Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Проблем је у следећем .. .. ,,Још увијек једино у Америци има слободе ..'' и у оној опасци да се само тамо ,,може напредовати ако си паметан. Bravo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 takvo potenciranje ,,pameti'' i inZistiranje na istoj, zapravo skriva (pokazuje.. ) .. ? Ко што му је, пензионисани Епископ, пре коју годиницу спочитао (јавно) инсистирање на ,,Љубави'' као таквој, и толико позивање на исту .. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Хуан, Па ништа се није променило, само можда мало боље сада разумем узроке и последице. Ronald је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Не бих реко да је проблем само у неким малим и појединачним примерима, ал' да не потежемо сад и то, ионако ниси стално на форуму, није ред да ти ја узмем све време. Potezali su drugi to pitanje i to veoma. Kompletne svetske studije nikada nisu Ameriku stavljale na vrh sloboda a kamoli je nazvali jedinu zemlju slobode. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... а јесу ли причали, мислим епископи, о смирењу... ,,смарању'' .. како то мислиш Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Da je Amerika zemlja slobode ne bi Martin Luter King popio metak.Mislite o tome. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Хуан, Па ништа се није променило, само можда мало боље сада разумем узроке и последице. Vladika računa na tebe grizli, jer je namerno lagao i ko god da se sada usudi i kaže, da je Vladika Grigorije lagao, on će proći kao zatucani komunista i neoBrazovNI patrijota itd...... Ja mogu da dokažem da je vladika lagao, to možeš da mi dokažeš i ti ali ne, ti se spuštaš na tobogan pun žileta i nećeš da priznaš kako je ovo jedno nenormalno izrečeno subjektivno mišljenje. Gledam odgovor NemanjaV i u potpunosti se slažem sa njim, samo još da pitam: Pošto u Americi keramičar hvala Bogu nikada neće postati ministar odbrane, nadam se da neće Amerika da doživi ni ovaj akademski namerni fijasko, jer dokaya za ono što ovaj visoki intelektualac tvrdi nema osim u subjektivizmu najgore vrste, jer akademcu ne priiči a da ne kaže, kako je to samo subjektivan stav i njegova lična simpatija prema Američkoj slobodi a ne zvaničan i javan podatak u svemu što je nabrojao kao njegovo obrazloženje svog stava. Ne priliči brate vladiko Grigorije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Рилски, on 10 Feb 2016 - 17:55, каже: Проблем је у следећем .. .. ,,Још увијек једино у Америци има слободе ..'' и у оној опасци да се само тамо ,,може напредовати ако си паметан. Još jednom sve pohvale na tvoj odgovor i vrlo precizno objašnjenje. Poslednje reči vladikine, koje si podvukao, su skoro pa kršenje dogmi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Шта се тачно променило у последњих 6-7 година у односу на твоје тадашње опсервације на линкованој теми? Ništa samo se odlično uklopio u marketing Američkog sna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Hoćeš da mi kažeš, kako je vladika pomešao talante i dolare. Pa sada dobar sluga može da unovči jedan talant u 100? Нећу. Само сам цитирао Хуанов пост, нисам ја то причао. Плутон and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ... о коме ; Америци, земљи, слободи, Кингу, пићу, метку... молим мало одређеније... O americi kao zemlji najveće slobode gde ako tražiš istu na kraju dobiješ metak u lobanju.Gde kada Americi upucaju nedužnog civila na ulici to je borba za redd i mir a kad u nekoj drugoj državi murija ispendreči nekog,to je tortura i ugrožavanje slobode.Licemeri neslućenih razmera. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Нећу. Само сам цитирао Хуанов пост, нисам ја то причао. Joj bre rilah pa znam čoveče, verovao sam da ćeš shvatiti, da nisam sada hteo unazad da tražim orginalni post, pa sam iskoristio kopi na tvom odgovoru. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 hmmm... šefe u vezi one Amerike što sam je predstavio narodu! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Vladika računa na tebe grizli, jer je namerno lagao Разумео би да кажеш да се не слажеш и да владика није у праву, ал` да је лагао то је већ ружно и не приличи нам да тако пишемо. Он је човек рекао шта искрено мисли, а и сам је напоменуо да се многима неће свидети. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Da je Amerika zemlja slobode ne bi Martin Luter King popio metak.Mislite o tome. Тај аргумент можеш да користиш за било коју земљу на свету и да увек нађеш некога ко је попио метак. Не видим да је неко овде тврдио да је Америка рај на земљи у коме се не дешавају свакаква с***а. Плутон and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука