Натан Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Оставите Недељка на миру. Има овде доста копи-пејст форумаша, па их не дирате. ;-) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Оставите Недељка на миру. Има овде доста копи-пејст форумаша, па их не дирате. ;-) Ма не дирају они њега ...можда малкице, како не схваташ Тодоре , оћемо да се дружи са нама а Недељко нас не шљиви ни 5 посто....па не иде то, није христијански....такав став игнора иде у контра прилог Двери.... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 bio si u pravu prije 2 godine kada si ovom istom nedeljku to nabijao na nos, a ja sam te krivio jer sam mislio da si nepravedan, oprosti, bio si u pravu! И не само то него си мислио да је титоиста и комуњара и да је издо србске нациојојналне интресе! Јел тако? Признај! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 И не само то него си мислио да је титоиста и комуњара и да је издо србске нациојоналне интресе! Јел тако? Признај! ne bas, Milan je bio srpski borac u zadnjem ratu, to se postuje! komunjara nije, jugonostalgicar djelomicno jeste, to nije isto, nisam nikada tako nesto za njega pomislio, ali sam primjetio da ga iritiraju neki nacionalni stavovi i to mi se ne svidja. medjutim takva je vecina srbije danas, zato nece ni opstati, okupirace vas hrvati i albanci skupa sa ovim novim bosnajcima , ima na tri raznja da vas peku, a vi dozivajte medjunarodno pravo u pomoc, posto na te stvari najvise ulazete, ja cu vam upaliti svijecu nedje u rusiji, prekrsticu se i reci, sveti oce savo pomoli se bogu sto su sljepci bili, nek im oprosti i ti im oprosti Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Eto ti sad. Nije bio komunjara bio je budala?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Eto ti sad. Nije bio komunjara bio je budala?! ako ti kazes, mozda jest, ja u tebe imam povjerenja, do sad sve sto si reko pokazalo se tacno Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 ne bas, Milan je bio srpski borac u zadnjem ratu, to se postuje! komunjara nije, jugonostalgicar djelomicno jeste, to nije isto, nisam nikada tako nesto za njega pomislio, ali sam primjetio da ga iritiraju neki nacionalni stavovi i to mi se ne svidja. medjutim takva je vecina srbije danas, zato nece ni opstati, okupirace vas hrvati i albanci skupa sa ovim novim bosnajcima , ima na tri raznja da vas peku, a vi dozivajte medjunarodno pravo u pomoc, posto na te stvari najvise ulazete, ja cu vam upaliti svijecu nedje u rusiji, prekrsticu se i reci, sveti oce savo pomoli se bogu sto su sljepci bili, nek im oprosti i ti im oprosti Хала ти, тотално нисмо заслужили толику част и милост да нам укажеш. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Хала ти, тотално нисмо заслужили толику част и милост да нам укажеш. nisam ja bitan rile, ja kazem sto ja mislim, ono sto se desava vidi se iz statistickih podataka, srbiji je super ovaj model kojim ide. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 nisam ja bitan rile, ja kazem sto ja mislim, ono sto se desava vidi se iz statistickih podataka, srbiji je super ovaj model kojim ide. Србија ради онако како може, као што сви раде онако и онолико колико могу и колико им се дозволи. Поента је у том скоро ликовању над судбином која ће да задеси све оне који раде супротно од неког пута који ти видиш као прави, то је безвезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Ма не дирају они њега ...можда малкице, како не схваташ Тодоре , оћемо да се дружи са нама а Недељко нас не шљиви ни 5 посто....па не иде то, није христијански....такав став игнора иде у контра прилог Двери.... Схватам шта хоћете, али човек је изабрао начин на који ће да учествује на форуму. То је као кад би рекли некоме ко само избацује православне цитате и клипове да не ради то, јер на тај начин штети Православљу, него треба мало да говори и о личном доживљају и искуству. Добро је и то, али није неопходно за форум. Само постављање саопштења коалиције коју Недељко подржава најбољи је и најмање стресан начин за пропагирање исте, а не може да шкоди никако. За интернет је најбоља та нека инстант промоција, јер од празне расправе са неистомишљеницима нема неке користи, само губљење времена. Видиш и сама како је на форуму, а тако и на друштвеним мрежама, после сваке приче, свако остаје на своме. :-) Зато налепиш готове текстове и видео клипове, па кога занима нек чита и гледа. Па јел да, Репс? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Србија ради онако како може, као што сви раде онако и онолико колико могу и колико им се дозволи. Поента је у том скоро ликовању над судбином која ће да задеси све оне који раде супротно од неког пута који ти видиш као прави, то је безвезе. bilo bi brate kada bi ja likovao, ali ja to ne cinim, meni je mati dole i kuca, medjutim ne vidim nista dobro i to i kazem, zaista ne vidim, iskren da budem ne brinu mene ni politicari ni politicka situacija ni razni pritisci, ni bijeda me ne brine, brine me sto je narod prsao, zato ne vidim svijetlu buducnost dole, uz sve to znam ko je sve okrenuo zube prema srbiji i ko ceka svoju priliku, realno ne vidim nisat dobro ,nisam pesimista nikad bio, iritira me pesimizam, vise sam realista, mozda sam sve ovo nekoliko nijansi crnje napisao zbog retorike samo, daleko bilo da ja nesto likujem, malo ko bi se toliko jako radovao kao ja da srbiji dobro krene, hiljadu puta sam suzu pustio zbog te srbije jos kao dijete, ne znam mozes li to razumjeti, znam da mene nisi razumio. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Зато налепиш готове текстове и видео клипове, па кога занима нек чита и гледа. Па јел да, Репс? Али то је бесмислено. Све што он поставља је са њиховог јутјуб канала, ФБ странице и званичног сајта, колико сам ја успео да похватам. Свако може да оде тамо и да чита и гледа те садржаје ако хоће, зашто би их он или било ко свакодневно овде стављао? kordun and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Недељко не сме да качи линкове, а Зајрон може?! Све вас је купио чешки пиварски лоби! Плутон, Баба, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Схватам шта хоћете, али човек је изабрао начин на који ће да учествује на форуму. То је као кад би рекли некоме ко само избацује православне цитате и клипове да не ради то, јер на тај начин штети Православљу, него треба мало да говори и о личном доживљају и искуству. Добро је и то, али није неопходно за форум. Само постављање саопштења коалиције коју Недељко подржава најбољи је и најмање стресан начин за пропагирање исте, а не може да шкоди никако. За интернет је најбоља та нека инстант промоција, јер од празне расправе са неистомишљеницима нема неке користи, само губљење времена. Видиш и сама како је на форуму, а тако и на друштвеним мрежама, после сваке приче, свако остаје на своме. :-) Зато налепиш готове текстове и видео клипове, па кога занима нек чита и гледа. Па јел да, Репс? Да није у питању политичка тема, сложила бих се делимично са тобом. У политици мора сем копи па прилепи и мало и залепи и добаци, засуци и повуци, да не поједу вуци.... Виш како Плутон промовише Рада....Радулчића, да ли зна Рaдуле, за наш планетарни систем..ако не зна, он је на губитку. Па ово је ипaк ЖРУ...јел тако Тодорчићу ? Натан је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука