Pancakes Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 link ovaj post je tako zelenizub. Плутон, Лапис Лазули, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 И да највише грешим, када мислим да не грешим.......... БанеЛ, aliluja and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 ovaj post je tako zelenizub. To znaci - kako god okrenes, gresim... Sanja Т., Лапис Лазули, aliluja and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 To znaci - kako god okrenes, gresim...Ако је тако и грешимо како год окренеш...а тако је.Зашто онда да пазимо да не грешимо, по чему ће опроштај да нам се да,ако у сваком случају грешимо? Шта ће да изазове Божију милост? Јер је очигледно,да ће само Његова милост да нас уведе у Царство Божје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 U životu. feeble, Kaludjerovic Sreten, aliluja and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Моја маленкост је прави кочијаш. Иван ♪♫, Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Грешим само кад не послушам. Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ако је тако и грешимо како год окренеш...а тако је.Зашто онда да пазимо да не грешимо, по чему ће опроштај да нам се да,ако у сваком случају грешимо? Шта ће да изазове Божију милост? Јер је очигледно,да ће само Његова милост да нас уведе у Царство Божје. Настављам да размишљам наглас... Да ли је одговор: свесност грешности, ПОКАЈАЊЕ и труд да се не понове и исправе грешке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 gresim sto ostetih oci na ovom forumu,gresim nasladjivanjem i gledanjem slika zena,gresim gledajuci temu slike forumasa gresim , al mozda nije greh ,gledajuci tu lepotu Sanja Т., Рапсоди, Кратос and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Свесност грешности је прави проблем. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Свесност грешности је прави проблем. Како то мислиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 gresim sto ostetih oci na ovom forumu,gresim nasladjivanjem i gledanjem slika zena,gresim gledajuci temu slike forumasa gresim , al mozda nije greh ,gledajuci tu lepotu Zbog gledanja tih slika ne gine ti drugi krug dantetovog pakla. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Zbog gledanja tih slika ne gine ti drugi krug dantetovog pakla. kako drugi krug? nisam ni prvi prosao xaxaxaxaxa Кратос, aliluja and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 може бити да грешим што сам превише резервисан... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Како то мислиш? Мислим да многима па и мени самој недостаје управо та свесност. Знати је једно, осећање је друго. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука