Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao, svesno ili nesvesno, svima je važno kako izgledaju. To što neko to manje ili više ističe, individualna stvar. Bitno mi je kako izgledam, ali mi nije bitno sta ce drugi reci zato sto svako ima neki svoj kriterijum za ljepotu, oblacenje itd. Anika nije pogrijesila jer ona nije objektivizirala normalnost vec istakla sta je za nju normalno. Svako ima neku svoju definiciju normalnosti, odnosno okvir u koji moze da udje mnogo toga, ali ne sve. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao, svesno ili nesvesno, svima je važno kako izgledaju. To što neko to manje ili više ističe, individualna stvar. Ne bih rekao da je monasima recimo bitno kako izgledaju. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Dejane, niko nije spominjao minice. Generalno mogu da se slozim s tobom, ali ukusi su razliciti. Mislim da se nismo razumeli. Ti pricas o nekim malo ekstremnijim varijantama i golotinji, ja pricam o drugacijoj vrsti sredjivanja. Svaciji je izbor da li ce da nosi iscepane patike i neki opusten fazon, ja se u to ne mesam. Meni licno je obuca vrlo bitna i nikad ne bih izasla u pocepanim patikama, ali ne mislim da zbog toga privlacim paznju. Imam pravo da se negujem, da vodim racuna o svom izgledu i da oblacim ono u cemu se osecam udobno i sto mi lepo stoji. Nije mi uopste jasno o cemu se ovde diskutuje i sta bi za vas bilo "neprivlacenje paznje". "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao, evo ja ne treniram da bi me neko vidio niti idem na bazene ili negdje drugo, nosim uvijek siru garderobu, mislim ne vidim da bas imam nekakve koristi od toga da li ce mi neka djevojka reci zgodan si ili ne. Ниси ли асексуалан? Извини ако вређам, но, сетих се да си писао о томе... Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ниси ли асексуалан? Извини ако вређам, но, сетих се да си писао о томе... A sta znaci biti asexualan? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Zašto je extremno biti go kad si sam?Tvrdimo da ne sudimo, a svakim komentarom upućujemo kritike. Ja sam ih osjetila na svojoj koži, i to mi je javno upućeno. Kritikovana sam zbog mog načina izražavanja. Smetaju moje tetovaže i pirsinzi, a nije problem u njima, nego u površnosti posmatrača. Nije da mi smeta mišljenje okruženja, ili da utiče na moj stav, jer da je tako, ja bih izgledala kao ostali, samo se pitam dokle su spremni ići i koliko su smjeli u napadima.I ovim govorimo da podliježemo normama i da smo žrtve licemernog stava, jer osuđujemo ljude koje i ne poznajemo. Плутон, Жика, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Bitno mi je kako izgledam, ali mi nije bitno sta ce drugi reci zato sto svako ima neki svoj kriterijum za ljepotu, oblacenje itd. Anika nije pogrijesila jer ona nije objektivizirala normalnost vec istakla sta je za nju normalno. Svako ima neku svoju definiciju normalnosti, odnosno okvir u koji moze da udje mnogo toga, ali ne sve. anika je rekla da se sredi i da joj prija kao se ona oseća ali samo u svojim očima, to je za mene neprihvatljivo, prijatno se o sebi osećaš tek onda kada okolina pozitivno odreaguje na tebe. Prosto je neprirodno mladom čoveku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Мени смета кад ме људи не воле. Тад сам тужан и заврћем главе голубовима. Ayla , Плутон, Кратос and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao da je monasima recimo bitno kako izgledaju. Jako im je bitno, naročito kada narod dodje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 A sta znaci biti asexualan? Не знам, немам таквог искутва. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 A sta znaci biti asexualan? Znači da ti je libido nula. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao da je monasima recimo bitno kako izgledaju. Itekako im je bitno. I oni prate neka pravila oblacenja. Svi nose bradu npr. To je stil. Po njoj se razlikuju s njom iskazuju licni estetski stav jer kolko ja znam, iako je dugacka, brada je uvek sredjena? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Мени смета кад ме људи не воле. Тад сам тужан и заврћем главе голубовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Мени смета кад ме људи не воле. Тад сам тужан и заврћем главе голубовима. Sa dva prsta...ili? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 anika je rekla da se sredi i da joj prija kao se ona oseća ali samo u svojim očima, to je za mene neprihvatljivo, prijatno se o sebi osećaš tek onda kada okolina pozitivno odreaguje na tebe. Prosto je neprirodno mladom čoveku Ja to ne prihvatam jer mislim da okolina uopste nema isti kriterijum kao ja kada je u pitanju izgled ili oblacenje. Meni kada bi prisla neka djevojka i rekla:" Kakve trbusnjake imas ili torzo", ja to uopste ne bih uzeo za ozbiljno jer su nam kriterijumi totalno drugaciji. Meni je totalno svejedno da li cemi neko reci ovo ili ono. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука