kordun Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 8 minutes ago, Ђорђе Р said: Ово је апсолутно тачно. Србија је једина земља где можеш да радиш шта год хоћеш. Прави рај, поготово за криминалце и њихове политичаре. Комунисти су дошли да ту идеју да направе да смо сви лопови, да нико не поштују правила, како би они могли да краду на велико, а не да крадукају ко сви остали, ко што каже Веља. Једина земља где се подразумева да сви крадуцкају. Нама не треба слобода, имамо је и превише. Слобода само за поштен свет, а за криминалце затвор. srbima treba batina preko ledja, natjerati narod na vise rada, manje filozofiranja, vise kulture, manje ciganije, vise odgovornosti, manje kukanja. takav sistem bi za jedno sto godina napravio od srba jak kolektiv, kakve slobode za srbe, pa slobode srbe vode u propast, mi smo neslozan narod i razbijen na vise suprotnih mentaliteta. lako je svabaam da uvode slobode kad se oni ne znaju osloboditi ko srbi hahah, tgamo nema toliko budala kao kod nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 A sad nesto malo drugacije Kako je mali perica zamislio da udje u politiku ili ti zverjani su za "po kratkom postupku sa psima lutalicama" i jedne reakcije na tu temu. БРУКА И СРАМОТА ДВЕРИ ЗВЕЗДАРА: "ТРАЈНО" РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА ПАСА ЛУТАЛИЦА ИМ ЈЕ МАМАЦ ЗА ГЛАСАЧЕ!!!Ево писма које сам послала у инбокс овде на ФБ, Двери Звездара:"Имам обавезу, као Председник Удружења, које се званично бави уличним псима Београда од 2003, а незванично од 1995, да изразим своје чуђење тачком која се односи на псе и њихово, цитирам" ТРАЈНО решавање проблема паса луталица", у писму које нам је стављено у поштанско сандуче, као грађанима који станују на Звездари, и које је потписао Председник ОО Двери Звездара, Иван Божић.Србија и грађани имају заиста виталне проблеме, који се тичу опстанка, и нације и државе, те је потпуно депласирано на псима покушавати да се добије који поен или присташа више, а посебно међу лошим људима, јер таквима они "сметају"... Такав манир је имао годинама само ДС и Богу хвала, СНС није укључивао псе у своје кампање јер је то, у најмању руку, недостојно и провидно...посебно, ако се има у виду, да ниједна странка, осим Г 17 Плус својевремено, није ни имала, нити је иједна дотакла својим Програмом то питање, али их то није спречавало да псима "машу" у предизборним кампањама. Такође нас занима шта подразумевате под "трајним" решењем, јер ако сте мислили на убијање паса, које је иначе законима и Одлуком Уставног суда забрањено, морамо вас обавестити да таквом физичким радњом, поред њене моралне и етичке неприхватљивости, НЕ МОЖЕ СЕ РЕШИТИ проблем појаве паса на улицама јер је реч о системском проблему... Из вишедеценијског искуства знамо да готово нико изван сектора, а нарочито партијски функционери, немају ни најелементарније сазнање о појави паса на улицама, самим тим, уопште не познају и не разумеју проблем, због чега је још неприхватљивије да се јадним, бескућним животињама служите у изборне сврхе, рачунајући на неупућеност грађана... Те фазе смо давно прошли, када су пси страдали и извлачени из анонимности само ради изборне трке и јуриша на власт, али ето нама времеплова са вама... То су одавно истрошене предизборне матрице, али ви, како нова политичка формација на сцени Србије то, очигледно, не знате... Страшно сте разочарали већ сада и то већину, јер ми смо поносни на овај Град, с обзиром да у њему станује и живи армија људи која брине преко деценије о уличним стерилисаним и чипованим псима, који имају своја имена, на која се одазивају, своје старатеље који о њима дневно брину беневолно и својим новцем, и који никога не дирају. Нису никакви луталице већ познати и регистровани пси. Само сте доказали колико нисте упућени ни у шта, али ето добродошли су као "тачка" у пројектима за Звездари! Свала част! Даница Дробац, председник Удружења "Европска иницијатива 17 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 Гласајте за ДВЕРИ, ДВЕРИ нису звери Само љубоморне звери од Двери праве звери ..... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 Zveri su se bukvalno pogubile. Prvo je prica isla o porodici, pa valjda posle toliko godina im je neko dosapnuo da je to kako je mali perica zamislio nemoguce, onda kao da majke s trecim detetom I deset godina staza mogu u penziju, verovatno ce posle biti sa sto godina staza kad skontaju da sve sto oni pricaju je zvaka za ludaka, i da je potpuno neodrzivo, cista ideologija. Meni su oni na pocetku ma kako odbojni neki od njih bili ok. Ali sam imala tu (ne)srecu da poznajem ljude koji bi trebalo da su duhovna lica a samo o njima, te dveri te dveri te dveri...i to mi se toliko smucilo da su mi gadni na kilometar. A najvise to - ako si vernik onda si dverjanin. To je tolika demagogija, toliko ispiranje mozga i toliko upravo osudjivanje drugih, da neko ko se samoproglasio za crkvene ljude ne bi smeo da sebi dozvoli. Pazi majku mu ni u jednoj politickoj opciji ne postoji normalan, posten i zdravomisleci covek, oni su jedini dostojni. Oh gordosti bas smo se srodili. I to pljuvanje medju crkvenim ljudima, navijanje za dveri, kolutanje ocima ako ista kazes pa i uzdrzano o njima je godinama dovelo do toga da ih bas crkveni ljudi zamrze. Taj paternalizam - mi smo dveri, crkveni ljudi mi znamo da je najbolje za vas da vi za nas glasate jer su svi drugi nevernici vakvi nakvi je sve samo ne primer hriscanstva ni pravoslavlja. Svaki covek na planeti pa nek je sto puta srbin pravoslavac ima prava da glasa podjednako za bilo koga politicki, bez da ga neko proglasi crkveno nepodobnim, nedostojnim i slicno. Aj sto ovi "sekularni" izigravaju ludilo, ali kada neko sa amvona malo malo pa o dverima to je vec za mene nedopustivo. Oni su samo ideolozi, nesto bi tu oni protiv evrope, kao za rusiju, ali sve je na nivou ideja, nista vise od toga i nista nije primenjivo u realnom zivotu. kordun and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 7 hours ago, kordun said: srbima treba batina preko ledja, natjerati narod na vise rada, manje filozofiranja, vise kulture, manje ciganije, vise odgovornosti, manje kukanja. Znas sta me mnogo zanima... sta podrazumevas pod "vise kulture"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 13 minutes ago, Јелена011 said: Zveri su se bukvalno pogubile. Prvo je prica isla o porodici, pa valjda posle toliko godina im je neko dosapnuo da je to kako je mali perica zamislio nemoguce, onda kao da majke s trecim detetom I deset godina staza mogu u penziju, verovatno ce posle biti sa sto godina staza kad skontaju da sve sto oni pricaju je zvaka za ludaka, i da je potpuno neodrzivo, cista ideologija. Meni su oni na pocetku ma kako odbojni neki od njih bili ok. Ali sam imala tu (ne)srecu da poznajem ljude koji bi trebalo da su duhovna lica a samo o njima, te dveri te dveri te dveri...i to mi se toliko smucilo da su mi gadni na kilometar. A najvise to - ako si vernik onda si dverjanin. To je tolika demagogija, toliko ispiranje mozga i toliko upravo osudjivanje drugih, da neko ko se samoproglasio za crkvene ljude ne bi smeo da sebi dozvoli. Pazi majku mu ni u jednoj politickoj opciji ne postoji normalan, posten i zdravomisleci covek, oni su jedini dostojni. Oh gordosti bas smo se srodili. I to pljuvanje medju crkvenim ljudima, navijanje za dveri, kolutanje ocima ako ista kazes pa i uzdrzano o njima je godinama dovelo do toga da ih bas crkveni ljudi zamrze. Taj paternalizam - mi smo dveri, crkveni ljudi mi znamo da je najbolje za vas da vi za nas glasate jer su svi drugi nevernici vakvi nakvi je sve samo ne primer hriscanstva ni pravoslavlja. Svaki covek na planeti pa nek je sto puta srbin pravoslavac ima prava da glasa podjednako za bilo koga politicki, bez da ga neko proglasi crkveno nepodobnim, nedostojnim i slicno. Aj sto ovi "sekularni" izigravaju ludilo, ali kada neko sa amvona malo malo pa o dverima to je vec za mene nedopustivo. Oni su samo ideolozi, nesto bi tu oni protiv evrope, kao za rusiju, ali sve je na nivou ideja, nista vise od toga i nista nije primenjivo u realnom zivotu. ja ne znam nikog zivog iz dveri, ali moj najbolji prijatelj u srbiji sto ga imam, jedan zemunac mi je pricao nesto slicno tome sto ti pises, prosto sve upropastavaju svojim kadrovima i ulicarskom taktikom da pod bilo koju cijenu prosire svoj uticaj, to su naucili od ovih drugih partija, oni su prvo krenuli posteno, pa kad im niej vredilo onda su poceli taktikom kao i ostali, samo sto su spali na ajdne kadrove, jer su krenuli od nule, ostale opcije su privukle sebi sve kadrove, prosto nije ostalo nista od ovih prosjecnih srpskih politickih aktivista. dje su posteni ljudi u politici, postene partije, nema ih, ko bi krenuo posteno a stekao popularnost pojeo bi ga mrak, srbija je okupirana zemlaj, jedan cojek mi reko da svi rade za amerikance ukljucujuci i seselja i ovu administraciju sa foruma isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 Ne znam sta bih ti rekla Kordune brate, ja imam malo drugaciju filozofiju. Ja sam za to da svako od nas radi posteno onaj posao i obavlja onaj poziv za koji ima priziv i za koji je skolovan. Ocekivanje da u politici bude cisto je nerealno, prosto. Ja sam dverjane cenila dok su drzali predavanja na masincu i dok su delili sa ljudima ono sto licno i poznaju, edukovali ljude, moglo se tu svasta dobro cuti. Onda kad profesor, lekar, pekar nebitno napusti svoj posao da bi bio politicar tu cista posla nisu. Budi ti domacin covek, u svojoj porodici, u svom okruzenju, budi posten vredan i radan pa ces tako siriti dobro i krug ljudi ce se povecavati. Preko noci ne mere prosto. Oni su se iz svog priziva izvukli, odbacili ga maltene i bacili se u politiku jer su "protiv", pa sad protiv eu, nato, ovoga onoga nebitno. Budi ti protiv, to je u redu, ali pokazi svojim delima kako izgleda neko ko radi vredno i posteno, pa ce ljudi vremenom da te itekako primete. Ako si pekar i krenes da prodajes peciva bud zasto propasces, sa sobom ces povuci deset porodica ako npr imas deset radnika i od tog tvog "milostivog" ponasanja ce mnogi videti stetu. Drzi ti cenu koju mislis da treba, zaduzi kupce kvalitetom, budi posten pa ces vremenom od tih deset radnika zaposliti jos deset pa jos deset, a od svog viska profita pomozi kome zelis i kako zelis. Tada ces pomoci ljudima. A ne jaoj ajmo u politiku. Za mene licno je to kukavicluk, bezanje od de facto teskog zivota u ovoj zemlji. Jos kad to pomesas sa nipodastavanjem svih drugih politicara i stranaka koji kao da su svi antihristi a ti jedino cist, onda su definitivno postali zveri. Ja ne mogu ceniti svestenika koji sa amvona prica o bilo kojoj stranci. Ti si pastir na tom mestu, a privatno imaj svoje misljenje kakvo god zelis to ti je ustavom zagarantovano. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 zahvaljujuci ovom sistemu notifikacije, bar znam kad me claudking citira, prije nego li mu administracija odobri komentar, sto znaci da sam i ja djelomicno na odobravanju, ni kriv ni duzan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 29 minutes ago, cloudking said: Znas sta me mnogo zanima... sta podrazumevas pod "vise kulture"? mislio sam na kulturu zivljenja ali i uopste na sve vidove kulture. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 13, 2016 Пријави Подели Написано Април 13, 2016 7 hours ago, kordun said: jedan cojek mi reko da svi rade za amerikance ukljucujuci i seselja i ovu administraciju sa foruma isto Јао...Кордун легендо....а који ти је врапчић дошапнуо....ма мора да и ти радиш за Амере Оно...и ја брате одавно сумњам, добро је што нисам усамљени случај.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Дошла сам до закључка, после мало дубљег размишљања/ мада сам у први мах осудила/ да су ДВЕРИ ипак морали да уђу у коалицију са ДСС.Кадар/соколови/ДВЕРИ ипак су превише, чисти, поштени, оригинални, жртвени за политичаре.Морали су да ступе у коалицију, да се мало ипак запрљају, јер ако је судити по оној народној / према народу и власт/ онда никада не би имали шансу да до исте и дођу.А онако... ако у својим редовима имају пак компромитоване политичаре....имају доста веће шансе, да се приближе народним масама.....односно да дођу на власт, али опет не због власти као власти, већ из много дубљих и човечнијих побуда.... Народ/масе/тешко да ће препознати искрено срчано залагање за неку већу народну и националну добробит. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 Hehe, Rapso da su tako cisti kako ih ti vidis tako nesto im ne bi palo na pamet Malo si se ti previse dala u razmisljanje Ne postoje bele rukavice u politici, a to naivno jao oni jadni divni cisti, a svi ostali zli nas je i dovelo dovde. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 On 4/12/2016 at 0:20, kordun рече jedan cojek mi reko da svi rade za amerikance ukljucujuci i seselja i ovu administraciju sa foruma isto Надамо се сви томе, брате, ал нешто нас слабо ко зарезује. А није да се не бисмо продали ако кога знаш да оће да плати. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 15, 2016 Пријави Подели Написано Април 15, 2016 3 hours ago, Јелена011 рече Hehe, Rapso da su tako cisti kako ih ti vidis tako nesto im ne bi palo na pamet Malo si se ti previse dala u razmisljanje Ne postoje bele rukavice u politici, a to naivno jao oni jadni divni cisti, a svi ostali zli nas je i dovelo dovde. Не видим их само ја тако, многи их тако виде....но без обзира како их ми видимо они објективно јесу такви, дивни, чисти, сјајни, бајни, истрајни. О... па ја сам увек превише размишљала....само треба ширина да се схвати моја генијалност ...и авангардна мисао...Јецо У политици не постоје беле рукавице ....али постоје чисте руке, које некада морају навући и прљаве рукавице.... Река Ганг није прљава зато што прљава вода протиче кроз њу.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Гледам нешто на јутјубу, и избаци ми... упознајте Бошка Обрадовића лично / човек за нову политику / па оно не би било лоше .... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука