Данче* Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
webber Написано Јул 11, 2016 Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 uvek u pravu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 pade mi na pamet ova pesma Милан Ракић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Nema bolje-pesme Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 A nije ni ova loša Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 49 minutes ago, Нифада рече Nema bolje-pesme Са тог истог концерта, мени је ова "легендарна"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Uvijek sam se pitala, da li ste uopšte shvatili kakva je ovo tema?Pjesmоm koju postavljate, ostavljate poruku forumašu iznad vas...ili ga opisujete istom pjesmom, tako da @Милан Ракић добија од мене ову. Дијана., Данче* and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 6 minutes ago, Ayla рече Pjesmоm koju postavljate, ostavljate poruku forumašu iznad vas...ili ga opisujete istom pjesmom, Ау, ја сам онда скроз промашила тему. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Ti ne možeš mašiti ništa, a za tebe, lijepo makedonsko djevojče, ova... ...ribari, stari drugari, tiho i krotko veslajte, ne pravite mi valove, ruke su moje umorne.... Ne želim da me gledatei ne želim da me sanjateja hoću samo jezero mirnijedušu da svoju umijem To je naše, Danče. Милан Ракић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 За Ајлу.. (а ти сада пребачи лопту на другог ) Данче*, Ayla and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 @Ayla Хвала драга моја, убола си са ову песму. Е сад једна за тебе Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука