini da nakon tog pp-a ne bi ni slovo više umio napisati. Ne rizikuj, kukavče crni. Ayla, pa ja sam sa zenama kao riba u vodi, to je moja prirodna teritorija, nemam ja sta da rizikujem Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Brate, izvini, ali ja s tobom ne umem da razgovaram. Cak i nisam pricala o nekom svom licnom sredjivanju, nego generalno. Moras nesto obuci kad izadjes, kako god. Stekao sam utisak da nisam jedini, već sam do šire populacije Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Da ne pisem o sebi na forumu ako te zanima objasnicu ti na PP Може Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Jasno... i da znaš, da smo i ti i ja na crnoj listi kod Tate, kada je izbor zanimanja u pitanju, ali uzeće u obzir da previše volimo, pa će i oprostiti...nadam se. Ја се све надам да ћу негде на крају живота да из неке запаљене зграде да извучем тридесеторо сирочади, не знам шта би ме друго извукло, пошто у љубав коју имам не могу баш да се уздам Ayla , Џуманџи, Ronald and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Pazi, sve to stoji, ali svako na sebe privlači pažnju ovako ili onako. Neko se obuče kao debil, svi kažu da je debil, njemu prija što su ga svi primetili. O tome se radi. E sada, volim i ja da obučem košulju, bodi majicu i sl., laže onaj ko kaže da mu neprija nečija pažnja i ako je tu pažnju dobio od nekoga od koga hteo nije. Možda ti ne bi za ozbiljno uzeo t devojku, al baš da ti ne bi prijalo što je ona tebe primetila, na vaj ili onaj način, neće baš biti. Razlika je smao što bi neko crko od sreće a neko ne bi. Iskreno Deki i one koje uzimam za ozbiljno na isti nacin prihvatam, mozda sam ja minimizovao tu reakciju na pohvale i pokude http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 mir se postiže jedino kada se čovjek sa sobom pomiri i složi. To je to! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ayla, pa ja sam sa zenama kao riba u vodi, to je moja prirodna teritorija, nemam ja sta da rizikujem Možda se i osjećaš tako, ali ako nisi prognatodon, ne ulaži jer si gotov. Govorim za tvoje dobro. Ne igraj se sa Džumandži Ја се све надам да ћу негде на крају живота да из неке запаљене зграде да извучем тридесеторо сирочади, не знам шта би ме друго извукло, пошто у љубав коју имам не могу баш да се уздам ...ili da damo život za opšte dobro. Vala neću žaliti, a ne moraju me opjevati. Ronald and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Možda se i osjećaš tako, ali ako nisi prognatodon, ne ulaži jer si gotov. Govorim za tvoje dobro. Ne igraj se sa Džumandži Ma opusteno, adaptacija mi je najbolja osobina zato sam i prezivio, prevario sam i prognatodona. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Onda sa srećom, i nek ti je slava (odosmo off -.-) RYLAH and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Mudra odluka......a priznajem, najbolje se ispričam sa sobom. Znaš, mir se postiže jedino kada se čovjek sa sobom pomiri i složi. Zeno, majko, kraljice cini mi se da sam ti nesto rekla kratko i jasno. Ajde lepo vrati se svojim tetovazama i pusti ljude da zive i disu. Previse si se navrzla, a to je za mene neprihvatljivo. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Zeno, majko, kraljice cini mi se da sam ti nesto rekla kratko i jasno. Ajde lepo vrati se svojim tetovazama i pusti ljude da zive i disu. Previse si se navrzla, a to je za mene neprihvatljivo. Rekla si...i neka si. Trebao je neko! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Previse si se navrzla, a to je za mene neprihvatljivo. Шта би ово требало да значи да се неко превише "наврзао" ? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 "наврзао" ? Šta si upro Иван ♪♫, RYLAH and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 "наврзао" ? a jesi urovan Лапис Лазули and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука