Jump to content

Pederastija i iscelenje

Препоручена порука

Nema sta pravo hriscanski, ustraj u grijehu, strasno.

Znam Sale, ali ne raskidas ti tu samo sexualne odnose vec I emotivne koji su mnogo bitniji I jaci, kao da oni samo upraznjavaju sex, to uopste nije tacno, Roso Valentino kaze da je samo jednom za cetrdeset godina veze imao sex odnose I to na pocetku.

Подели на овим сајтовима

Ma šta ustraj u grehu, svi smo mi grešni. Nikad se ne očistimo potpuno. Ovo je slučaj koji prihvatiš i živiš sa tim jer nikog ne ugrožavaš. Koga mogu da ugroze dva punoletna bića koja pristaju da budu u vezi??? Samo nemoj molim te da počne neko sa onim- JAAAOOOO DEEECAAAAA, smara me ta dečija patetika! Na ovom svetu ima toliko patnje da se čovek obesi, mi zakeramo oko ljudi koji vole isti pol...nije nego.

Homosexualnost se ne prenosi vaspitanjem, za razliku od bludnih radnji koje vecina hetero upraznjava , tako da su te radnje mnogo opasnije ako se gleda iz pozicije hriscanstva.

Подели на овим сајтовима

Homosexualnost se ne prenosi vaspitanjem, za razliku od bludnih radnji koje vecina hetero upraznjava , tako da su te radnje mnogo opasnije ako se gleda iz pozicije hriscanstva.

Znam, zato me i smaraju oni koji potežu decu kad su gejevi u pitanju. Sve će da postane gej ako vidi dve čike ili dve tete kako se drže za ruke...nije nego.

Подели на овим сајтовима

Znam, zato me i smaraju oni koji potežu decu kad su gejevi u pitanju. Sve će da postane gej ako vidi dve čike ili dve tete kako se drže za ruke...nije nego.

Moj gej komsija, najbolji otac kojeg sam upoznao, pazljiv I njezan I ima strpljenja za djecu kao malo ko.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Za razliku od nekih hetero domaćina koji lemaju ženu i decu!

U CG svaki bar malo udari I to smatra normalnim jer kao treba, ludaci , zato sam ja odrastao sa zenama hehe odbio sam musko vaspitanje I odgoj:-)

Подели на овим сајтовима

U CG svaki bar malo udari I to smatra normalnim jer kao treba, ludaci

У ЦГ је прут ко аксесорајз у кући, ко вентилатор

мало мало па неко од ђеце добије "шаре" по ногама

:) 

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

U CG svaki bar malo udari I to smatra normalnim jer kao treba, ludaci , zato sam ja odrastao sa zenama hehe odbio sam musko vaspitanje I odgoj:-)

Da da, Bože moj, pa zaslužila je. Pogotovo su one lude što misle ako je udari zbog bolesne ljubomore da je to dokaz ljubavi. Ne zna se ko je ludji, budale!

Подели на овим сајтовима

Da da, Bože moj, pa zaslužila je. Pogotovo su one lude što misle ako je udari zbog bolesne ljubomore da je to dokaz ljubavi. Ne zna se ko je ludji, budale!

Ma ima dosta ludaka, ali sta ces na ovim prostorima je svaka druga ili treca zena prezivljela neki vid zlostavljanje, tuzno:-(

Подели на овим сајтовима

Moj gej komsija, najbolji otac kojeg sam upoznao, pazljiv I njezan I ima strpljenja za djecu kao malo ko.

Kako je tako gej uspeo da postane otac?

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ovo je slučaj koji prihvatiš i živiš sa tim jer nikog ne ugrožavaš. Koga mogu da ugroze dva punoletna bića koja pristaju da budu u vezi???

Sami sebe ugrozavaju cineci grijeh, neshvatljivo mi je da hriscanin, pravoslavac moze da napise: '' Neka živi sa tim i voli svog čoveka, pa šta ako je istog pola. Ima i gorih stvari na ovom svetu''

Подели на овим сајтовима

El si bila nekad žrtva muškog nasilja?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

El si bila nekad žrtva muškog nasilja?

Nikad! 

Pretpostavljam da se ne računaju očeve ćuške u detinjstvu...al ajd da ne preterujem  :smeh1: .

Sad bez zezanja, partnersko zlostavljanje nisam doživela.

Подели на овим сајтовима

Sami sebe ugrozavaju cineci grijeh, neshvatljivo mi je da hriscanin, pravoslavac moze da napise: '' Neka živi sa tim i voli svog čoveka, pa šta ako je istog pola. Ima i gorih stvari na ovom svetu''

Zašto? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...