Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Запитах се...Прва ћу да дам тренутан одговор.Тренутан, зато што помислим, аха-то је то, ту грешим ,исправићу га сад...Не само што не исправим тако лако, већ можда и само МОЖДА уз велики напор и труд. Већ, ако исправим то, јако брзо се откривају нове грешке.И тако у недоглед... Лапис Лазули, Плутон, Иван ♪♫ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Подужи би списак био, рецимо да почнем са алкохолом и цигаретама. И псујем свакодневно, претерано. Сања, браво за тему. Срећа па сви безгрешни, нема шта да се напише... Kaludjerovic Sreten, keka, Иван ♪♫ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Не могу да кажем, непријатно ми је aliluja, JESSY, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Не могу да кажем, непријатно ми је Zasto Iki, opusteno?:-) http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Не могу да кажем, непријатно ми је Previše masturbacije, a? Pa dobro ... i to je za ljude Кратос, Драшко, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Previše masturbacije, a? Pa dobro ... i to je za ljude I meni to odmah palo na pamet, hehe, ali nisam bio siguran. Драшко and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Previše masturbacije, a? Pa dobro ... i to je za ljude Ахахахаха Ипак сам мислио на нешто друго Sanja Т., Ronald, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ахахахаха Ипак сам мислио на нешто друго Šalio sam se naravno, moj pokvareni um, izvini Ronald, Драгана Милошевић, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Šalio sam se naravno, moj pokvareni um, izvini ма опуштено бре, немо’ се стресираш Ronald and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ахахахаха Ипак сам мислио на нешто друго Pa sad nas jos vise zanima Ronald, Драшко, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Подужи би списак био, рецимо да почнем са алкохолом и цигаретама. И псујем свакодневно, претерано.. Da se ne ponavljam al to je to. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Сви се фокусирали на споља видљиво. Ето, опет осуђујућа мисао. Дакле: гордост, гнев, осуђивање, завист, маловерје, претерана брига (о себи, о ономе на шта реално не могу да утичем). Против псовања се борим, што опет носи са собом нека нова искушења. Ух, многоговорљивост. aliluja, JESSY, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 najvise i najcesce grijesim u odmjeru spageti kad pravim pastu...nikako nemam osjecaja koliko da stavim, posebno kada pravim za 2-3 osobe, nekako uvjek pretekne za bar jos jedan ili dva tanjira. na muke sam velike... Sent from my iPad using Tapatalk aliluja, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Da se ne ponavljam al to je to. Нема преписивања-понављај се, можда наиђе инспирација за још нешто Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 najvise i najcesce grijesim u odmjeru spageti kad pravim pastu...nikako nemam osjecaja koliko da stavim, posebno kada pravim za 2-3 osobe, nekako uvjek pretekne za bar jos jedan ili dva tanjira. na muke sam velike... Sent from my iPad using Tapatalk Неодмереност? Pancakes and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука