Jump to content

Iluzije o detoksifikaciji

Ronald

Препоручена порука

Iluzije o detoksifikaciji su jednake kao i iluzije o zakiseljenosti organizma, pa su onda i dijete bazirane da "detoksifikuju" i povecaju bazicnost organizma podjednako iluzija. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Prosledio sam članak kevi , možda prestane da me smara glupostima.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Clanak je vrh, skolski razbucane zablude detoksifikacije i alkalizacije tijela. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Clanak je vrh, skolski razbucane zablude detoksifikacije i alkalizacije tijela. 

I Katarina je vrh u svakom pogledu :)

Подели на овим сајтовима

I Katarina je vrh u svakom pogledu :)

Spojeno ugodno s korisnim. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ronalde, svidja mi se misija koju poduzimas u poslednjih par tema

Hvala Cloud, a naletim citajuci na dosta toga zanimljivog, steta bi bila da ne postavim, necemo valjda dozvoliti da se pise o "uspjesima" zlomeopatije :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...