Александар Милојков Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Da rade za 18.000 pa i nekako? Нисам то рекао. Рекао сам да је ненормално да држава једнако плаћа ПКВ раднике и професоре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Нисам то рекао. Рекао сам да је ненормално да држава једнако плаћа ПКВ раднике и професоре. Nenormalno je brate i da ljudi po unutrasnjosti rade za 10.000 dinara,mnogo toga je nenormalnog,ali nisu njima jake plate,nego su vama slabe sa tim sto vi imate ipak druge beneficije i jake sindikate za razliku od ogromne vecine radnika koji to nemaju i koji ce zauvek ostati na istoj ili manjoj cifri,zato bilo kakvo poredjenje na taj nacin je bezveze. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 Šalili su samo još Ojdanić, Kandić i Šešelj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 http://www.alo.rs/uzivo-vucic-nema-vise-viceva-u-srbiji-se-gradi/32541 https://www.youtube.com/watch?v=uA4SLE7jUuE Добро Артудиту, сад се нешта мис'им, а што сам ја синоћ ово уопште и глед'о? Додуше нисам баш све пропратио, што би се но казло на прескок, и то оне маратонске монологе кад постану жучнији, ал' ме сад помало и пече савес' над протраћеним временом. Миси'м, сигурно сам мог'о тај сат и кусур паметније да употребим да си којим случајем оставио неки коментар, ил' бар скрен'о пажњу на битне драмске моменте. Овако... Мада ми претерано би упадљив онај емотивни набој, тзв. Аца Лукац, а они Марић се још шатро удиди, те одмакну камеру итсл. Уфатио сам, да не речем zamjetio, и слоган долм'цу, тачније репризу "da će predstojeći izbori pokazati razliku između ljudi koji žive od politike i onih koji žive za politiku" јер ми се и раније dojmila аланфордовски поетичном. Ал' Ивица смис'ио бољи оти слоган, не мо'ш касти, ке ке ке, намазан је дебели. Па још и мимиком, мада и овај видим нешта ту... Ипак сам ја ту очекив'о неку одгонетку, ил' бар квалитетнију импровизацију основу рада на терену, оно-ово хапшења. Овако... Не'м ти ја времена за тај програм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Kaže JK dokle će ljudima da krče creva u srbiji? Kaže Vučić: Ovima što krče creva manje kukaju od onih kojima ne krče creva. Kažem ja: Pa dobro vučko zašto ti to onda tako dobro iskorištavaš to? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука