Nicifor Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Recimo, prijaviti ga policiji? Ne vredi,ima jakog mentora. http://arhiva.alo.rs/vesti/hronika/atentat-na-patrijarhovog-unuka/69392 http://www.kurir.rs/crna-hronika/patrijarhov-rodak-zamalo-izresetan-clanak-1577695 Nego brate,možda me nisi najbolje razumeo. Uzrok mog pitanja bila je Tvoja konstatacija "Čistiti svoje dvorište.. što patrijarh bude više ovakvih stvari radio,više ćemo ga voleti". Nisam siguran na koje si stvari tačno mislio, i šta je povod tvog likovanja? Voleo bih da podeliš to sa nama ,pa da se svi radujemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ne vredi,ima jakog mentora. http://arhiva.alo.rs/vesti/hronika/atentat-na-patrijarhovog-unuka/69392 http://www.kurir.rs/crna-hronika/patrijarhov-rodak-zamalo-izresetan-clanak-1577695 Nego brate,možda me nisi najbolje razumeo. Uzrok mog pitanja bila je Tvoja konstatacija "Čistiti svoje dvorište.. što patrijarh bude više ovakvih stvari radio,više ćemo ga voleti". Nisam siguran na koje si stvari tačno mislio, i šta je povod tvog likovanja? Voleo bih da podeliš to sa nama ,pa da se svi radujemo. Mislio sam na to da nije načelnik policije, već patrijarh SPC. Ako nešto radi, eto to ne valja, trebao je drugačije, ovaj je pravedan, ovaj nije, samo ih penzioniše i premešta, ako ne radi, onda opet nije dobro itd... Ko bi Srbima ugodio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Занимљиво је да људи причају о крађи 80.000 евра, а да никад нису видјели ту количину новца у животу. Колико је то новчаница од 100 евра, колика торба треба да стану у њу ? Колика је црква Лазарица колико људи иде у њу, купује свијеће , даје прилог ? Ако пођемо од претпоставке да просечан вјерник остави 1 евро у цркви, за које вријеме онда треба да прођу људи кроз цркву и да оставе много више новца, јер по Блицу он није све узео, него само дио. И колико иде за одржавање цркве, плате запослених... То је лупање као и онај њихов графикон по коме СПЦ годишње заради 9 милиона евра од продаје ракије ! То је цијела фабрика чији би производи требало да се нађу на полицама свих продавница у Србији, а нешто их не видим. Али што се удари већа цифра људима је занимљивије. Л као кад сам био богослов и прота са сусједне пархије премјештен, а није дошао нови свештеник на парохију, него наш парох опслуживао. И онда почну приче како је прота однио паре са собом. Скупи намјесник одбор и пита их какве су приче и колико новац фали. Они удра било је 1.500 2000, 2.500 марака. Намјесник им покаже записник о примопредају где стоји да има 3.200 марака. Они ако покуњени оду, па опет неки кажу зар само толико Nicifor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Занимљиво је да људи причају о крађи 80.000 евра, а да никад нису видјели ту количину новца у животу. Колико је то новчаница од 100 евра, колика торба треба да стану у њу ? Колика је црква Лазарица колико људи иде у њу, купује свијеће , даје прилог ? Pa valjda to patrijarh govori, otkud nama ta informacija? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Ја сам једном носио 80000 евра у новчаницама од 100. Тежина је малкице већа од 800 грама, а све може да стане у торбу запремине мање од 1 литар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicifor Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Mislio sam na to da nije načelnik policije, već patrijarh SPC. Ako nešto radi, eto to ne valja, trebao je drugačije, ovaj je pravedan, ovaj nije, samo ih penzioniše i premešta, ako ne radi, onda opet nije dobro itd... Ko bi Srbima ugodio. Da,mada čini mi se da je bolje ne raditi , nego raditi eto tek onako da bi se videlo i pritom druge dovoditi u nezavidan položaj. To je samo moje skromno misljenje. Hvala Ti, zdrav bio! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicifor Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Pa valjda to patrijarh govori, otkud nama ta informacija? U novinama i na zidu može da piše svašta. Ko god da govori, laža je i sin laži Toliki prilog vernika moguć je u ovoj Crkvi ali za 8 do 10 god. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука