Jump to content

Guest ja

Препоручена порука

Овај форум је права оаза на нету facenew22222222

Док прелиставам имам утисак да сам свратила у  храм .

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Овај форум је права оаза на нету smej.gif

...polako,tako sam se i ja osjecala kad tek stigoh facenew22222222.....al' nije ni lose,cim sam ostala smej.gif

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Цитат

...polako,tako sam se i ja osjecala kad tek stigoh 0102_laugh.....al' nije ni lose,cim sam ostala :bla:

Е сад 4chsmu1  Видећемо шта ћу констатовати кад прошњувам још мало nesiguran

У сваком случају има пуно тога лепог и корисног.  prstgore

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

...polako,tako sam se i ja osjecala kad tek stigoh 0102_laugh.....al' nije ni lose,cim sam ostala :bla:

Е сад 4chsmu1  Видећемо шта ћу констатовати кад прошњувам још мало prstgore

У сваком слушају има пуно тога лепог и корисног.  4chsmu1

...da,ima,al' nemoj ishitreno da dijelis komplimente,a i zahvalnicu kad das to je to,nema povratka nesiguran...sinergija,dobro dosla :bla:

Подели на овим сајтовима

Хвала,хвала и на добродошлици и на овим добронамерним саветима и упозорењима 0102_laugh nesiguran

Пазићу коме делим комлименте и захвалнице prstgore

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Овај форум је права оаза на нету prstgore

...polako,tako sam se i ja osjecala kad tek stigoh nesiguran.....al' nije ni lose,cim sam ostala :bla:

0102_laugh 4chsmu1

О комуникацији

Епископ Григорије

Владика је све лијепо рекао.

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хвала,хвала и на добродошлици и на овим добронамерним саветима и упозорењима 0102_laugh nesiguran

Пазићу коме делим комлименте и захвалнице 4chsmu1

...ja sam ti bila darezljiva sa komplimentima,do zahvalnica ne drzim,pa ih nisam nesto puno ni dijelila,tako da nemoj pogresno da me shvatis...ne kajem se ja,vec oni sto ih meni dadose prstgore

Подели на овим сајтовима

Након очарања долази разочарање...али само смо људи.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Цитат

Овај форум је права оаза на нету facenew22222222

Sinergija dobro nam dosla....

Ovo je stari tekst. Ali i mnogo znacajan. Objasni dosta toga...

Ono sto bih ja dodala... povezano za forum.. a to ne stoji u tekstu je sledece...

Forum ti je kao radno mesto. Tu se nalaze ljudi koji su ti bliski i sa kojima se razumes i mozes da komuniciras i nalaze se ljudi koji se potpuno razlikuju od tebe i koji imaju drugacija vidjenja i drugacije stavove a i komuniciraju  na drugacijem nivou (ironicno, krajnje ozbiljno, kroz salu i slicno).

A ovo je mesto za diskusije. I ljudi diskutuju., pri  cemu cesto naleti neko ko ne zna da diskutuje, tako da se argumentativno diskutovanje na kraju svede na licne napade... E tu nastaje problem.. Kada im ponestane argumenata pocnu direktno da napadaju....

Dakle imas one koji znaju svoj posao pa to lepo rade. Imas one koji misle da znaju pa idu okolo da prosipaju pamet.. A imas ljude koji namerno ubacuju bube da bi jednostavno pokrenuli ljude na diskusiju (ili iz nekih drugih njima znanih razloga)...

I ako to sve sada izgleda bezveze... to je duh foruma. Toga mora da ima. Jer zamisli da svi imamo iste stavove... pa bilo bi dosadno.

Ono sto ipak (po mom misljenju) dosta njh zaboravi jeste da izgube smirenost.. Pametuju ljudi nesto o ljubavi Bozijoj, smirenju i slicnim stvarima a u stvari pri tome zele po svaku cenu da nametnu njihovo misljenje kako krajnje ispravno... jer jednostavno misle da su nepogresivi....

ali i to je forum...

sustina po mom misljenju nije samo pogresna komunikacija na forumu nego ponekad i pogresan stav sa kojim ljudi ulaze u diskusiju....

facenew22222222

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал joooj link=topic=14146.msg442834#msg442834 date=1305727104]

оптимистично је да се очекује искрена комуникација међу људима ...

Ali ne i nemoguće,kaj ne  0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Овај форум је права оаза на нету greengrin

Sinergija dobro nam dosla....

Ovo je stari tekst. Ali i mnogo znacajan. Objasni dosta toga...

Ono sto bih ja dodala... povezano za forum.. a to ne stoji u tekstu je sledece...

Forum ti je kao radno mesto. Tu se nalaze ljudi koji su ti bliski i sa kojima se razumes i mozes da komuniciras i nalaze se ljudi koji se potpuno razlikuju od tebe i koji imaju drugacija vidjenja i drugacije stavove a i komuniciraju  na drugacijem nivou (ironicno, krajnje ozbiljno, kroz salu i slicno).

A ovo je mesto za diskusije. I ljudi diskutuju., pri  cemu cesto naleti neko ko ne zna da diskutuje, tako da se argumentativno diskutovanje na kraju svede na licne napade... E tu nastaje problem.. Kada im ponestane argumenata pocnu direktno da napadaju....

Dakle imas one koji znaju svoj posao pa to lepo rade. Imas one koji misle da znaju pa idu okolo da prosipaju pamet.. A imas ljude koji namerno ubacuju bube da bi jednostavno pokrenuli ljude na diskusiju (ili iz nekih drugih njima znanih razloga)...

I ako to sve sada izgleda bezveze... to je duh foruma. Toga mora da ima. Jer zamisli da svi imamo iste stavove... pa bilo bi dosadno.

Ono sto ipak (po mom misljenju) dosta njh zaboravi jeste da izgube smirenost.. Pametuju ljudi nesto o ljubavi Bozijoj, smirenju i slicnim stvarima a u stvari pri tome zele po svaku cenu da nametnu njihovo misljenje kako krajnje ispravno... jer jednostavno misle da su nepogresivi....

ali i to je forum...

sustina po mom misljenju nije samo pogresna komunikacija na forumu nego ponekad i pogresan stav sa kojim ljudi ulaze u diskusiju....

womens

4chsmu1 Поздрав свима

Не идеализујем ја овај форум,само ми се допао , за сада, као место где људи заинтресовани за религију размењују мишљења,

Јесте владика веома лепо објаснио проблем комуникације.

Мислим да је погрешан став онај заснован на предрасуди,била она позитивна (верници су добри,свештеници су безгрешни и слично greengrin ) или негативна (атеисти су глупи,верници су глупи... 0205_whistling)

Али смирење јесте кључ womens

Подели на овим сајтовима

Цитат

оптимистично је да се очекује искрена комуникација међу људима ...

Јесте. Али искреност је неупоредиво лепше стање од неискрености.

Они који бирају ово друго сами себи штете.

Подели на овим сајтовима

Пчели је немогуће да слети на измет, јер јој смрди, она вазда слијеће н аполен...али мува, мува ужива у измету (отачка парафраза).

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...