Александар Милојков Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Да, да, сад се сетих. Помињала је ту књигу, то је она. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 A da li pripadnici drugih verskih zajednica imaju svoje učitelje veronauke?Mislim na sve hrišćanske denominacije i na ostale na primer budiste,pa recimo sad se javljaju i rodnoverci.Da li bi i oni mogli da imaju svoje veroučitelje koji bi im predavali o njihovoj religiji? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 A da li pripadnici drugih verskih zajednica imaju svoje učitelje veronauke?Mislim na sve hrišćanske denominacije i na ostale na primer budiste,pa recimo sad se javljaju i rodnoverci.Da li bi i oni mogli da imaju svoje veroučitelje koji bi im predavali o njihovoj religiji? Имају традиционалне цркве и верске заједнице: Српска Православна Црква, Римокатоличка Црква, Евенгелистичка Црква, Словачка евангелистичка Црква, Реформатска Црква, Исламска заједница и Јеврејска заједница. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Aleksandre , kako se zove ta emisija ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Aleksandre , kako se zove ta emisija ? Уби ме, не знам. Рекоше, заборавих. Гостовао сам данас на два радија, радио у школи пре тога. Мртав сам уморан. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Линковаћу ја то, чим се појави на њиховом сајту. Биће и фотке, фоткали су нас. Arsenija and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Мртав сам vjecna pamjat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Sta ti je trema . Postavi nam link , mi nedeljom u 10h pratimo emisiju Bozanskih talasa . Paradoksologija and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Sta ti je trema . Ма јок, нисам имао трему, него ето, заборавих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Већ су истакли најаву емисије "Седмица": http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/Radio+Beograd+1/2174789/Sedmica.html Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 у једној држави у којој нема трага од веронауке у држ.школама.... постоји највећи број цркава по глави становника и највећи проценат релгиозних ( мера је "редовни одлазак на литургије"). у тим црквама се организује верско подучавање. држава нема ништа с тим. људи се не ослањају на државу, већ сами организују своју наставу. то није тако тешко. Надам се да ће Црква исто тако бити ревносна при увођењу фискалних каса у своје одаје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Надам се да ће Црква исто тако бити ревносна при увођењу фискалних каса у своје одаје. crkva nije nikakva profitabilna organizacija da bi joj bile potrebne fiskalne kase Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Па каква је онда то организација. Да није можда невладина нво? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 Па каква је онда то организација. Да није можда невладина нво? vjerska organizacija, kakva druga, imas li ti osnovnu skolu zavrsenu do kraja? zuti car and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 15, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2016 vjerska organizacija, kakva druga, imas li ti osnovnu skolu zavrsenu do kraja? Добро, добро мислио сам "нво", због тога што они не плаћају порез. Сјећам се да исламска заједница не плаћа чак ни струју, значи вјерске организације су изузете од свега. Осим пензија ... Али ајде нећемо сад у танчине тамо вамо није то ни битно... Нема профита, али се наплаћују и нематеријалне ствари попут опела, крштења или вјенчања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука