Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Iki ja mislim da su svi procitali premalo knjiga[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Ево ја први. Мислим, сварим ја гомилу информација дневно, али не читам много књиге. За струку ту је нет, књиге брзо застаре. А иначе, углавном читам књиге из психологије, што оно што мени треба, што оно што ми је интересантно. Ја замало нисам постао психолог Али сам размислио и схватио да бубање није за мене, тако да сам одустао. Такође је мало фалило да постанем свештеник. Исто сам одустао, јер сам схватио да није за мене, или да ја нисам за то, како год. Раније сам доста читао духовне књиге, и то поуке светих стараца, Пајсија, Тадеја, Порфирија, и сада схватам да је то најбоље што сам читао и да ми је то била најбоља веронаука. Исто сам раније читао и проучавао музичку теорију, сад и то слабо, а и досадило ми, хоћу нешто конкретно да направим, доста учења. Имам још доста интересовања, али немам ни времена ни енергије. Волим астрономију нпр., сликарство, интересантна ми је археологија, волео бих више да научим о квантној физици, затим супер ми је вештачка интелигенција и роботика, о којима већ нешто знам, али бих волео да научим више. Направио сам апликацију за моб. која на основу акцелерометра препознаје да ли стојиш, ходаш или трчиш, помоћу неуралне мреже (знап колико сам срећан што сам успео ). Волео бих више о економији да научим, и да прочитам нека филозофска дела. И тако, има доста ствари које ме интересују, али немам ни времена ни енергије, све оде на посао и на музику. А и то ми је довољно, ово све друго су само интересовања, која ме брзо прођу. За музику увек имам инспирацију и никад ми не досади. Покушавам само тиме да се бавим, али нисам неки бизнисмен, ваља учити сад маркетинг и остало Човече, проћи ће ми живот у неком раду. Као да је све то толико битно, а није. И тако, распричао се ја Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 To je smisilio Frojd. Na to je Karen Horni smislila "uterus envy". Уф, то већ нешта smart&sexy звучи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2263037/Are-prudish-proper-cheeky-slut-Artist-sparks-debate-message-skirt-length-send.html Шта год да пише, свиђа ми се Постави још! Али стварно добре ноге! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Неком приликом,каже мени пријатељ овако: " Веома су ми привлачне жене које су доста покривене, изазивају моју радозналост, желим да знам шта је испод" Остала сам тада отворених уста, то нисам очекивала. Далеко од тога да подржавам обнаженост. Заправо, подржавам самосвесност, обуздавање и све остало што особу чини човеком. Живи слободно ( то не значи раскалашно, већ опуштено, нормално, како мислиш да треба) и пусти друге да живе. Ако ћеш већ нешто да гледаш и замераш, поправљаш, коментаришеш ( што се тиче облачења)...узмиМО огледало... Данче*, Neša_ and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Паметна ова наша Лапи. Ајјјоооој Дани... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 " Веома су ми привлачне жене које су доста покривене, изазивају моју радозналост, желим да знам шта је испод" Паметна ова наша Лапи. Пс.Сањчи, извини тела да преправим, ја обришем пост. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Шта год да пише, свиђа ми се Постави још! Али стварно добре ноге! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Шта је? О'ш да кажеш да нису? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Како не разумете да чим севнете ногама ми мушки слабо шта капирамо после тога Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ma kako da ne. Nemoj me vuci za jezik. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Неком приликом,каже мени пријатељ овако: " Веома су ми привлачне жене које су доста покривене, изазивају моју радозналост, желим да знам шта је испод" .. Pa ima toga. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Pa ima toga....и шта сад ( тад) ? Са друге стране, прочитај горе Ивана са нотицом...и куд онда, а? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 E sto mi je muka od licemernog sveta... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 E sto mi je muka od licemernog sveta...Шта сам ти сад Аника урадила? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 ...и шта сад ( тад) ? Са друге стране, прочитај горе Ивана са нотицом...и куд онда, а? Pa i jedno i drugo postoji kod muškaraca.Mada opet sve to zavisi individualno od žene do žene i kako ona to nosi bilo da je transparetno ili cenzurisano. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука