geronymo Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Не постоји слобода да силујеш. То није слобода... Ima ih koji misle da jest sloboda,nazalost. Tako i mi crvenokozci volimo da slobodno zivimo u rezervatima,zar ne? александар живаљев and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ima ih koji misle da jest sloboda,nazalost. Па има један што мисли да је Наполеон, ал` му се кошуља закопчава од позади... Tako i mi crvenokozci volimo da slobodno zivimo u rezervatima,zar ne? Живи ко где оће. Шта мене брига где ви живите? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Па има један што мисли да је Наполеон, ал` му се кошуља закопчава од позади... Al` neko mu zakopca? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZPHSXUS0_1c Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Антизападњаштво је нешто што наводно треба да се подразумева ако си православац. Владика Григорије говори другачије од онога што иначе може да се чује или прочита у нашој црквеној средини не само о Америци, већ и о многим другим (црквеним, политичким, друштвеним...) темама. У том контексту мени је зинтересантна његова изјава. александар живаљев, Grizzly Adams and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Антизападњаштво је нешто што наводно треба да се подразумева ако си православац. Владика Григорије говори другачије од онога што иначе може да се чује или прочита у нашој црквеној средини не само о Америци, већ и о многим другим (црквеним, политичким, друштвеним...) темама. У том контексту мени је зинтересантна његова изјава. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... да чуо сам да ју је могуће чак и силовати, велика је то слобода силовати слободу, па се питам, ако је Америка синоном слободе, колико су у њој честа силовања дотичне, мислим слободе... Кажу да у поређењу са другим државама нису тако честа. Уосталом, прочуло би се да је другачије. Такве вести се брзо шире. Izjava ko izjava, episkop ko episkop. Neki ljudi, tačnije mnogi ljudi, su od episkoa napravili idole, pa onda ma šta episkop izjavio oni egzaltiraju. A to je samo episkopov stav, i to političko-ekonomski stav. Drugim rečima ne obavezuje ni na šta, kao što i oni stavovi koje iznose drugi episkope po političkim pitanjima ne obavezuju. Није баш тако. Није исто кад нешто јавно каже епископ и кад каже неки лаик јер немају исти ауторитет владика и мирјанин. Оно што владика каже одјекне, а оно што каже неки мирјанин се мање чује или се не чује. Зашто је тако, посебна је тема. Али је тако. Зато није свеједно кад овај или онај владика нешто каже у вези са политиком друштвом и сл. Suncokret54 and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 hahahahahaha! https://goo.gl/283CMZ https://goo.gl/eF90AE https://goo.gl/vfrDLr Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 A mene sad interesuje, kakve su to slobode uskraćene u Srbiji? Pa ovi strendžeri po Jevropi kad oće malo slobode oni dođu u Srbiju. Hebiga ovde sve može, moš da radiš šta hoćeš, možeš da budeš što reko vladika "i dobar i loš", možeš da se krećeš gde hoćeš po Srbiji, možeš da se baviš politikom, možeš da švercuješ ili da budeš kriminalac,...Šta je to u Srbiji uskraćeno, kava sloboda? Није слобода да "радиш шта оћеш", шверцујеш и будеш криминалац... То је супротно слободи. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Amerika je najslobodnija zemlja na svetu dokle god ne koristis glavu,ne postavljas pitanja i dokle god ti je bitno samo da prvi kupis sony 11ticu,najnoviju far cry igricu ili pak najnoviji model dzordanki. Tad je zaista najslobodnija zemlja na svetu i imas slobodu za sve...mozes odlutati u bilo koju sektu,mozes se ponasati nemoralno,nenormalno,slobodu ces imati,lepo ces ziveti. Ali kad ukljucis glavu...kad postavis neko pitanje,kad se zapitas...tesko. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Живи ко где оће. Шта мене брига где ви живите? Aha znači kada je evropski ološ došao u nju vrld oni su pitali braću indijance gde vi oćete da živite i ovi rekli mi oćemo da nas saterate u rezervate i pobijete sve bizone i iscrpite sve prirodne resusrse dokm vaša pohlepa ne bude zadovoljena?Što si bre takav licimur od čoveka. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Владика Јован - Архиепископ охридски и Митрополит скопски, такође присутан на симпосиону, и са својим сведочанством..написао је познату књижицу ,,Слобода у затвору'' .. Можда Григорије - Епископ Захумскохерцеговачки етц.. напише ,,Слобода у Америци (једна једина и права)'' .. Хех .. то би било ,,ПАМЕТНО'' продати после у Америци и тако ..знате већ ..,,НАПРЕДОВАТИ'' кад сте већ паметни .не? Volim_Sina_Bozjeg and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Aha znači kada je evropski ološ došao u nju vrld oni su pitali braću indijance gde vi oćete da živite i ovi rekli mi oćemo da nas saterate u rezervate i pobijete sve bizone i iscrpite sve prirodne resusrse dokm vaša pohlepa ne bude zadovoljena?Što si bre takav licimur od čoveka. За то што је било пре триста година данас нико жив није одговоран, па ни ја. А данас је свако слободан да живи где оће, нико не може да ти забрани. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ali kad ukljucis glavu...kad postavis neko pitanje,kad se zapitas...tesko. Да, ево Ноам Чомски већ годинама труне у затвору! Правда за Ноама! Ronald and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ovo je naravno obična budalaština. Шта је будалаштина? Jer ako pogledaš šta sve vladike pričaju o politici onda ćeš videti da je to jedan opšti hor neslaganja. Види, ја нисам ни написао да постоји сагласност. Ako bismo njihove stavove o politici uzimali kao merodavne i povodili se za njima samo zato što su episkopski, računaj da ćeš kao posledicu imati to da će se povereno im stado podeliti po političko-ideološkoj liniji. Нисам написао да су меродавни, него да имају ауторитета и одјека, тачније утицаја. Što već jeste slučaj. Значи ипак имају утицаја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука