Juanito Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 ”Ја сам Вилма. Ја сам Рапса. Ја сам Арса. Ја сам Парадокса. МИ СМО ВЕСЕЛЕ ФОРУМАШИЦЕ!” Ленка*, -Владимир-, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Dodatak : ja sam kuguarka ! A-HA ! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Dodatak : ja sam kuguarka ! A-HA ! Ja nisam samo imam depresiju ... Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Put your hands up in the air ... Paradoksologija and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Dodatak : ja sam kuguarka ! A-HA ! Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 ”Ја сам Вилма. Ја сам Рапса. Ја сам Арса. Ја сам Парадокса. МИ СМО ВЕСЕЛЕ ФОРУМАШИЦЕ!” Плутон and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Al zeznuo si se Tako si me ti juče nazvao, pa zato taj moj post Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Al zeznuo si se Tako si me ti juče nazvao, pa zato taj moj post Pa el reče da voliš mlađe i zgodne? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Mlađi može biti i jedan dan, mesec,godinu . . . Šta,odmah si pomislio na milf ? Pardon,da volim TOLIKO mlađe ?! Mother of God . . . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Mlađi može biti i jedan dan, mesec,godinu . . . Šta,odmah si pomislio na milf ? Pardon,da volim TOLIKO mlađe ?! Mother of God . . . Može i sat,minut,sekundu,stotinku.Jezus Marija ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Dobro da smo to definisali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 А, ... шта ми да радимо, док сте ви у Клубу , јеј, хмм ? Ја не волим те Фрајле, ... безвезне су ми. Ленка* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Vi takoDŽe sa nama ovdI Časkate javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 primate li i mene? http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука