Гости Guest Написано Фебруар 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 http://www.alo.rs/uzivo-vucic-nema-vise-viceva-u-srbiji-se-gradi/32541 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Је л' гледао неко ову емисију? Ал' поштено да кажете. Ти мало мање да постављаш провокативна питања народу пред којим је напредна будућност. Кад сте пре почели са рушењем Вучића и нападима на Њега. Нема тог напредног Србина који пропушта гостовања и говоре свог вољеног Премијера. То ће вам се доказати и показати на предстојећим изборима. Будућност у коју верујемо не допушта никакве препреке да је скрену са правог пута напредка... итд... Manolis, kordun, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Vučić pokidao. александар живаљев and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Ја будала гледао Љубу Тадића и Стеву Жигона. Срећом поуке су ту па ћу вечерас да постанем напредан. 3006, Караконџула, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 @, Za početak, ko je šef se vidi iz priložene slike...a kad šef kaže da je Vučić postao istinski motor promjena u regionu, nema se šta tu mnogo dodati i oduzeti... jedino, za nas crnogorce neizmjerno loš Kesićev humor može da pokuša da kaže da tako nije. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Збуњујеш ме човече, определи се, или Вучић или Мило, не може оба. Исти су то смрадови. Мило је дуже на власти па је нешто више покрао, ал' нема суштинске разлике између њих, нити између њихових ботова који их подржавају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Za početak, ko je šef se vidi iz priložene slike...a kad šef kaže da je Vučić postao istinski motor promjena u regionu, nema se šta tu mnogo dodati i oduzeti... jedino, za nas crnogorce neizmjerno loš Kesićev humor može da pokuša da kaže da tako nije. http://s10.postimg.org/nlnrm431l/e676d2658fbff7ecbc5ced47e74fb5ef.jpg @Pancakes... Да не би ту пуно скид'о kaiš na sandali, и нама Србима (укључујући ту и потомке војске Сердар Јанка Вукотића, наравно) је loš Kesićev humor neizmjerno неинтересантан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Исти су то смрадови. Мило је дуже на власти па је нешто више покрао, ал' нема суштинске разлике између њих, нити између њихових ботова који их подржавају. Nisam za Vučića al šta je konkretno ukrao ? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Nisam za Vučića al šta je konkretno ukrao ? Лично за себе стан нпр. А за себе (своју странку)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Лично за себе стан нпр. А за себе (своју странку)... Stan mu je dodelila vlada koliko znam.Legalno. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Stan mu je dodelila vlada koliko znam.Legalno. Хе хе... Као што је и Шешељ легално добио станове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Хе хе... Као што је и Шешељ легално добио станове. Za Šešelja prvi put čujem,znam da je Toma diploma dobio. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Za Šešelja prvi put čujem,znam da je Toma diploma dobio. Такође легално, као и диплому. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Слушам данас нашег премијера како је помогао да се запосле неке угрожене жене из сигурне куће. Рекох, браво, да нешто лепо чујем. Али авај, онда доживех шок. Каже, запослене су на друмарини, на наплатним рампама, са платом од 42.000 динара. Чекај бре, па толико плаћаш и гимназијске професоре!? Зар то није мало ненормално? Мислим, то што нас професоре плаћаш исто као полуквалификовану радну снагу!? Знам да пара нема довољно, али никада ми неће бити јасно зашто то што има није праведно подељено? -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Слушам данас нашег премијера како је помогао да се запосле неке угрожене жене из сигурне куће. Рекох, браво, да нешто лепо чујем. Али авај, онда доживех шок. Каже, запослене су на друмарини, на наплатним рампама, са платом од 42.000 динара. Чекај бре, па толико плаћаш и гимназијске професоре!? Зар то није мало ненормално? Мислим, то што нас професоре плаћаш исто као полуквалификовану радну снагу!? Знам да пара нема довољно, али никада ми неће бити јасно зашто то што има није праведно подељено? Da rade za 18.000 pa i nekako? Vi nastavnici mi mnogo idete na ganglije...Zimi po mesec dana odmor,leti dva meseca odmor,dnevno po 3,4,5 casa,vikendi svaki slobodni,jaki sindikati,malo malo pa strajkovi,pa povecanja svake godine kolika tolika... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука