Jump to content

Које личности највише цените?

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Срећан рад, јесте ли се уморили...?" :smeh1:

Ко да фарбају ограду за баба Милојку... Па он дефинитивно није са овог света...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

65375_vest_dusan2.jpg

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 22:56, Kratos рече

65375_vest_dusan2.jpg

Dobar izbor, dobar.

Offtopic

Znate šta malo bode oči na slikama vladara, ikonama svetaca...obrve. Savršeno su iščupkane i ulickane. Imam jednu Hristovu ikonu gde ima tako ulickane obrvice da je to stvarno smešno.

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 22:59, Natasa. рече

Dobar izbor, dobar.

Offtopic

Znate šta malo bode oči na slikama vladara, ikonama svetaca...obrve. Savršeno su iščupkane i ulickane. Imam jednu Hristovu ikonu gde ima tako ulickane obrvice da je to stvarno smešno.

Očupala mu ih žena samo mojne nikom da kažeš  će da bude skandal. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 23:00, Kratos рече

Očupala mu ih žena samo mojne nikom da kažeš  će da bude skandal. :ani_biggrin:

Ma daaaj, stvarno je smešno. Čemu ta potreba da sve bude ulickano. Dušan Silni, najveći vladar, sa počupanim obrvama kao da ga je Saša Vidić naslikao.

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 23:06, Natasa. рече

Ma daaaj, stvarno je smešno. Čemu ta potreba da sve bude ulickano. Dušan Silni, najveći vladar, sa počupanim obrvama kao da ga je Saša Vidić naslikao.

gej lobi bre.pola sveta su uništili  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 9. 3. 2016. at 23:08, MiroslavJ рече

Знам шта је то улицкан, и владар, и обрве, и чупати, и слика, и знам и ко је Душан Силни, ал Саша Видић не знам ко је. Да није каква својта оном фудбалеру?

Подели на овим сајтовима

DRAGIĆ JOKSIMOVIĆ
(Bačina, 18.07.1893 — Sremska Mitrovica, 01.08.1951)

Dragić Joksimović je bio srpski političar i advokat, najpoznatiji kao branilac genarala Dragoljuba Mihailovića./ Draže /

Ponosna sam što nosim njegovo prezime............

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...