Jump to content

Tрибина - ,,Неолиберализам, религија и потрошачка култура'' / СОЗ Архиепископије београдско-карловачке

Препоручена порука

pa paganstva imas i danas koliko hoces, ali ne treba nam ni formalizam, treba valjda sustina, a ti si napala tu po sustini, zapravo si je izbacila iz hristove nauke, a kako ces sad da se izvadis. sva hristova nauka ti je ljubav i ljudskost, sa nebesa je sisao da nam svima da do znanja, samo sto to sad neki okrecu na ovu ili onu stranu, pa zaviruju odozdo ili odozgo, kako god okrenes sustina ti je ista i jos nas narod to jako dobro zna, cak i ateisti zahvaljujuci medijima danas, svi znaju za rijeci patrijarha pavla, budimo ljudi

Што не значи да их се неко придржава, чак напротив. Све што смо могли да изврнемо наопако - изврнули смо.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

a posle trećeg puta rizikuje da ga pošaljem kod tog njegovog Boga, jer ugrožava moju slobodu

Metaforu jednom postavila više neću da me ne pošalješ pre vremena , imam još da se kajem 12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

и мр Зоран Ћирјаковић (Факултет за медије и комуникације)

rqO3EvZ.jpg

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D1%80%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D1%83%D1%9B%D0%B0_%D1%83_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83

QsKh0qX.jpg

http://www.fmk.singidunum.ac.rs/content/images/kuca-kulture.pdf

Kultura&фискултура... Сад, мало је и упитно из тог "ugla posmatranja", колико је ту заправо реч о култури, а колико о fiskulturi Fakulteta za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum?

Или је ту можда само ћирилица спорна? Ко ће то знати, а да култура или fiskultura данас у ери информације не би било или ostalo недоумица, одгонетку нуди google maps.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...