Jump to content

ЛИТИЈА ЗА ЗАБРАНУ АБОРТУСА - БЛАГОВЕСТИ 07.04.2016, За светост материнства, лепоту рађања и радост живота

Препоручена порука

Шта ће му то? Треба да нађе неку и проћи ће га :)

Treba da nađe neku feministkinju pa da kući s njom vodi rasprave uživo. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 211
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

o tome ko kosi, a ko vodu nosi :)

Zamisli bre stvarno da ti žena feminstkinja?Al bi to bilo povuci a boga mi ga i potegni malo.Barem kod mene pošto sam zaostali balkanac. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Zamisli bre stvarno da ti žena feminstkinja?Al bi to bilo povuci a boga mi ga i potegni malo.Barem kod mene pošto sam zaostali balkanac. :smeh1:

da bre, morali bi sami da se izuvamo i da peremo svoje noge :)

Подели на овим сајтовима

da bre, morali bi sami da se izuvamo i da peremo svoje noge :)

Pakao moj brate. :D

Подели на овим сајтовима

još kad krene da zvoca... o svojim pravima... izgubiš i ono malo svojih prava što si mislio da imaš :D

jer žena je uvek u pravu, naročito feministkinja :P

Pa krene da te davi o stereotipima i patrijarhatu kao izvoru sviju zala ovoga svijeta.Vinjak ti ne gine. :))

Подели на овим сајтовима

Kako bi vi zapravo voleli da imate 1 feministkinju kuci. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

al zato zaginu jetra i zdrava pamet :))

Vinjak tu da pripomogne u očuvanju zdrave pameti a nešto uvek mora se žrtvuje. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Све жене су феминисткиње. Само што су неке академске, па деконструишу, а остале само звоцају. :)

ууууу, бајо , сад неће ни овај смајли на крају реченице да те спаси ;)

Подели на овим сајтовима

Vinjak tu da pripomogne u očuvanju zdrave pameti a nešto uvek mora se žrtvuje. :smeh1:

кад душа страда и тело страда, кад тело страда и душа страда... човече што нас ове жене стављају у незгодне ситуације :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...