RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 iako je dugacka, brada je uvek sredjena? Јок. То само код оних који често излазе у јавност, не и код њих свих. То већ зависи од калуђера до калуђера, односно од владике до владике. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao, evo ja ne treniram da bi me neko vidio niti idem na bazene ili negdje drugo, nosim uvijek siru garderobu, mislim ne vidim da bas imam nekakve koristi od toga da li ce mi neka djevojka reci zgodan si ili ne. Kako bre nema koristi od zenske paznje?! Лапис Лазули and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Dejane, niko nije spominjao minice. Generalno mogu da se slozim s tobom, ali ukusi su razliciti. Mislim da se nismo razumeli. Ti pricas o nekim malo ekstremnijim varijantama i golotinji, ja pricam o drugacijoj vrsti sredjivanja. Svaciji je izbor da li ce da nosi iscepane patike i neki opusten fazon, ja se u to ne mesam. Meni licno je obuca vrlo bitna i nikad ne bih izasla u pocepanim patikama, ali ne mislim da zbog toga privlacim paznju. Imam pravo da se negujem, da vodim racuna o svom izgledu i da oblacim ono u cemu se osecam udobno i sto mi lepo stoji. Nije mi uopste jasno o cemu se ovde diskutuje i sta bi za vas bilo "neprivlacenje paznje". Ja sam samo dao primere kako se ljudi lepo osećaju zbog svog oblačenja ali smao zato što šalju sliku i poruku u oči okoline. Neko oblači duge suknje, šallje poruku, neko se razgoliti, šalje poruku, svako šalje poruku okolini. Ja se takodje ne mešam u tudje oblačenje, ja ga tumačim. Niko se ne sredjuje, kežual oblači i sl. u odnosu na zid, već u odnosu na ljude. Ne kritikujem ljudsko oblačenje, samo hoću da kažem da se niko ne oseća dobro zato što misli da ga drvo gleda. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Znači da ti je libido nula. Pa ne znam, nemoj da mu vuces za jezik Krat, hehehehe http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Itekako im je bitno. I oni prate neka pravila oblacenja. Svi nose bradu npr. To je stil. Po njoj se razlikuju s njom iskazuju licni estetski stav jer kolko ja znam, iako je dugacka, brada je uvek sredjena? Ma jok.Oni ako i sređuju brade sređuju zbog pristojnosti ne da bi bili dopadljivi ljudima.nema tu nikakvih estetskih motiva osim težnje ka hristolikosti. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Kad smo vec kod brada, u poslednje vreme vidim sve vise ovih bradatih hipstera po gradu. Otkud nam to dodje, i to relativno brzo nastade poplava istih?! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Не знам, немам таквог искутва. Da ne pisem o sebi na forumu ako te zanima objasnicu ti na PP Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Sa dva prsta...ili? Како кад, техника је ту споредна ствар. Главна ствар је да сам се научио да у тим тренуцима бес не усмеравам према људима. Али не волим кад ме људи не воле. Тад ми је тешко кад останем сам. Зато сам и почео да се бавим адвокатуром, адвокате сви воле. Плутон, Juanito, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 jer osuđujemo ljude koje i ne poznajemo. Ti prva to radis. I to preko svake mere. Mislim, mozes ti s ovim da nastavis do prekosutra, ako ti je cilj da preko mojih ledja vise privlacis paznju, prozivas me i izvlacis moje reci iz konteksta, ali mislim da je malo too much. Kako hoces. Necu se odazivati, pa pricaj sama sa sobom. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Kako bre nema koristi od zenske paznje?! Овде неко дебело лаже себе... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Како кад, техника је ту споредна ствар. Главна ствар је да сам се научио да у тим тренуцима бес не усмеравам према људима. Али не волим кад ме људи не воле. Тад ми је тешко кад останем сам. Зато сам и почео да се бавим адвокатуром, адвокате сви воле. Hit. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Da ne pisem o sebi na forumu ako te zanima objasnicu ti na PP Vrlo hrabro s tvoje strane, ma mi se čini da nakon tog pp-a ne bi ni slovo više umio napisati. Ne rizikuj, kukavče crni. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Vrlo hrabro s tvoje strane, ma mi se čini da nakon tog pp-a ne bi ni slovo više umio napisati. Ne rizikuj, kukavče crni. To mu je fora da navuče ženke na pp.Opastan je ronaldo. Плутон, feeble, Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 anika je rekla da se sredi i da joj prija kao se ona oseća ali samo u svojim očima, to je za mene neprihvatljivo, prijatno se o sebi osećaš tek onda kada okolina pozitivno odreaguje na tebe. Prosto je neprirodno mladom čoveku Brate, izvini, ali ja s tobom ne umem da razgovaram. Cak i nisam pricala o nekom svom licnom sredjivanju, nego generalno. Moras nesto obuci kad izadjes, kako god. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ja to ne prihvatam jer mislim da okolina uopste nema isti kriterijum kao ja kada je u pitanju izgled ili oblacenje. Meni kada bi prisla neka djevojka i rekla:" Kakve trbusnjake imas ili torzo", ja to uopste ne bih uzeo za ozbiljno jer su nam kriterijumi totalno drugaciji. Meni je totalno svejedno da li cemi neko reci ovo ili ono. Pazi, sve to stoji, ali svako na sebe privlači pažnju ovako ili onako. Neko se obuče kao debil, svi kažu da je debil, njemu prija što su ga svi primetili. O tome se radi. E sada, volim i ja da obučem košulju, bodi majicu i sl., laže onaj ko kaže da mu neprija nečija pažnja i ako je tu pažnju dobio od nekoga od koga hteo nije. Možda ti ne bi za ozbiljno uzeo t devojku, al baš da ti ne bi prijalo što je ona tebe primetila, na vaj ili onaj način, neće baš biti. Razlika je smao što bi neko crko od sreće a neko ne bi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука