Arsenija Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Drzava je propala i sto se tice grada i sto se tice sela xD Ali ovde poredimo grad i selo u okvirima jedne propale drzave Imamo situaciju da je kvadrat u Beogradu najskupji u regionu a poljoprivredno zemljiste najjeftinije i najkvalitetnije u Evropi. I pored toga svi hrle u Beograd i svi se zale da nema posla. Dakle sta nam to promice? Ocigledno nam promice nesto , mislim da su to plasticne flase ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Промиче нам време... Оде живот, а ништа... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Jos jedno napadno pitanje-ti zivis u Bg-u, ali gde si odrastao? Aman , zeno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Промиче нам време... Оде живот, а ништа... ... Isti osecaj ... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Aman , zeno Liči mi na one koji dodju u Bg i pate za rodnom grudom...ili se umorio od gradske vreve pa mašta o begu. Deluje mi više da je pitanje lične prirode nego isključivo ekonomske. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Промичу ми добре карте у овом Governor of Poker 3. Како год стигнем до 60.000 ил тако нешто долара, крене ме лош низ ко да сам лично одврнуо вентил да потапам овај манастир што нам сад доноси ове поплаве. И ево, сад сам на 1.500 долара и морам да чекам три сата да бих добио неку милостињу да могу да играм даље, ил ко беда најгора да гледам тону промотивних видео клпова да бих скупио паре да играм ко човек. Јоооој, животе, што си тежак и неправедан! Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Nije nigde milina. Ovi sa sela beže u grad misleći da će da se uvale u neku administraciju gde pare same kaplju. Ovi iz gradova što maštaju o životu na selu ne kapiraju da to nije piknik i uživancija na svežem vazduhu već težak rad i stalno ulaganje. Ljudi traže neki izgubljeni raj na zemlji, a to ne biva. Ovi sa sela napuniše gradove, ali nisam čula da je neko iz grada otišao na selo...tačnije, reeetko se to dešava. Uostalom, nije selo u Srbiji isto što i selo u Nemačkoj. Težak je to lebac. Свакако да није милина нигде, али си у пољопривреди сам свој газда. Сам одређујеш шта и када ћеш да урадиш, немаш тутора над главом и сам све конце држиш у рукама па и више држиш сам своју судбину, што је далеко пожељније него да други одлучује о теби. Ја не живим у граду и бавим се најсложенијом пољопривредом, а то је Пчеларство и могу ти рећи, од како сам остао без другог(главног) посла , по цео дан радим у пчелињаку и пријатније се осећам него када сам јурио и један и други посао. Нигде није бајно, али не треба у напред "забивати главу у песак" , већ треба пронаћи посао који ти највише одговара и радити. Ако ти у самом почетку пођеш од става да сваки посао има мане, онда ти ни један посао неће ваљати, а то је најгора могућа солуција. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Свакако да није милина нигде, али си у пољопривреди сам свој газда. Сам одређујеш шта и када ћеш да урадиш, немаш тутора над главом и сам све конце држиш у рукама па и више држиш сам своју судбину, што је далеко пожељније него да други одлучује о теби. Па то можеш у било којој струци, није ограничено на пољопривреду. Ненад Р. and kordun је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Управу си Адамсе. Ја сам се осврнуо на пољоприверду јер код нас највише људи могу да буду сами своје газде у пољопривреди. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Liči mi na one koji dodju u Bg i pate za rodnom grudom...ili se umorio od gradske vreve pa mašta o begu. Deluje mi više da je pitanje lične prirode nego isključivo ekonomske. Ni jedan grad nije niciji ... Migracija stanovnistva je normalna pojava ... Ja se nadam da ce jednoga dana , pre apokalipse , ljudi moci da zive na selu iz ciste ljubavi prema prirodi i poljoprivredi ... Danas je to mnogima nemoguce iz ekonomskih razloga . Neko zivi za dan kada ce otici u penziju da se posveti aktivnostima koje voli ... Beograd je siv , a ne beli grad ... A nekome ko je rodjen na nekom lepsem mestu ...verovano ne cak ni beli , nego -> ruznigrad . Imajte i to na umu ... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ni jedan grad nije niciji ... Migracija stanovnistva je normalna pojava ... Ja se nadam da ce jednoga dana , pre apokalipse , ljudi moci da zive na selu iz ciste ljubavi prema prirodi i poljoprivredi ... Danas je to mnogima nemoguce iz ekonomskih razloga . Neko zivi za dan kada ce otici u penziju da se posveti aktivnostima koje voli ... Beograd je siv , a ne beli grad ... A nekome ko je rodjen na nekom lepsem mestu ...verovano ne cak ni beli , nego -> ruznigrad . Imajte i to na umu ... Beograd je lep http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Где бре леп... Ја те велике градове не могу да поднесем уопште. Гушим се и физички и духовито. kordun, Tumaralo., Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Свакако да није милина нигде, али си у пољопривреди сам свој газда. Сам одређујеш шта и када ћеш да урадиш, немаш тутора над главом и сам све конце држиш у рукама па и више држиш сам своју судбину, што је далеко пожељније него да други одлучује о теби. Ја не живим у граду и бавим се најсложенијом пољопривредом, а то је Пчеларство и могу ти рећи, од како сам остао без другог(главног) посла , по цео дан радим у пчелињаку и пријатније се осећам него када сам јурио и један и други посао. Нигде није бајно, али не треба у напред "забивати главу у песак" , већ треба пронаћи посао који ти највише одговара и радити. Ако ти у самом почетку пођеш од става да сваки посао има мане, онда ти ни један посао неће ваљати, а то је најгора могућа солуција. Nisam polazila od stava da svaki posao ima mane da zvucim negativno, vec da citam dosta clanaka kako je selo super i bolje od grada. Ne kazem da je lose, samo mi se cini da ljudi to malo idealizuju, kao da traze izgubljeni mir. Jedino mi smeta sto svi zvocaju, ali niko nista ne preduzima. Svima selo super, niko nece da ode. Pedja zivi u Bg-u, vidim nesto se tu necka hoce nece, ali sumnjam da ce da ode i pokusa . Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Где бре леп... Ја те велике градове не могу да поднесем уопште. Гушим се и физички и духовито. Po ukusu, meni je lep. Npr. meni su manja mesta skučena, ali opet to je moj doživljaj. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Nisam polazila od stava da svaki posao ima mane da zvucim negativno, vec da citam dosta clanaka kako je selo super i bolje od grada. Ne kazem da je lose, samo mi se cini da ljudi to malo idealizuju, kao da traze izgubljeni mir. Jedino mi smeta sto svi zvocaju, ali niko nista ne preduzima. Svima selo super, niko nece da ode. Живот у лепом, природном, окружењу не подразумева обавезно "село" и пољопривреду. Многи људи на западу живе у предграђима која су цела у зеленилу и природи... Овде код мене се шетају срне, има неки зецови живе у жбуњу преко пута. Градић је у ствари једна велика шума по којој су раштркане куће. Хоћу да кажем, савремен живот и бављење разним занимањима осим пољопривреде не значи аутоматски живот у бетонској џунгли и облацима смога. Може да значи управо супротно. Arsenija, feeble, kordun and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука