Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Шта ће му то? Треба да нађе неку и проћи ће га Treba da nađe neku feministkinju pa da kući s njom vodi rasprave uživo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Treba da nađe neku feministkinju pa da kući s njom vodi rasprave uživo. o tome ko kosi, a ko vodu nosi Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 o tome ko kosi, a ko vodu nosi Zamisli bre stvarno da ti žena feminstkinja?Al bi to bilo povuci a boga mi ga i potegni malo.Barem kod mene pošto sam zaostali balkanac. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Zamisli bre stvarno da ti žena feminstkinja?Al bi to bilo povuci a boga mi ga i potegni malo.Barem kod mene pošto sam zaostali balkanac. da bre, morali bi sami da se izuvamo i da peremo svoje noge Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 da bre, morali bi sami da se izuvamo i da peremo svoje noge Pakao moj brate. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Pakao moj brate. još kad krene da zvoca... o svojim pravima... izgubiš i ono malo svojih prava što si mislio da imaš jer žena je uvek u pravu, a naročito feministkinja :P Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 još kad krene da zvoca... o svojim pravima... izgubiš i ono malo svojih prava što si mislio da imaš jer žena je uvek u pravu, naročito feministkinja :P Pa krene da te davi o stereotipima i patrijarhatu kao izvoru sviju zala ovoga svijeta.Vinjak ti ne gine. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Pa krene da te davi o stereotipima i patrijarhatu kao izvoru sviju zala ovoga svijeta.Vinjak ti ne gine. al zato zaginu jetra i zdrava pamet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Kako bi vi zapravo voleli da imate 1 feministkinju kuci. Плутон and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Све жене су феминисткиње. Само што су неке академске, па деконструишу, а остале само звоцају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 al zato zaginu jetra i zdrava pamet Vinjak tu da pripomogne u očuvanju zdrave pameti a nešto uvek mora se žrtvuje. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Све жене су феминисткиње. Само што су неке академске, па деконструишу, а остале само звоцају. ууууу, бајо , сад неће ни овај смајли на крају реченице да те спаси Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Vinjak tu da pripomogne u očuvanju zdrave pameti a nešto uvek mora se žrtvuje. кад душа страда и тело страда, кад тело страда и душа страда... човече што нас ове жене стављају у незгодне ситуације Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 И мене, и мене! ало, ти си жењен, остави нешто и за друге Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 ало, ти си жењен, остави нешто и за друге Да ме искористе за за више циљеве и класну родну борбу. О чему ти размишљаш, срам те било... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука