Justin Waters Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 У Белорусији, реално. Tacno, ali i u Srbiji takodjer nije mali uticaj. I bas te dve zemlje jos nisu vidjele papu. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Tacno, ali i u Srbiji takodjer nije mali uticaj. I bas te dve zemlje jos nisu vidjele papu. Не знам одакле ти то да је утицај Русије овде огроман. Можда код појединих политичара, али то је зато што даје политичку подршку на глобалном плану. Економски, медијски, културно, лобистички - утицај Русије је у српском друштву сведен на фолклор. Да је био изграђен Јужни ток, вероватно би било другачије, али није изграђен. Ignjatije, Paradoksologija, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ma kad god se pomene tema o odnosu Srbije i Rusije, setim se jednog Željkovog teksta. (kod njega pročitan) Dakle ja ču sada po sećanju: Razgovaraju dva prijatelja jedan je srbin drugi rus o rusofilima i srbofilima. Pa kaže ovaj naš, ovi naši rusofili u srbiji misle da će Rusija pobediti svo zlo u ovom svetu i uspostaviti zemaljski raj. Tek će rus na to: Nije to ništa, ovi naši srbofili u rusiji to isto očekuju od Srbije. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zdravko Vokić Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 А што "руска губернија"? Некако израз одаје кухињу у којој је настао... Можда људи страхују од тређег Рима.Код нас у БиХ кажу: "Свака вашка побашка". Мали народи могу опстати само уједињујуђи се са себи сличнима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 MI SERBI,SRBI mi smo sebe zaboravili , djedove i pradjedove ,sv. SAVU a i s` njim HRISTA, koji su hodili zemljom svjetlim obrazom i uzdignutim celom. Postali smo oni Tolkinovi orci, sto Orfelin (Zaharije) rece u Plac Serbiji : SVI ME ZABORAVISE ,nazalost tako jei danas ,preko sve ijedne nase glave koje nas vode , nebitno drzave i crkve ,a sto je najgore i mi mali smo sebe zaboravili tj. brata svoga ,pljujemo,raspredamo neke price ko je u pravu u stvari sve se svodi bla bla bla i opet bla bla bla i zatim bla bla bla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 MI SERBI,SRBI mi smo sebe zaboravili , djedove i pradjedove ,sv. SAVU a i s` njim HRISTA, koji su hodili zemljom svjetlim obrazom i uzdignutim celom. Postali smo oni Tolkinovi orci, sto Orfelin (Zaharije) rece u Plac Serbiji : SVI ME ZABORAVISE ,nazalost tako jei danas ,preko sve ijedne nase glave koje nas vode , nebitno drzave i crkve ,a sto je najgore i mi mali smo sebe zaboravili tj. brata svoga ,pljujemo,raspredamo neke price ko je u pravu u stvari sve se svodi bla bla bla i opet bla bla bla i zatim bla bla bla. Moje misljenje gresnog raba,Bogu hvala ,sto nas On ne zaboravlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 А јел папу (као државника) позива премијер или председник? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Eskobar Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 ovde nekima izgleda da nista nije jasno ! Srbija nije ruska gubernija niti ce to da bude jer Srbija treba da bude samo jedan deo ogromne teritorije Velike Svete Carevine Rusije ! Ovog srpskog patrijarha postujem samo formalno Liturgijiski kao i nadleznog Episkopa a moj i nadam se i vecine Srba je PATRIJARH MOSKOVSKI I CELE RUSIJE ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Odli ovde nekima izgleda da nista nije jasno ! Srbija nije ruska gubernija niti ce to da bude jer Srbija treba da bude samo jedan deo ogromne teritorije Velike Svete Carevine Rusije ! Ovog srpskog patrijarha postujem samo formalno Liturgijiski kao i nadleznog Episkopa a moj i nadam se i vecine Srba je PATRIJARH MOSKOVSKI I CELE RUSIJE ! Odlična prezentacija! Ja ovo ne bi mogao da izvedem, mene bi stigao umor već na sredini prve tvoje rečenice. Svaka čast izdrži i dalje tako. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 ovde nekima izgleda da nista nije jasno ! Srbija nije ruska gubernija niti ce to da bude jer Srbija treba da bude samo jedan deo ogromne teritorije Velike Svete Carevine Rusije ! Ovog srpskog patrijarha postujem samo formalno Liturgijiski kao i nadleznog Episkopa a moj i nadam se i vecine Srba je PATRIJARH MOSKOVSKI I CELE RUSIJE ! Ma koliko da volim Ruse kao bratski slovenski i pravoslavni narod i Rusiju kao državu ne mogu više da ih volim od svoje države Srbije i našeg naroda. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Eskobar Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 zar ima razlike izmedju Srba i Rusa ,,ako volim majku Srbiju znaci da volim i matusku Rusiju i obratno ! Od vajkada je se u Srbiji snevalo o Rusiji i onjoj su se sa kolena na koleno prenosile price i bajke kao vrhovnom idealu i prirodnoj srpskoj teznji ! Da nije bilo Rusije tesko da bi bilo i Srbije samo sto su kroz nasu skolsku istoriju te cinjenice majorizovane a cesto nisu ni pominjane ! Pa cak su i srpski komunisti (najvise Srba je bilo na Golom Otoku ) stradali 1948 od zlocinca tita zbog ljubavi prema Rusiji tadasnjem SSSR ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ljubav prema SSSR? Izdrži Aleksandre! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Eskobar Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 cilj svake reke je da postane deo mora kako bi i ona bila jaka i mocna vodena sila ,a reka koja ne nadje svoje more zavrsi u bezdanu ko ponornica pa tako i srpski narod ! ulivanjem u veliki ruski okean nalazimo sebe i stitimo sve one ideale i nacin zivota za koji se ovde ginulo i krvlju placalo ,,,nije rusija samo bajka ona je za nas i kljuc naseg opstanka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Sa kanala oca Libora Halíka, pravoslavnog sveštenika iz Brna, Morava, Češka Republika - dokumentarna videa o SSSR i o Rusiji - sváté Rúsi: http://gloria.tv/album/6DjCzr78TXz https://cs.wikipedia.org/wiki/Libor_Hal%C3%ADk https://gloria.tv/user/oSq3M1WQCVA Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Srbija kupuje oruzije od SAD ili Rusije? Vojne parade se odrzavaju u prisustvu Obame ili Putina? Vecinsko raspolozenje naroda je prema SAD ili Rusiji? Strateski vazna grana privrede, naftna inustrija prodata je po bagateli Rusima ili Amerikancima? Купујеш од оног ко има бољу цену, а могао би да нам напишеш овде шта је и од кога купила? Позван је и Обама и сви остали западни председници, али нису дошли (толеранција, демократија и поштовање на делу). Скандалозно је што је расположење народа отприлике егал, па тако једна држава са својим савезницима која те 25 година убија, уцењује и понижава има исто симпатија као она која није радила ништа од тога. А остале стратешки важне гране? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука