GeniusAtWork Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Расписивање избора у овом тренутку је био прави потез власти која је хтела да се одржи. Управо. Људи мисле да их расписује јер му је повређена сујета због звиждања, или тако неке глупости. Јок, расписује их док је опозиција тотално разједињена, без икакаве идеје; и ако остане тако, одуваће их тотално. Поготову због ниске излазности која је скоро сигурна ако опозиција остане оваква каква је, ево већ пун нет коментара "ма је л' сам ја нормалан да излазим, сви су исти..." и у том фазону. feeble, RYLAH and kordun је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ено ти га онда Шешељ, ко да не знаш Извини, али од `97 и оне предаје добијених избора Милутиновићу (јел` се тако беше звао, не могу да гуглам) за мене дотични не постоји као опција. Недовољно поуздан, увек его на првом месту, никад не знаш када ће отказати послушност. Дај неког новог, некомпромитованог (то сам заборавио да напишем?). RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Од западних опција: једино За Нолета ако се добровољно одрекне претензија на Ролан Гарос и Олимпијску медаљу па се кандидује, с тим да се зарекне да ће прекршити ово обећање ако види да ће Федерер освојити још један ГС... Драшко, Manolis and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Изгеда да опозиција тотални није очекивала ове изборе. Доста је било је толико пропала да немају чланова ни за састављање листа, па стављају на листу сваког ко им се пријави а кудикамо је писмен и нормалан. ( http://dostajebilo.rs/ukljuci-se/kandidatura/ ).ДС у тоталном расулу, остале опозиционе партије исто. Једино ко иде узлазно је СРС, ал и то им је само због Шешеља који ће да им сам обезбеди цензус, иначе је хаос и код њих. Двери прсле, Тадић и Чеда заједно личе на путујући циркус. Расписивање избора у овом тренутку је био прави потез власти која је хтела да се одржи. Ma stvari su, na zalost, tacno onakve kakve treba da budu, i to je upravo ono sto sam ti nedavno objasnjavala. Ne mozes ti ljudima nametnuti slobodu ako oni nece slobodu i ne mozes nikoga silom spasiti ako ne zeli da se spasi. Dakle, ako ljudi direktno ili indirektno (neizlaskom na izbore) zele da zive u Vucicevoj obecanoj Srbiji, ko sam ja ili ti ili bilo ko drugi da ih u tome sprecimo. Niti to mozemo niti imamo moralno pravo da to uradimo. Najvise sto moze da se uradi jeste da se ljudima ponudi alternativa, sto mislim da je DJB uradio, ali ako im se to ne svidja i ako to nece, po meni je potpuno pogresno odustati od "pojasa za spasavanje" i pruziti davljenicima "njihove fotografije na prelepoj jahti" jer im se to trenutno vise svidja od realnosti... A sto se tice "odrzavanja trenutne vlasti", i to je kratkog daha jer ne zaboravi da oni ne prave vrednost vec samo rasporedjuju vrednost koju je neko vec napravio. Dakle, matematika je jasna: nema onih koji prave vrednost (a cinjenica je da ih je u Srbiji svaki dan sve manje i manje)-nema vise ni vlast od cega da zivi. Davno sam pisala na forumu da imamo mogucnost dva scenarija: 1. po kome cemo odluciti i napraviti promenu sistema i krenuti uzlaznom putanjom i 2. po kome ce nas okolnosti naterati da odlucimo i napravimo tu promenu ali to ce biti neuporedivo mucnije i teze uz mnogo vise zrtava i sto je najgore uz mnogo manje sanse za prezivljavanje. Ja i dalje verujem da ima nade za scenario 1 iako je poprilicno izvesno da nam se ovaj drugi ozbiljno smesi... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 http://trzisnoresenje.blogspot.ba/2016/01/strategija.html Koja je ovo sprdnja , Cirko iskritikovao Aleksandra! Мало Ћирковић претерује са овим фашизмом, иако је тачно да га у не тако занемарљивом броју има у Србији, и то како он каже међу омладином која је скоро напунила 18 па ће изаћи на ове изборе. Алармантичан је он поводом тога, човек предвиђа да ће ДСС, Двери и остали клерофашисти имати чак 10% добијених гласова на изборима (ако би ушли у коалицију) и да ће можда СНС да се поцепа ако буду имали катастрофалне разултате на Ацину и Томину фракцију. Што се тиче ове коалиције, делује незамисливо да Радуле уђе у коалицију са Дверима, мада каква је политичка сцена Србије и ко се са ким зна ујединити, бабе са жабама, свашта може да се деси. Имају они неких додирних тачака, јер Радуле нагиње на лево, а Двери иако су десничарска странка имају и неке левичарске идеје али и донекле се залажу за слободно тржиште. Мада гледано по тим програмима, Радуле и разни други либерали би најбоље могли да се уклопе са војводом пошто његовом економском програму завиди и Либек Питање је само рачуна колико би им се ово исплатило, тако да ће то вероватније играти улогу него неке идеолошке разлике за које рекао бих у Србији нису никад биле толики проблем. Мада сумњам да ће ова колација да се направи, овако делује нереално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ma stvari su, na zalost, tacno onakve kakve treba da budu, i to je upravo ono sto sam ti nedavno objasnjavala. Ne mozes ti ljudima nametnuti slobodu ako oni nece slobodu i ne mozes nikoga silom spasiti ako ne zeli da se spasi. Dakle, ako ljudi direktno ili indirektno (neizlaskom na izbore) zele da zive u