Jump to content

У чему највише и најчешће грешите?

Препоручена порука

И да највише грешим, када мислим да не грешим..........

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

ovaj post je tako zelenizub.

To znaci - kako god okrenes, gresim...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To znaci - kako god okrenes, gresim...

Ако је тако и грешимо како год окренеш...а тако је.Зашто онда да пазимо да не грешимо, по чему ће опроштај да нам се да,ако у сваком случају грешимо? Шта ће да изазове Божију милост? Јер је очигледно,да ће само Његова милост да нас уведе у Царство Божје.
Подели на овим сајтовима

U životu. 12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Моја маленкост је прави кочијаш. :coolio:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Грешим само кад не послушам.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ако је тако и грешимо како год окренеш...а тако је.Зашто онда да пазимо да не грешимо, по чему ће опроштај да нам се да,ако у сваком случају грешимо? Шта ће да изазове Божију милост? Јер је очигледно,да ће само Његова милост да нас уведе у Царство Божје.

Настављам да размишљам наглас...

Да ли је одговор: свесност грешности, ПОКАЈАЊЕ и труд да се не понове и исправе грешке?  

Подели на овим сајтовима

gresim sto ostetih oci na ovom forumu,gresim nasladjivanjem i gledanjem slika zena,gresim gledajuci temu slike forumasa :D  gresim , al mozda nije greh ,gledajuci tu lepotu :)

Подели на овим сајтовима

gresim sto ostetih oci na ovom forumu,gresim nasladjivanjem i gledanjem slika zena,gresim gledajuci temu slike forumasa :D  gresim , al mozda nije greh ,gledajuci tu lepotu :)

Zbog gledanja tih slika ne gine ti drugi krug dantetovog pakla. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Како то мислиш?

Мислим да многима па и мени самој недостаје управо та свесност.

Знати је једно, осећање је друго.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...