Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kad je bio mali :)

dsc0113.jpg

Sada :)

img8935.jpg

Koja je ovo rasa, Igore?

Imala sam prilike godinama da se igram s jednim takvim, mislim da je bio mešanac, ali nisam sigurna, pa da proverim.

~ Kada se rodio izledao je prilično loše, kao da neće opstati. I onda, najednom ... živnuo i 'olepšao'.  ; )

Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog.

Подели на овим сајтовима

Ovaj video je o tome kako se pojedini zli ljudi

ponašaju prema svojim najboljim prijateljima:

Nekupuj, Adoptuj!

Ti propagandisti me smaraju sa time NE KUPUJ UDOMI.

Lupetaju gluposti kako svako ko kupi psa ubio je jednog psa sa ulice... idiotluk cist... psi na ulici zive bez ikakvih problema, to da l ice neko da kupi psa, nikako ne ubija psa na ulici... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Koja je ovo rasa, Igore?

Imala sam prilike godinama da se igram s jednim takvim, mislim da je bio mešanac, ali nisam sigurna, pa da proverim.

~ Kada se rodio izledao je prilično loše, kao da neće opstati. I onda, najednom ... živnuo i 'olepšao'.  ; )

Прича иде овако:

Рокијева мајка је једна лепа, расна и углађена Ши-цу дама. Папире које поседује, указују да је из куће где се поштује високо образовање и традиционалне вредности. Међутим, због момента непажње њеног газде, капија дворишта није била добро затворена. То је омогућило да се она нађе на улици, изложена удварању локалних шмекера. Они су по сталежу, раси и коренима далеко испод њеног нивоа али је осећај за авантуром понео и након повратка кући у себи је носила малог Рокија :)

Подели на овим сајтовима

PRIČA O MALENOM BORCU Odsekli su mu nogu i ostavili ga u kanalu, ali on se nije predao 

Hope for paws-T.V. | 27. 03. 2015. - 19:41h | Foto: Printskrin/Jutjub | Komentara: 42

Organizacija "Hope for paws" dobila je dojavu da se u kanalu u Los Anđelesu nalazi mali pas bez noge, kog je neko bacio sa nadvožnjaka. Oni su odmah izašli na teren i imali i šta da vide: izgladnelog, zapuštenog psa kome je neko odsekao nogu i ostavio ga u sred kanala da umre.

591296_pas-02-foto-youtube-hope-for-paws

Zašto bi iko naudio ovako malom i nedužnom biću?

Kada su ga veterinari ugledali, bili su šokirani i smatrali su da je pravo čudo što je uopšte živ. Pas ne samo što je bio bez noge, već je imao ozbiljnu infekciju kože i bio je jako neuhranjen.  Ipak, mali Džordan, kako su mu dali ime ljudi iz ove organizacije, uprkos svojoj veličini, pokazao je ogromnu volju za životom i nije hteo da odustane.

Posle operacije i transfuzije krvi, Džordan se uspešno oporavio i našao novi dom. Zahvaljujući fizikalnoj rehabilitaciji, uspeo je da nauči da se kreće i bez jedne noge. 

591295_pas-01-foto-youtube-hope-for-paws

Džordan je sada zdrav i srećan pas koji obožava da trči i pliva

Ovaj psić ogromnog duha sada je zdravi i veseli pas koji uživa da trčka po kući i da pliva sa psom porodice koja ga je usvojila. Maleni Džordan je imao mnogo sreće, ali njegov oporavak nikako ne bi uspeo da nije bio tako hrabar i jak u najtežim trenucima.

VIDEO> Ovo je emotivna priča o malenom borcu

Link

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Џони "бандит"

10986997_551315178340250_618831012781284

11259438_551315225006912_723910878690986

11262304_551315278340240_818120446908017

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...