Vucicevoj obecanoj Srbiji, ko sam ja ili ti ili bilo ko drugi da ih u tome sprecimo. Имаш још једну ствар која се мора узети у бзир кад се гледају апстиненти: људима је апсолутно свега доста. Не постоји здрава алтернатива власти, која би некога натерала да устане и прошета се до галасачког места. У целој опозицији су или неозбиљни ликови или доказано корумпирани покварењаци. Са таквом опозицијом, нису људи криви што масовно бојкотују изборе, јер размишљају да је мања штета и да ови остану на власти, него да дође нека од понуђених алтернатива, односно да је у најмању руку апсолутно свеједно ко ће да буде на власти, кад не постоји нико ко је бољи (ако нису гори, онда су у најбољем случају исти). Јанко and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Извини, али од `97 и оне предаје добијених избора Милутиновићу (јел` се тако беше звао, не могу да гуглам) за мене дотични не постоји као опција. Недовољно поуздан, увек его на првом месту, никад не знаш када ће отказати послушност. Дај неког новог, некомпромитованог (то сам заборавио да напишем?). Па добро, једино ти онда остаје Ненад Поповић а да се уклапа у то да гледа Русе ко своје, а да ни Руси нису имуни на њега. За Двери не верујем баш да си заинтересован као опцију А да бре, Шешељ продо оне изборе Милутновићу ономад. Мислим, није баш да нето размишљам о Шешељу интензивно, ал сад се сетих. Еееех, како су то добра времена била Ал ако ништа друго, кад уђу радикали у СКупштину, опет ћемо да имамо циркусе, надгорњавања, поливања водом, псовке, циркус, и све оне лепе ствари због којих смо својевремено гледали преносе Скупштине Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Молим за објашњење разлике између: "не изаћи на изборе" и "предати неки неисправан листић" (ако има разлике).... шта је боље "против" ових који нас воде у...? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Молим за објашњење разлике између: "не изаћи на изборе" и "предати неки неисправан листић" (ако има разлике).... Ако не изађеш на изборе, смањује се број гласова потребних за прелазак цензуса. Ако изађеш али предаш празан листић, повећава се број потребних гласова за цензус. Ако би да оштетиш власт без да погодујеш опозицији, не изађеш на изборе и онда им треба мање гласова за цензус. Ако би да оштетиш опозицију а да не гласаш за власт, изађеш и предаш празан листић или поништиш глас (шараш по листићу, заокружиш више кандидата и слично). С тим што се мора имати у виду да власт обично има велики списак сигурних гласова, па им одговара и кад они који су против њих остану код куће, јер макар није глас за опозицију. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ако не изађеш на изборе, смањује се број гласова потребних за прелазак цензуса. Ако изађеш али предаш празан листић, повећава се број потребних гласова за цензус. Ако би да оштетиш власт без да погодујеш опозицији, не изађеш на изборе и онда им треба мање гласова за цензус. Ако би да оштетиш опозицију а да не гласаш за власт, изађеш и предаш празан листић или поништиш глас (шараш по листићу, заокружиш више кандидата и слично). С тим што се мора имати у виду да власт обично има велики списак сигурних гласова, па им одговара и кад они који су против њих остану код куће, јер макар није глас за опозицију. фала RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Ne znam po cemo bi Bjelorusija bila primjer, i zasto bi bila bolja od Srbije? Bjelorusija jeste napredovala od onoga sto je bila u SSSR, ali ni u cemu vise nego Srbija danas. Напреднија је, они сад, под овим санкцијама, имају већи економски раст од нас. feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Напреднија је, они сад, под овим санкцијама, имају већи економски раст од нас. И не само од нас. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Problem Srbije nije Vucic sam po sebi pa tako ni njegova smena, po mom misljenju, nece doneti nikakve novine ako se potpuno ne demontira partijski, parazitski sistem koji i ne moze nista drugo da proizvede osim nekog novog Vucica, Tadica, Milosevica itd. To je DJB jako lepo prepoznao i zato imaju moje simpatije. Oni se zalazu za promenu sistema kroz smanjenje drzavne regulacije, intervencija, subvencija itd tj. oslobadjanje i otvaranje trzista sto ima za rezultat povecanja konkurencije i svih benefita koji nastaju kao rezultat toga u smislu povecanje ponude, smanjenje cena, povecanje produktivnosti kroz bolju, efikasniju alokaciju resursa koji su uvek ograniceni itd itd. Ukratko, to je jedini nacin da se podstakne zdrav razvoj, da se povecaju ekonomske slobode! Па ти онда већ 25 година имаш за кога да гласаш - СРС! Радуловићев програм је левичарски у односу на Шешељеве ставове. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Па ти онда већ 25 година имаш за кога да гласаш - СРС! Радуловићев програм је левичарски у односу на Шешељеве ставове. + добијеш гратис либерализацију тржишта у границама Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитица. Juanito, RYLAH, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 18, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2016 Шешељ, љибстерски војвода. RYLAH, Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука