RYLAH Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Зар је толики проблем рећи ”кратковидо”? Јесте, кмету смрдљиви! javor, Juanito, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Проклети плебејци! Једина припадност коју стварно мрзим! Тако кад ми дођу онако смрдљиви, замазани, необразовани, неукусно обучени, не разумеју те кад им говориш нешто, чак и кад ниво свог говора покушаш да спустиш да би га прилагодио њиховим јадним несофистицираним заосталим мозговима... ФУЈ! Мрзим плебс! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Зар је толики проблем рећи ”кратковидо”? Претпостављам да је твој речник обликован писањем истраживачких радова, али чак и у радовима не бих никада користио ту реч, него ”креатковидо” или ” short-sighted”. Проклети пелебејци! Једина припадност коју стварно мрзим! Тако кад ми дођу онако смрдљиви, замазани, необразовани, неукусно обучени, не разумеју те кад им говориш нешто, чак и кад ниво свог говора покушаш да спустиш да би га прилагодио њиховим јадним несофистицираним заосталим мозговима... ФУЈ! Мрзим плебс! U redu, stvarno se izvinjavam. Upotrebila sam prvu reč koja mi je pala na pamet, žurila sam, na poslu sam. Pišem onako kako mislim, što na umu to na drumu. Mislim, slobodno me zezajte, ali nema potrebe da mi učitavate nekakve stavove koje zaista nemam. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 U redu, stvarno se izvinjavam. Upotrebila sam prvu reč koja mi je pala na pamet, žurila sam, na poslu sam. Pišem onako kako mislim, što na umu to na drumu. Mislim, slobodno me zezajte, ali nema potrebe da mi učitavate nekakve stavove koje zaista nemam. Ма невезано за тебе, мени се јавила инспирација за фору Paradoksologija, drvce, sqny and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Проклети пелебејци! Једина припадност коју стварно мрзим! Тако кад ми дођу онако смрдљиви, замазани, необразовани, неукусно обучени, не разумеју те кад им говориш нешто, чак и кад ниво свог говора покушаш да спустиш да би га прилагодио њиховим јадним несофистицираним заосталим мозговима... ФУЈ! Мрзим плебс! https://youtu.be/K8AHTQTNbWA RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Проклети пелебејци! Једина припадност коју стварно мрзим! Тако кад ми дођу онако смрдљиви, замазани, необразовани, неукусно обучени, не разумеју те кад им говориш нешто, чак и кад ниво свог говора покушаш да спустиш да би га прилагодио њиховим јадним несофистицираним заосталим мозговима... ФУЈ! Мрзим плебс! jopet ciceron proradio u tebi javor and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 ФУЈ! Мрзим плебс! Пучина је стока једна грдна... Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Upotrebila sam prvu reč koja mi je pala na pamet, žurila sam, na poslu sam. Pišem onako kako mislim, što na umu to na drumu. Mislim, slobodno me zezajte, ali nema potrebe da mi učitavate nekakve stavove koje zaista nemam. И ово "učitavati" сам задњих дана у српском језику препознао као "elekventno fancy", а ту сам се рецимо плашио да напишем "smart & sexy" због nekakvih stavova koje вероватно nemaš, али ми се сад, кад ме ето већ ложиш како си upotrebila prvu reč koja ti je pala na pamet а нис' однекуд преписала, помало то и римује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 O, зелзубе, не пркоси ... ево, ја теби спочитавам, онако старовремски. Немам ништа наум. Напротив. Причамо о националности, јел'да ? Ја сам пореклом из Старе Србије и све што је одатле је најбоље. Али, нећу да будем етнофилетиста у дотираном православљу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ja sam poreklom iz sazvežđa Orion pa ako ima neka mlada da je isto poreklom odatle nek se javi.Može i Andromeda,sve ostale ne dolaze u obzir. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 O, зелзубе, не пркоси ... ево, ја теби спочитавам, онако старовремски. Немам ништа наум. Напротив. Причамо о националности, јел'да ? Ја сам пореклом из Старе Србије и све што је одатле је најбоље. Али, нећу да будем етнофилетиста у дотираном православљу. Ја сам пореклом из Старе Херцеговине и све што је одатле 473. А а ааај... Srpske narodne pjesme: U kojoj su različne ženske pjesme https://books.google.rs/books?id=_m5cAAAAcAAJ&pg=PA344&lpg=PA344&dq=%D1%81%D1%80%D0%B4%D0%BE+%D0%BC%D0%BE%D1%98%D0%B0+%D0%BD%D0%B5+%D1%81%D1%80%D0%B4%D0%B8+%D1%81%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%B5&source=bl&ots=vLSShzALhn&sig=FcRwwMyr_9GeDWtw0C-q_DVAgVc&hl=sr&sa=X&ved=0ahUKEwjG7NPnkZXLAhXF_XIKHV1sC4oQ6AEIITAC#v=onepage&q=%D1%81%D1%80%D0%B4%D0%BE%20%D0%BC%D0%BE%D1%98%D0%B0%20%D0%BD%D0%B5%20%D1%81%D1%80%D0%B4%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%BC%D0%B5&f=false javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ja sam poreklom iz sazvežđa Orion pa ako ima neka mlada da je isto poreklom odatle nek se javi.Može i Andromeda,sve ostale ne dolaze u obzir. Ако ово прочитају Анунаки рептилијанци, па те шчепа квин Ел лизард биртх, готов си. Кратос and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ако ово прочитају Анунаки рептилијанци, па те шчепа квин Ел лизард биртх, готов си. Reptijlijanci su niža rasa od nas bogova iz sazvežđa Orion.Mi vodim eugeničarsku politiku nemešanja sa nižim rasama. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 http://imgur.com/7BSgVB9 Кратос and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Moravanke su zakon: https://goo.gl/hMByJG http://bit.ly/1QBqHC4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука