dusha Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 ima isto koji vole pjevati facenew22222222.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> facenew22222222divan je facenew22222222 Imala sam dalmatinskog psa koji se zvao Gala.Nije znala da peva ovako, ali je zato progutala decju carapu... Nisam uspela da joj otmem pa sam morala da dezuram dok nije izbacila... A kada bih joj povremeno dala celo jaje, ona bi ga uzela u zube i nosila na terasu, spustala pazljivo na beton i...onda ga udarala sapom dok ga ne razbije i u slast polize... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 @dusho јел овај лепотан твој? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Ово је мој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 @dusho јел овај лепотан твој? Uff, kako bih volela...al' nije. Ja sam imala ženku dalmatinskog psa Galu, ali je više nema Sada imam mačora Čormu CicMana,koji se plaši od leminga i od kiše, a umišlja da je pas... Ovaj tvoj crni je LEPOTAN . Svaka cast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Afrodita of Dereh - CIGA (visokoplaninski gonic) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 "Када би пас проговорио, изгубили бисмо најбољег пријатеља." Имала сам пса, беше давно. Остало је лепо али и болно сећање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 данас сам се сусрео са овим чуваром. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Морам да се пофалим , утрапила ми родбина црног лабрадора, куче од 4 месеца . Иначе неволем ја ни кучићи ни мачићи( надам се да не постоји никаква НВО која ће ме прозвати за расизам према кучићима и мачићима) . И пустим ја њега са канапа мало да скакуће по дворишту , а он ома ми повијо пилићи, ја га вежем а он цвили, ја га пустим а он опет лудује искаљо ме целог , покварио ми комарник на вратима, уништио саксије и вазе по дворишту, изглодо ми неке даске, испреврто све на чега је налетео, и ја шта ћу опет га вежем на канап. Ено га на канапу, упс сад сам се сетио да треба да му дам да једе... Коме треба куче лабрадора, шаљем поштом , експрес препоручено ?!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Дао сам му мастан картон од бурека и оне његове туфне што се мећу у воду па набрекну и смрде на супу из кесице, врло је задовољан. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Коме треба куче лабрадора, шаљем поштом , експрес препоручено ?!! ха ха Ја сам пре 10-так дана поклонио мог лабрадора једном момку. Од како сам постао тата а поготово сад кад се родио и други син запоставио сам бригу о њему па ми је било логично да га дам неком ко има више времена . А дао сам га ко што рекох момку, неожењен 22-23 год, има и велико двориште... Шта ћу. Ја волим керове и жао ми било да гледам кера како пати запостављен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука