Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dragi moji,preporucujem da pogledate emisiju "Dog whisperer(Saptac psima)" jer se mnogo bavi problematikom ponasanja pasa a na National Geographic kanalu je,FENOMENALNA emisija! 0212_rolleyes prst ka dole prst ka dole

Подели на овим сајтовима

Има и она емисија, мислим да се зове " Цезар и пси", тако нешто. Свиђа ми се, мада не пратим редовно.

У сваком случају, кућном љубимцу треба посветити љубав и пажњу, свакако је заслужује, због своје безусловне љубави  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Има и она емисија, мислим да се зове " Цезар и пси", тако нешто. Свиђа ми се, мада не пратим редовно.

У сваком случају, кућном љубимцу треба посветити љубав и пажњу, свакако је заслужује, због своје безусловне љубави  0212_rolleyes

to je to!

Подели на овим сајтовима

Ја сам пратила емисију која се зове Dogs 101 на Animal Planet! Лепа емисија о псима и препоручљива за оне који би да узму неког пса, а не знају за коју расу да се одлуче. 

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

Ја се више не усуђујем да гледам те емисије, толико ми није добро после њих  kriminalac

Једном сам три дана плакала због једног кучета које су приказали, коме се видела тотална безвољност у очима, као да каже " више ме није брига ни за шта, можете и да ме убијете". После тога сам престала да гледам те полицајце за животиње.

Подели на овим сајтовима

Ја се више не усуђујем да гледам те емисије, толико ми није добро после њих  kriminalac

Једном сам три дана плакала због једног кучета које су приказали, коме се видела тотална безвољност у очима, као да каже " више ме није брига ни за шта, можете и да ме убијете". После тога сам престала да гледам те полицајце за животиње.

razumem,ali ponekad je bolje da gledam zivotinje,nego kojekakve gluposti po tv u koje rastu  kao korov

inace ove emisije koje su navedene nisu policajci za zivotinje vec edukativnog karaktera na neki nacin(upoznavanje sa rasama pasa-101 dogs i psihologija pasa i ljudskog ponasanja prema njima-Cesar i psi iliti

Dog whisperer)

Подели на овим сајтовима

Dog Whisperer nije rasista ...

radi i sa mesancima.

Sto ce reci ...

ako neko uzima psa,

uzme onog ko mu se svidja,

spasi ga sa ulice,

umesto da kupi ...

A moze i rasnog uzeti iz azila i pomoci mu.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Ја сам админ овде.

Ако вам треба да рекламирате животињу за удомљавање

или неко жели неку животињку,

јавите се.

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Mila-nas-heroj-/109306665773084

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

htela sam reci samo da su emisije ovakvog tipa veoma opustajuce,inace Dog whisperer(emisija) mi je pomogla da malo prevaspitam svog psa,a i sebe  eheeeej eheeeej 319.gif eheeeej greengrin

Подели на овим сајтовима

Ritriver je sportista među psima, traži duge šetnje, trčanje, za tri sekunde dostigne brzinu od 20km na h. Inače hoće da ujede i da bude agresivan ako se pravilno ne vaspitava. Hoće svaki pas ali obično se ne očekuje to od ritrivera.

Moji u Poljskoj imaju par ritrivera, dresirani su za rad sa decom ometenom u razvoju. On se zove Erol a ona Bistra

ko voli slike evo ih :http://www.mojprzyjaciel.fotolog.pl/

ovdeje Kaška,  u Kotoru kod mene sa svojim psimahttp://www.mojprzyjaciel.fotolog.pl/8,2008,archiwum.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...