Jump to content

Koalicija DJB, Levica Srbije i DVERI?

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Plutone, hoces i dalje glasati za Radula ako udje u neku koaliciju sto ce verovatno morati tipa borko, dveri...?

99% сам сигуран да неће бити такве коалиције. Јуче су га ови из Двери/ДСС испљували да је амерички играч и сл.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Онда да гласамо за ДЈБ?

Јер ја тражим енергичне а некомпромитоване људе који испуњавају дата обећања и не корсите државне фотеље да би себи или својим људима обезбедили било какву корист, или да би правили страначку инфраструктуру, који су и у својој странци демократе а не мали Наполеони, а Радуловић ми делује баш као такав неко!

Такви не постоје у Србији и неће постојати још дуго, ако и икад.

Код нас се увек гласа за најмање тренутно зло. Ако ништа друго, овај лик је бар направио нешто у животу пре него што је ушао у политику, што се не би могло рећи за највећи део наше 'елите'. Наравно, увек постоји могућност да је само још једна лопина којој је циљ да заседне у фотељу и подели функције пајтосима и њиховој родбини, али јбг, то је ризик који не може никако да се избегне код нас, било о коме да се ради.

А да су Срби ажурни у скидању паразита са власти чим почну да праве штету, било ко да је у питању, не бисмо ни били у ситуацији у којој смо данас.

Подели на овим сајтовима

Радуловић јесте можда једина нова и (углавном) некомпромитована фаца на сцени, али је проблем што је у питању технократа без харизме, веома мало познат широким народним масама (а то су они који не иду по блоговима и форумима и не читају 'Тржишно решење'). А за три месеца ће то јако тешко да се промени и у томе је сва поента Вучковог расписивања избора сада, да би искористио летаргију и неорганизованост опозиције и апстиненцију бирача која следи из тога, и онда лепо засео до 2020.

П.С. Не кажем да не треба гласати за СР или да не треба гласати уопште, само констатујем стање   :)

nekompromitovana faca? sa izaslim clanovima tog pokreta koji su izneli one podatke,mejlove...? o tome da je Radulovic jedino sto je hteo da izbaci sps i udje sa vucicem u vlast?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Такви не постоје у Србији и неће постојати још дуго, ако и икад.

Код нас се увек гласа за најмање тренутно зло. Ако ништа друго, овај лик је бар направио нешто у животу пре него што је ушао у политику, што се не би могло рећи за највећи део наше 'елите'. Наравно, увек постоји могућност да је само још једна лопина којој је циљ да заседне у фотељу и подели функције пајтосима и њиховој родбини, али јбг, то је ризик који не може никако да се избегне код нас, било о коме да се ради.

А да су Срби ажурни у скидању паразита са власти чим почну да праве штету, било ко да је у питању, не бисмо ни били у ситуацији у којој смо данас.

Брате, ја сам се апсолутно зезао. Цео форум овде зна шта мислим о Радуловићу, и нема позитивних ствари, да се не понављам. Него боље да терам на захебанцију него да сипам овде горчину кад видим сав тај талог који нам се нуди.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

nekompromitovana faca? sa izaslim clanovima tog pokreta koji su izneli one podatke,mejlove...? o tome da je Radulovic jedino sto je hteo da izbaci sps i udje sa vucicem u vlast?

То су му наместили, није то истина. Није истина ни да су два кривична поступка против њега због злоупотреба док је био стечајни управник напрасно прекинута кад је дошао на власт. Није истина ни да је жени намештао тезге тамо где је био стечајни управник, ни да се у странци понаша као мали Наполеон, ни да је страначку инфраструктуру правио на рачун државе користећи се својом тадашњом функцијом, ни да је главни сукоб са Вучићем био око кадрова које је хтео да убаци, ни да дословце преписује економски програм и економске мере одакле год стигне (један велики део је дословно преписао од препорука ММФ)...

Није истина, он је нов, некорупмиран и оће да нас спасе све и да почисти овај паразитски систем који га толко нервира јер је добар и поштен ко нико пре њега, а ни после њега.

Плашим се само да га не убију да би га зауставили.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

12495040_1023380884390900_56665690155317

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

giphy.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Има ту и друга логика. Кад изађеш на изборе и гласаш за некога, па те ти исти после кад заседну у фотељу преваре и мунтају, онда нема морогања како ти је лоше, сам си крив, твојим гласом су битанге дошле на власт. :)

Pa nema kukanja.Suočiš se sa svojim izborom i njegovim posledicama. :)

Подели на овим сајтовима

Ма лако ћу ја да се суочим са последицама свог избора, аман има оних других који трпе последице мог избора. Шта да радим са њима, 'оће да ме линчују... :)

Posledice su i to da će biti ljudi kojima se tvoj izbor neće sviđati.I mene su teli da linčuju kada sam glasao ,,za,, Tomu protiv onog manekena Tadića.I kažu eto el vidiš,Toma je seljačka jajara,Tadić je bar bio fin dećko sa Dorčola ja kažem jeste al kao što sam svojim glasom smenio manekena tako ću i na sledećim izborima da smenim jajaru.Moj glas,moja stvar,moj izbor.

Подели на овим сајтовима

Брате, ја сам се апсолутно зезао. Цео форум овде зна шта мислим о Радуловићу, и нема позитивних ствари, да се не понављам. Него боље да терам на захебанцију него да сипам овде горчину кад видим сав тај талог који нам се нуди.

Ма знам   :)  Само сам реаговао на сарказам јер испада да ми који њега помињемо као опцију о њему мислимо нешто ко зна колико добро. За друге не знам, ја сам написао да ми уопште не би било неочекивано да се покаже као још један паразит који би наставио тамо где су стали они пре њега. И поменуо сам га као (можда) мање зло, јер су три ствари сигурне:

1. Биће ванредних избора

2. После њих ће неко бити на власти

3. Већа апстиненција = сигурнији још један Вучићев мандат

И све се своди на ова три аксиома. А после људи могу да распале колико 'оће по коментарима на Б92, Блицу, Куриру...овде...и да пљују по Вучку и куну га. Готово, избори дошли и прошли. А мене лично боли педу за Сашу Радуловића, као и за комплетну политичку гарнитуру. 

И сигурно сам једно минимум 5-6 пута писао на форуму шта мислим о политици генерално и нашем менталитету који и доводи овакве зомбије на власт и ставља читаву државу стално у процеп, и онда нам је увек једини избор између већег и мањег ужаса.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...