Zayron Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ruský exorcismus Najkraća i najbrža i sugurna cesta do posjednuća, opsjednuća i djavoimanosti je okultizam, vjerovanje u magiju, vračanje, bavljenje magijom, vračanjem, neopaganizam, New Age i satanizam: https://goo.gl/umNpYn Panna Mária postrach zlých duchov a jej moc Bogorodica postrah zlih duhova i njena moć Cijeli video: https://goo.gl/4xj2eJ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ало православци? има ли кога да се огласи поводом ове ђаволштине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Сава Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Кад отац Арсеније чита молитву и предаје о егзорцизму тресе се цела васељена, пропиште све светске медије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Боже ме прости он са таквом насладом прича, ја сам успела да одслушам два минута и било ми је лоше... Шта год да је у питању какав си ти човек да у тренутку док жена ђавоимана не ђавоимана није битно, али жена у дефинитивно измењеном стању свести прилази теби - теби пада на памет спремљен диктафон и ти то снимаш?!?! Колико је то ужасно, непастирски, нељудски немам речи. Не знам зашто носи наочаре, можда има проблем, али пре бих рекла да је од оних заговорника да су очи јелте огледало душе па да га случајно неко не погледа у очи и не нашкоди му души... Може он да буде јеромонах до сутра, ал ја му не бих отишла по савет па да је последњи... Такве ствари нису за гордо прављење паметним... dzo ni је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Odavno je poznata tuzna istina da mnogi verujuci, cak veoma posveceni, bili oni mirjani ili monasi mnogo vise vole da pricaju o djavolu, to sa nekom posebnom nasladom, nego o Bogu. Izgovarajuci se kako oni nisu pink pravoslavci i kako se oni bore u raljama zivota a ne zive u oblacima. Istian da covek menja denominacije u zavisnosti kome drzi pridike ali poznata je ona Miroljubova da je pitanje demona daleko vaznije od pitanja pricesca. E sad ako to sektasko ucenje uzmemo kao najgori ekstrem tog fenomena nazalost mozemo videti da ni formalni unutar kanonske crkve na mnogim mestima situacija nije mnogo sjajnija od ove Mikijeve. Justin Waters, dzo ni, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Mene zanima da li je o. Arsenije trazio blagoslov igumana ili mitropolita ili makar zene koja je bila snimana da se ovo pusti. Plasim se da je on ovo uradio na svoju ruku da dokaze ljudima koji ne veruju da ovakvo nesto postoji, da izazove shok ili nesto u tom fazonu. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Odavno je poznata tuzna istina da mnogi verujuci, cak veoma posveceni, bili oni mirjani ili monasi mnogo vise vole da pricaju o djavolu, to sa nekom posebnom nasladom, nego o Bogu. Izgovarajuci se kako oni nisu pink pravoslavci i kako se oni bore u raljama zivota a ne zive u oblacima. Istian da covek menja denominacije u zavisnosti kome drzi pridike ali poznata je ona Miroljubova da je pitanje demona daleko vaznije od pitanja pricesca. E sad ako to sektasko ucenje uzmemo kao najgori ekstrem tog fenomena nazalost mozemo videti da ni formalni unutar kanonske crkve na mnogim mestima situacija nije mnogo sjajnija od ove Mikijeve. Нисам за то да се ово пушта верницима, јер га онда хваташ да буде послушан из страха а не да буде Божји пријатељ или син на шта је позван. Свако ко има оваквих проблема код себе или у кући знаће како да нађе пут до манастира или ко год ради ове ствари, оваква пропаганда може само да ти привуче психички болесне, који су за установе, не оне са проблемима које Црква лечи. Али у исто време не треба се ни правити да овакве ствари не постоје, иако их не треба пропагирати на начин на који је то учинио о. Арсеније. Снежана, Јелена011, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 дакле, глупост безгранична међу католицима. а изгледа међу и православцима. Ваља ангажовати учене верујуће људе. Ја сам само један неверник у кога се по дефиницији нема поверења. Мени је искрено жао простих људи којима се манипулише.sledeci tvoju poziciju, ako bi pazljivo pogledali istoriju hriscanstva do danas, ne znam da li bi ono u velikom procentu bilo ista vise do 'manipulacija' prostim ljudima, pocevsi svakako od onih najprostijih - apostola. A u svjetlu povjerenje u silu krsta i onog jevandjelja u kome se govori da Sin nije dosao da donese mir sa sve sxarenim konfeticama, nego borbu i mac, ne znam na koji nacin ovo uobicajeno (dakle naglasak na ovo 'uobicajeno'...tamo se svako malo nesto slicno desava) vece na Ostrogu potrebuje neke specijalne, 'ucene' ljude, kao da je monah Arsenije tu zalutao i zeli da privlaci paznju, nego na djelu pokazuje silu Svetinje, Krsta i Jevandjelja. izgleda da se svako vrijeme ogleda pred onom Pavlovom, da mnogi zele da imaju oblicje poboznosti, ali da se njene sile odricu. Sent from my iPad using Tapatalk Натан and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 ..... Али у исто време не треба се ни правити да овакве ствари не постоје, иако их не треба пропагирати на начин на који је то учинио о. Арсеније. да објасниш шта то "постоји"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 @pancakes. дакле, истеривање ђавола је сила побожности? умеју верници МНОГО боље од ове назадности! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 sledeci tvoju poziciju, ako bi pazljivo pogledali istoriju hriscanstva do danas, ne znam da li bi ono u velikom procentu bilo ista vise do 'manipulacija' prostim ljudima, pocevsi svakako od onih najprostijih - apostola. [emoji1] [emoji1] ово си ти рекла, мени нешто баш и није било близу намере. слажем се! само, "манипулаторима" из другог века или из дванестог века лако опростим: таква су била времена. Контекст је био другачији. Плус: изворно хришћанство има ПУУНО тога лепог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 ово си ти рекла It's a he dzo ni је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 @pancakes. дакле, истеривање ђавола је сила побожности? умеју верници МНОГО боље од ове назадности! that's how we roll. if u don't like this ....find another love.[emoji56] Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 that's how we roll. if u don't like this ....find another love.[emoji56] Sent from my iPad using Tapatalk е супер знаш енглески! баш си ми добро узвратио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 да објасниш шта то "постоји"? Није ми могуће, јер сам само затуцани верник, како бих ја могао објаснити било шта Вама, о пресветли просвећени очишћени од заблуда, догми, незнања и глупости који су до сада спутавали људски род, многоштовани и уважени интелектуални господине? Кад би ми било могуће да се узвисим со Ваших облака и звезда и причам са Вама било шта, о Пресветли Просвећени, ја не бих себи ни дозвољавао да верујем у овакве приземности, достојне само нас плебса што лиже прашину и једе блато са Ваших чизама пресветлијех и господскијех. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука