Jump to content

VUČIĆU, STIDI SE! Država nije htela da plati otkup za otete u Libiji

Оцени ову тему

Снежана

Препоручена порука

Непотребно експлицитно узнемирујући садржај.

Измењено од Дијана.
Ставиш линк и упозориш да је узнемирујући садржај.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Непотребно експлицитно узнемирујући садржај.

Ovdje je najexplicitniji sadržaj lova, money,

ja ne znam šta može biti expplicitnije od tog.

Premijera i ministre može da složi odmah

infarkt kad čuju o kakvim se iznosima radi,

kud ćeš onda explicitnijeg sadržaja od tog?

money%2Bon%2Btable.jpg

.Mi smo takodjer morali kupovat po svijetu svoje državljane. Te dvije djevojke smo kupili za tih 6 miliona dolara za obe a otmičari prvo htjeli 10 miliona dolara za svaku, 20 za obe, potom snizili na 8, 16 za obe kad su vidjeli da stvarno to nemamo a vlada dala strop, plafon 10 miliona za obe pa smo to uspjeli snizit nekako na 6 za obe, po 3 za svaku, dolara naravno. Čim smo im to poslali na račun oni ih pustili. Uspjeli smo ih nekako ubijedit da su to ženske i da toliko ne vrijede, ženske u islamu uvijek vrijede manje nego muško i to tačno u omjeru 1:2, dvije ženske za jedno muško. Da su bili to muški, ako ne bismo našli tolike pare. bili bi već pokojni. A 5 naših državljana oteta u Libanonu smo zamjenili za 2 nekakva trgovca oružja koji su radili za islamiste a bili sjedili u Pragu na Pankraci u istražnom zatvoru, mi ih ovdje uhvatili u Češkoj i htjeli predat Amerikancima, u USA ih čekala doživotna. Ustvari su bili trojica, dva otišli u razmjenu a treći je slobodan, možemo ga predat. Zato je najbolje držat uvijek negdje u Beogradu nekakve islamiste pri ruci iz Al Kaide, Al Nusre itd. po zatvoru, u rezervi - zlu ne trebalo, za crne dane, uvijek se daju zamjenit express i urgentno za bilo kakve naše evropske, češke ili srpske gradjane. Tu je trampa zakon, možeš ih uvijek zamjeniti - nešto za nešto. Ili ako takve nemaš onda platit moraš, "plati pa klati" što se kaže. A ljudima se treba lijepo objasnit da tamo ne smiju hodat.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Kakav bre stid?! On prvo treba da leti s vlasti a potom direktno u zatvor! Ovo je samo jedno (iskreno se nadam i poslednje!!!) u nizu (ne)dela po kojima ce biti upamcen. Setite se samo afere helikopter i kako je sramotno "razresena". Ne znam stvarno gde su vise granice trpljenja ovog naseg jadnog, napacenog i sludjenog naroda...

Подели на овим сајтовима

Ne znam stvarno gde su vise granice trpljenja ovog naseg jadnog, napacenog i sludjenog naroda...

Давно сам се уверио да нема граница. Јер свака разумна граница је пређена још почетком 90-тих. Све након тога је чист мазохизам...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Давно сам се уверио да нема граница. Јер свака разумна граница је пређена још почетком 90-тих. Све након тога је чист мазохизам...

Ima tu jedan interesantan psiholoski momenat. Covek koji dugo trpi ume da se srodi sa tom svojom mukom sto mu ga dodje na slicno kao mazohizam s tim sto ovde nema nikakvog uzivanja cak ni u nekom patoloskom smislu, bar se nadam.

Подели на овим сајтовима

Свака разумна граница је пређена за време 500 година ропства под Турцима.

И поред скоро свакодневних буна и устанака, који су још били одраз несломљеног духа, предуго је то све трајало да не би оставило последице.

Срби су тако формирали подвојен психопрофил. С једне стране су бунџије, ајдуци и галамџије а с друге стране ипак имају тај рајетински менталитет, поданички према било каквој власти.

То је пре свега незгодно за саму власт, јер власт никад заправо не зна која страна медаље ове психе је тренутно актуелна.

То је оно што је Обреновић говорио: Притискај народ-шта кажу-ћуте-попуштај.

Подели на овим сајтовима

И поред скоро свакодневних буна и устанака, који су још били одраз несломљеног духа, предуго је то све трајало да не би оставило последице.

Срби су тако формирали подвојен психопрофил. С једне стране су бунџије, ајдуци и галамџије а с друге стране ипак имају тај рајетински менталитет, поданички према било каквој власти.

То је пре свега незгодно за саму власт, јер власт никад заправо не зна која страна медаље ове психе је тренутно актуелна.

Pa cekaj bre Zeljko, jesmo li mi tu zbog vlasti ili vlast zbog nas. Sta ima da bude zgodno ili nezgodno za vlast. Valjda je bitno sta je zgodno ili nezgodno za gradjane?

Подели на овим сајтовима

Poslednje bundzije i ajduke je dokosurio Prvi i Drugi svetski rat. Onako vrlo konkretno...

Kasnije je doslo do formiranja nekih mekanih gradjana tzv crvene burzoazije koja je trebalo da predstavlja nekakvu "kritcku javnost" pa da izigravaju bundzije iz fotelje medjutim ona se tokom 90tih ili ugradila negde u drzavnu ili nad-drzavnu strukturu ili zapalila na Zapad.

Ostade samo rijaliti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...