Jump to content

Koalicija DJB, Levica Srbije i DVERI?

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Ок си лик............... али .......много си груб..............

Па Клаудић је наш......... /ово ја озбиљно/

a sto sam ja kriv, pa on se time hvali po forumu, a kad god treba da se pljuje po necem srpskom on je prvi tu, cak je napisao na profilu da je patriota, ismijava se time, samo ga zali...

Подели на овим сајтовима

a sto sam ja kriv, pa on se time hvali po forumu, a kad god treba da se pljuje po necem srpskom on je prvi tu, cak je napisao na profilu da je patriota, ismijava se time, samo ga zali...

Чуда се дешавају / ми треба да будемо део њих /

Ево ти Кордуне човече здравих начела једна лепа прича из манастира

Клаудић ме разумети свакако неће / надам се да ти хоћеш /

У један наш женски манастир дошла једна жена / нашминкана и обучена у мини сукњу / и када је хтела да уђе, игуманија је нагрди , изгрди и истера из манастира . То вече јави се Богородица у сан игуманији  и рече /парафразирам не знам тачан извор/Мени је требало доста времена да тој жени дође и помисао да дође у манастир а теби један секунд  да све уништиш. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Колико год некима њихов план и програм, и њихова  политичка појава као владајућа на нашој сцени, изгледала као утопија, ја верујем.

Чуда се ипак дешавају................, верујем у чуда./ мало прелистајте политичку историју, видећете да се чуда дешавају/

Двери под покровитељском Русије /да се не лажемо ипак нам је потребан моћан савезник / идеална и по Србију најбоља комбинација.

Шта је то у програму Двери - под претпоставком да имају уопште било какав програм - што је уопште утемељено у било каквој реалности?

Оно, могу и ја да напишем програм. Ево: плате 1000 евра, искорењивање корупције и борба против криминала, повећање пензија за 200%, сарадња са свима, повратак Косова, никад у НАТО и ЕУ, борба против неморала, аутопутеви са 10 трака, 200.000 нових радних места. И тако даље, и тако даље. Је л' ово сад и мене чини валидном политичком опцијом?   :)

А чуда могу да се десе, само је много опасно базирати судбину народа и државе на могућности да се деси неко чудо.

Подели на овим сајтовима

Da nisi i ti fasista kao dverjani?

:smeh1:

Ајде Клаудићу један смајлић :D

П.С. Сори на мало дегутантном тексту :blush: :blush: :blush:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Оно, могу и ја да напишем програм. Ево: плате 1000 евра, искорењивање корупције и борба против криминала, повећање пензија за 200%, сарадња са свима, повратак Косова, никад у НАТО и ЕУ, борба против неморала, аутопутеви са 10 трака, 200.000 нових радних места. И тако даље, и тако даље. Је л' ово сад и мене чини валидном политичком опцијом?  

Подршка и додајем још 400000 радних места + 13. плату!

Подели на овим сајтовима

Шта је то у програму Двери - под претпоставком да имају уопште било какав програм - што је уопште утемељено у било каквој реалности?

Оно, могу и ја да напишем програм. Ево: плате 1000 евра, искорењивање корупције и борба против криминала, повећање пензија за 200%, сарадња са свима, повратак Косова, никад у НАТО и ЕУ, борба против неморала, аутопутеви са 10 трака, 200.000 нових радних места. И тако даље, и тако даље. Је л' ово сад и мене чини валидном политичком опцијом?   :)

А чуда могу да се десе, само је много опасно базирати судбину народа и државе на могућности да се деси неко чудо.

Шта је било које политичке партије и која јесте тренутно и која ће потенцијално доћи на власт  утемељено у некој реалности / мислим на програм ?

Напиши програм, политички буди активан као Двери, чак не знам да ли могу рећи политички / њихово деловање је више од политичког / имај чланова и симпатизера као они / или приближно/ имај у програму бар део њиховог патриотско националног става ,

буди патриотски национално ангажован као они , и наравно да ћеш бити политички валидна опција.

Ја рекох / они и Путин као френд /.

Ако бар део испуниш , размислићу да ли глас свој да поклоним теби / ипак си ми ти форумски другар :D / или њима.

Колико још има до избора .........пожури ипак си ти Џинијус :D

П,С. Немој да замериш на политичком раскораку , па да ми тамо не лајкујеш фотографије . :)

Подели на овим сајтовима

Ево, ови из ДЈБ су као објавили неке услове за коалицију. Једино се код Двери поклапају неке тачке (нпр. 5, 6, 11 итд.). Они су данас заједно испод 10%.

http://dostajebilo.rs/godina-prekretnice-poslednji-voz-za-srbiju/

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

П,С. Немој да замериш на политичком раскораку , па да ми тамо не лајкујеш фотографије .

Хаха, нећу, не брини  :D 

Подели на овим сајтовима

Gluposti. ja jesam patriota ali to je moje privatno osecanje... ti kordune mozes da me zoves i Miki Mausom ali to jednostavno nikad nece biti tacno... poljubac za tebe od mene

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

буди патриотски национално ангажован као они , и наравно да ћеш бити политички валидна опција.

po cemu su dveri patriote?

Te patriJote poput Dverjana i njihovih simpatizera po forumu su najveci krivci za cabar u kome nam se nalazi drzava.

PatriJota si u Srbiji ako ispunjavas nekoliko uslova

- prvo treba na sva usta i sto glasnije da pricas da si patriota

- da mrzis sve sto je tesko da se voli

- Da lose stanje  u zemlji pripisujes stranom faktoru

- da pokazujes apsolutno slepilo za probleme koji izjedaju narod iznutra

- da se gnusas razvoja, napretka i usavrsavanja

- Da ti istorija bude i biologija i geografija i matematika

A patriote, ljudi koji papiric bace u kantu umesto na ulicu, koji za novu godinu (obe) na bacaju pedarde uz bolesnicku ozarenost na licima, brinu o ekologiji svoje zemlje i svog okruzenja, rade svoj posao vredno i predano (bez muljanja, korupcije i sive zone), koji postuju zakone (da, cak i saobracajne (!), pa ulicu prelaze iskljucivo na zebri a pojas vezuju automatski cim udju u auto) u Srbiji gotovo i da nema...

Ako ih i ima pojele su ih ove trecesrbijanske galamdzije koji bestidno gaze srpsko dostojantvo svojim sumanutim idejama o sopstvenoj superiosrnosti izrazenoj kroz toboz patriotizam a zapravo su odraz nemogucnosti izlazenja na kraj sa sosptvenim frustracijama.

Oces da budes patriota? Prvo priznaj da si los, jer samo tako mozes da krenes da radis na sebi.

Dveri bih zabranio, vodje poslao na goli otok a simpatizere kaznio zakonski zbog kidnapovanja i bespravnog prisvajanja termina "Patriota" kao i zbog sistematskog unistavanja srbije, srpskog naroda i mentaliteta.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

brate, uvijek sam te cijenio, zao mi bilo sto sam nekoliko puta bio grub prema tvojim komentarima, stoga cu nastojati da budem umjeren...

ako je jedina opcija put kojim srbija sada ide, evropske integracije a bome i sjevernoatlanske zbog toga sto niko nije usao u eu iz istocne evrope a da prije toga nije morao u nato,dakle ako je to jedini realni i pravi put onda smo mi brate pod dobrom okupacijom, gdje nam je sloboda? ako mislis da treba da se zazmuri, povije glava, ja biram da umrem, takav sam, nije moj zivot tudji , da mi ga neko na taj naxcin ogranicava. ja zivim, radim i placam porez u eu, nisam zadovoljan sto je to tako, domovinu, otadzbinu sam izgubio, maticna zemlja mog voljenog naroda je unistena, unakazena, srusena i okupirana svim vidovima demokratskih sila, ja vjerujem u kosovski zavjet i prozivljavam ga dok ne crknem, more bit cim prodje ovo primirje, a na zalost proci ce, mislim da je slijep onaj ko to ne vidi, a jednom kad to bude valjda ce da vas spasava zapadna tomahawk demokratija, ja necu da me spasava, meni je npr. ustaska demokracija unistila djetinjstvo i umalo me dosla glave, necu da se ljubim sa nepravdom, koliko god ne imao drugi izlaz, ne bi da ulazim u raspravu koliko je to pametno ali znam da je ljudski i casno, a to mi prece od nekih drugih potrosackih standarda ako mozes da razumijes. 

Подели на овим сајтовима

Чуда се дешавају / ми треба да будемо део њих /

Ево ти Кордуне човече здравих начела једна лепа прича из манастира

Клаудић ме разумети свакако неће / надам се да ти хоћеш /

У један наш женски манастир дошла једна жена / нашминкана и обучена у мини сукњу / и када је хтела да уђе, игуманија је нагрди , изгрди и истера из манастира . То вече јави се Богородица у сан игуманији  и рече /парафразирам не знам тачан извор/Мени је требало доста времена да тој жени дође и помисао да дође у манастир а теби један секунд  да све уништиш. :)

slusaj plavuso, zavisi ko je sa kakvom namijerom isao u manastir, dobra namijera je zapravo sve sto se racuna kad nekom sudis, mislim da poenta te price ne moze da se primjeni na hrvata klauda ili sta je vec etnicki ...

Подели на овим сајтовима

slusaj plavuso, zavisi ko je sa kakvom namijerom isao u manastir, dobra namijera je zapravo sve sto se racuna kad nekom sudis, mislim da poenta te price ne moze da se primjeni na hrvata klauda ili sta je vec etnicki ...

Па хвала ти на то плавуша, србендо латинична :smeh1: .

Шта се палиш, шта се љутиш.......... :)

Ја се не љутим на то плавуша ........................ццццццццццццц :dedica:

Аууууууу................са Кордунашима изгледа нема шале........

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...