Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Forumašu iznad pošaljute poruku pjesmom, ili ga opišite istom. Neka bude još jedna igra veseloj družini. Prva sam i eto, dajem sebi nešto Da vidim i čujem šta ima sledeći forumaš za mene...onda onaj sledeći za njega...i tako, dalje.Da ne dužim, mislim da je jasno. Sad krenite keka, Данче* and мирођија је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Suncokret54 and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Kakve veze ima? Sledeća sam Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 ..мојој девојчици.. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ovu volim, i negdje osjećam da te ista pitanja muče (kao i mene ) мирођија and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Pazi na pravila! Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Hello, it's me... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Hello, it's me...[/size][/font][/color] ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука